Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Κανείς δεν έχει την νομιμοποίηση να εκχωρήσει το όνομα της Μακεδονίας

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Το όνομα της Μακεδονίας θα χαθεί μόνο εάν το αποδεχτεί η Ελλάδα.
Μετά τα τελευταία γεγονότα για το ζήτημα της ονομασίας της χώρας που προέκυψε από τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, αποκτά σαφώς μεγαλύτερη σημασία η επανεξέταση της ιστορίας και ιδιαίτερα το κομμάτι εκείνο που σχετίζεται με τη γνώση και το σεβασμό της. 

1η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη δράση "Μεταποίηση, εμπορία ή και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων"

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, εξέδωσε στις 22/06/2017 την προκήρυξη του υπομέτρου 4.2 «Στήριξη για επενδύσεις στη μεταποίηση, εμπορία ή και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων» του ΠΑΑ 2014-2020 που αφορά στη δράση 4.2.2 «Μεταποίηση, εμπορία ή και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων με τελικό προϊόν εκτός του Παραρτήματος Ι της Συνθήκης Λειτουργίας για την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΣΛΕΕ) (μη γεωργικό προϊόν)», με σχετική απόφαση του Γενικού Γραμματέα κ. Χ. Κασίμη.

Πώς να προστατευτείτε από τον καύσωνα - 7 συμβουλές για όλους!



Υπογράφουν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς

Ιδιαίτερη προσοχή στις ευπαθείς ομάδες συνιστά η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ενόψει του καύσωνα που αναμένεται τις επόμενες ώρες.

Από αύριο «Δίνω αίμα, δίνω ζωή!»

Ραντεβού με την κοινωνική προσφορά και την αλληλεγγύη έχουν από το Σάββατο 24 Ιουνίου, οι κάτοικοι του δήμου Νεάπολης-Συκεών, αλλά και όχι μόνο, καθώς ξεκινά η Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας και Κοινωνικής Προσφοράς.

Πόσα αναπάντητα γιατί;

Του Δημήτρη Νίκογλου
Η διαχρονικότητα της λέξης αυτής ως ερώτημα για τα τεκταινόμενα, είναι αυτό που δίνει στο γιατί ένα παράπονο.. ένα παράπονο σε ένα γιατί που δεν απαντήθηκε ποτέ.

Τετραήμερο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου στον Ατέρμονα Κιλκίς

➤Σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στο τουρνουά θα δοθούν διπλώματα συμμετοχής και αναμνηστικά δώρα.Οι παίκτες των 3 πρώτων ομάδων κάθε κατηγορίας θα πάρουν χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια ανάλογα με την θέση που θα τερματίσουν.Οι 3 πρώτες ομάδες θα βραβευθούν με ειδικά κύπελλα.Βραβεία θα δοθούν και στον 1ο σκόρερ και MVP σε κάθε ηλικιακή κατηγορία.

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Αναπτυξιακή ημερίδα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα διοργανώσει αναπτυξιακή ημερίδα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 στις 17.30μμ στο Συνεδριακό Κέντρο Νικόλαος Γερμανός της ΔΕΘ, όπου θα συζητηθούν οι προτάσεις των φορέων της περιφέρειας, προκειμένου να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα ΕΛΛΑΔΑ, που έχει ως στόχο να αναδείξει την «άλλη Ελλάδα» των δυνατοτήτων, του σχεδίου, της παραγωγικής ανάπτυξης, της διαφάνειας και του θετικού αποτελέσματος.

Τον ανισόπεδο κόμβο Κ16 παρέδωσε σήμερα στην κυκλοφορία ο Απόστολος Τζιτζικώστας


Τον ανισόπεδο κόμβο Κ16 (κόμβος Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης), ένα από τα σημαντικότερα αναπτυξιακά έργα της χώρας, παρέδωσε σήμερα στην κυκλοφορία ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Η Κυβέρνηση συνεχίζει να εμπαίζει τους εργαζόμενους υποσχόμενη πάλι παράνομες και αδιέξοδες λύσεις»

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Κυβέρνηση αντί να παραδεχτεί την ανευθυνότητά της και τον εμπαιγμό των εργαζομένων, συνεχίζει να τους κοροϊδεύει, υποσχόμενη πάλι παράνομες και αδιέξοδες λύσεις.

Με τη Γουμενισσιώτισσα Εβίνα Μάλτση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Υπογράφει ο Χρήστος Γκουντενούδης
Δήμαρχος Παιονίας
"Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα και επισήμως να συγχαρώ εκ μέρους του Δήμου Παιονίας αλλά και των συνδημοτών μας, την Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης για την μεγάλη νίκη και για την πρόκριση στους ημιτελικούς του ευρωμπάσκετ και την εξασφάλιση της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο Τόνι Γκονζάλες στον Κιλκισιακό

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Στοχεύοντας στην ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα και οργάνωση, ο Κιλκισιακός ανακοινώνει τη πρόσληψη στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Τόνι Γκονζάλες.

Κιλκίς: Συνέλαβαν 62χρονο για τρία χασισοδεντρύλλια

Συνελήφθη χθες (22-6-2017) το πρωί στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 62χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομική έρευνα της οικίας του,διαπιστώθηκε να καλλιεργεί τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 50 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 28 Ιουνίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Ο Γιάννης Μπαλάφας στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου  Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς 
Την Παρασκευή 30 Ιουνίου θα επισκεφτεί τον Νομό μας ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μπαλάφας. 

«Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε»

Δελτίο τύπου ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ
Σε κλίμα συγκίνησης και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ που ήταν αφιερωμένη στο Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας (ΔΣΕ). 

Τι λέει η ΚΝΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

Ανακοίνωση ΚΝΕ 
«Φέτος η 26η Ιούνη, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, βρίσκει τη νεολαία να αγωνιά για το μέλλον της, μετά από 4 μνημόνια και μέτρα έως το 2060. Το όνειρο κάθε νέου να ζήσει με αξιοπρέπεια συνθλίβεται από το 60% της ανεργίας, την εργασιακή περιπλάνηση, τους μισθούς πείνας. 

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην οδό Λαγκαδά

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από τον ισόπεδο κόμβο με την Ε.Ο. Αθηνών- Θεσσαλονίκης ως τον ισόπεδο κόμβο με την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Αεροδρομίου «Μακεδονία» και τους κλάδους σύνδεσης αυτής θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (23/6/2017)

Από την ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - Κιλκίς, Ζητείται Υπάλληλος Τμήματος Εξαγωγών και Πωλήσεων. 
Δείτε ΕΔΩ

Παίζουμε Survivor στη Sigmaland στο Κιλκίς - Video


Παίξαμε Survivor στη Sigmaland στο Κιλκίς, την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017.