Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό λόγω εργασιών

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό, λόγω εκτέλεσης εργασιών τηλεπικοινωνιών.

Μητσοτάκης: "Όσοι οι πιστοί προσέλθετε"


Δελτίο τύπου Νέας Δημοκρατίας
Τη βαθιά κρίση θεσμών και αξιών που βιώνει η χώρα και «απειλεί τα θεμέλια της Δημοκρατίας μας, με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας, σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουλίου, στην Πολιτική Επιτροπή του Κόμματος.

Συνάντηση στρατιωτικών ν. Κιλκίς με Βεργίδη

Δελτίο τύπου Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας συναντήθηκε την Τρίτη 04 Ιουλίου 2017, με τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, κ. Ανδρέα Βεργίδη σε ένα πολύ κάλο και εγκάρδιο κλίμα, τον οποίο και ενημέρωσε για τους σκοπούς, τα μέσα λειτουργίας και τους στόχους του σωματείου.

Kinesis-Gym Kilkis: Παρουσίαση νέου προγράμματος LesMills RPM 75

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Kilkis
Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνέχεια της συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills παρουσιάζει το νέο επεισόδιο RPM 75 (New Release).

Η χορωδία "Αξιον Εστί" στο 3ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ της Αιδηψού

Με την συμμετοχή στο 3ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ της Αιδηψού 7 και 8 Ιουλίου, έκλεισε για το "Αξιον Εστί" η πρώτη περίοδος του 2017. 

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή αντιπλημμυρικού έργου στο Σ.Σ. Μουριών

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η νέα γέφυρα που κατασκευάστηκε στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Μουριών με σκοπό την αντιπλημμυρική προστασία του οικισμού. 

Χαλκιδική: Κατασχέθηκαν πάνω από 5.900 προϊόντα μαϊμού

Συνελήφθησαν χθες (11-7-2017) το πρωί σε περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας, 4 υπήκοοι Μπαγκλαντές ηλικίας 37, 31, 27 και 26 ετών, για κατοχή μεγάλου αριθμού ειδών παρεμπορίου και απομιμητικών προϊόντων.

Το Βελλίδειο στη διάθεση του κοινού λόγω καύσωνα

Η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης ανακοινώνουν τη διάθεση της αίθουσας 6 του Συνεδριακού κέντρου Ιωάννης Βελλίδης, για την προστασία των πολιτών από τις πολύ υψηλές θερμοκρασίας.

Πέλλα: Πήγαν "βόλτα με κλεμμένο αμάξι" και λήστεψαν πρακτορείο

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών Πέλλας, οδήγησε στην εξιχνίαση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού από πρακτορείο σε περιοχή της Πέλλας.

Ιερά Πανήγυρις Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου


Γιώργος Ανδρέου και Γιώργος Καζαντζής συναντιούνται στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ
Ερηνεύουν οι ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ – ΚΟΡΙΝΑ ΛΕΓΑΚΗ
ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ
Δύο από τους σημαντικότερους σύγχρονους συνθέτες και δημιουργούς, ο Γιώργος Ανδρέου και ο Γιώργος Καζαντζής συναντιούνται για τις καλοκαιρινές τους συναυλίες ανά την Ελλάδα. 

Θεσσαλονίκη: Μεγάλες μουσικές στιγμές στη βεράντα της Μονής Λαζαριστών - Πρόγραμμα Ιουλίου

Πολλές φορές οι μεγάλες μουσικές απολαύσεις χρειάζονται και τον ιδιαίτερο χώρο τους για να λειτουργήσουν. Γι αυτό και τον φετινό Ιούλιο το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών θα λειτουργήσει σε ειδικό χώρο, στη μεγάλη βεράντα του συγκροτήματος της Μονής, τη ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ, που μόνο μικρές μουσικές απολαύσεις δεν θα έχει!

Κοινωνικό μήνυμα Αντιπυρικής Περιόδου 2017


Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, το Πυροσβεστικό Σώμα, ετοίμασε και σας παρουσιάζει το νέο κοινωνικό μήνυμα, για πρόληψη και προστασία από τις δασικές πυρκαγιές.