Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Kinesis Gym Kilkis: End season party στον πολυχώρο - παιδότοπο Sigmaland

Ανακοίνωση Kinesis Gym Kilkis
Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 μετά τις 18:00 στον πολυχώρο - παιδότοπο Sigmaland να παρακολουθήσει ή και να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις του γυμναστηρίου μας με αφορμή το κλείσιμο της σεζόν 2016-17.

Σταυροχώρι Κιλκίς: Ετήσιο μνημόσυνο Βασίλη Σεργιαννίδη




Την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Σταυροχωρίου Κιλκίς, τελείται το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Βασίλη Σεργιαννίδη.

Εκδηλώσεις Ιουλίου 2017 του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστανερής Παιονίας


Μεγάλο πανηγύρι στην Καστανερή Παιονίας


Λαϊκή βραδιά στον Προφήτη Ηλία Καστανερής Παιονίας


Hotel Dimitra Palace: Στιγμές μοναδικές, μέσα στη φύση…

➤Εικόνες μαγικές και αναμνήσεις που σε κάνουν να χαμογελάς…
Αν θέλετε να αποδράσετε από την καθημερινότητα, τώρα έχετε βρει τον προορισμό!
Χαλαρώστε στο spa ή στην πισίνα μας και απολαύστε δροσερά ποτά στο bar
Με υπέροχο χώρο, έτοιμο να φιλοξενήσει κάθε κοινωνική σας εκδήλωση!

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.: "Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας με άλλες μορφές δράσης"

Ανακοίνωση Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. 
Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. έδωσε και θα συνεχίσει να δίνει αγώνα κατά της μνημονιακής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση, υπέρ της οριστικής παραμονής των «Συμβασιούχων-Παρατασιούχων» στην εργασία και της διασφάλισης του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,  κόντρα στα πολιτικά και μεγάλα εργολαβικά-επιχειρηματικά 

"Αργυρουπολίτικα 2017", το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017


Γεωργαντάς: "Επίορκοι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ, επιστρέφουν ατιμώρητοι στις θέσεις τους"


Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, και ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Επίσκεψη Σούλη στο αμαξοστάσιο του δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Ο Πολιτευτής ΝΔ Ν. Κιλκίς Αναστάσιος Καζαντζίδης με αφορμή το ζήτημα των ημερών που έχει επισκιάσει κάθε είδηση, τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην καθαριότητα και τον εμπαιγμό που υφίστανται οι συμβασιούχοι από την πλευρά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επισκέφθηκε την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 την Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Κιλκίς.

Θεσσαλονίκη: «Το πρώτο μας πάρτυ» στη Μονή Λαζαριστών


Δείτε νεότερη ανακοίνωση ΕΔΩ
Μια φαντασμαγορική μουσικοθεατρική παράσταση με υπέροχες εικόνες, νότες, μελωδίες, κείμενα, εντυπωσιακά σκηνικά και φώτα, εμπλουτισμένη με 150 κοστούμια, εκπληκτικές χορογραφίες και ένα μοναδικό μπαλέτο θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017, στις 21.30.

Κορυφαία η ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση «Εγνατία Οδός, Ταξίδι στο Χρόνο»


Με μια ακόμη κορυφαία μουσικοχορευτική εκδήλωση, αποχαιρέτισαν τη φετινή χρονιά οι χορευτές του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017! Στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, όλα τα Χορευτικά Τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς ενθουσίασαν το πολυπληθές κοινό, παρουσιάζοντας το αφιέρωμα «Εγνατία Οδός, Ταξίδι στο χρόνο».

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό λόγω εργασιών

Ανακοινώνεται ότι από αύριο 30-06-2017 έως και την 30-11-2017, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό, λόγω εκτέλεσης εργασιών επαναδιαγράμμισης του οδοστρώματος, κοπής χόρτων και οδοφωτισμού.

Κιλκίς: Πανηγυρίζει ο υπό ανέγερσιν Ιερός Ναός των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού

Ανακοίνωση Μητρόπολης Κιλκίς
Ανακοινώνεται στους ευσεβείς χριστιανούς της πόλεως του Κιλκίς ότι την 1η Ιουλίου εορτάζει και πανηγυρίζει ο υπό ανέγερσιν Ιερός Ναός των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού που βρίσκεται στις Γ΄ Εργατικές Κατοικίες Κιλκίς, στον δρόμο προς το Μεταλλικό.

Βαφειάδης προς δήμο Κιλκίς: "Πόσα ξοδέψατε που τα ξοδέψατε στους 30 μήνες της θητείας σας;"

Ρωτάει ο Θεόδωρος Βαφειάδης 
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κιλκίς
Τέως Αντιδήμαρχος Κρουσσών Δήμου Κιλκίς
Είναι γεγονός ότι με τα αυξημένα βάρη που επωμίσθηκαν οι Καλλικρατικοί Δήμοι, η κατανάλωση ενέργειας αποτελεί ίσως μια από τις βασικότερες αιτίες δαπάνης μεγάλων ποσών από τα δημοτικά ταμεία. 

Κιλκίς: Ένας Έλληνας και ένας Αλβανός μετέφεραν παράνομα έναν Αλβανό

Συνελήφθησαν χθες (28-6-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, δύο υπήκοοι Αλβανίας και ένας ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Αυτός είναι ο 83χρονος παιδεραστής της Καλαμάτας

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καλαμάτας, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 83χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 24.06.2017, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας για αποπλάνηση ανηλίκου κατ΄εξακολούθηση.

Απόλυτα πετυχημένο το 1ο Fashion Show Γούνας στο Enigma Mall του Ομίλου Μουζενίδη

Δελτίο τύπου ομίλου Μουζενίδη 
Οι εκδηλώσεις και τα special events στο Enigma Mall, τη νέα επένδυση του Ομίλου Μουζενίδη στη Χαλκιδική, συνεχίζονται δυναμικά. 

To E.E.E.E.K Κιλκίς ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Erasmus +

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς
Με την εκπαιδευτική επίσκεψη στην Εσθονία, έκλεισε ο κύκλος των δύο χρόνων συμμετοχής του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς στο πρόγραμμα Erasmus +. 

Κιλκίς: Video παρουσίασης του βιβλίου της Μαρίας Τσιμά «ΤΟ ΛΙΘΟΣΤΡΑΤΟ»


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της για την ενίσχυση της εξωστρέφειας του Δημόσιου Αρχαιολογικού Μουσείου, και συνεργαζόμενη με τις εκδόσεις «στερέωμα», παρουσίασε την Τετάρτη 28 Ιουνίου και ώρα 19.30 το βιβλίο της Μαρίας Τσιμά «ΤΟ ΛΙΘΟΣΤΡΑΤΟ».