Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Νέος υπερσύγχρονος αερολιμένας στο Κιλκίς

Σάτιρα επιστημονικής φαντασίας
Πρώτη δημοσίευση: Γνώμη 21 Φεβρουαρίου 2013
Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Κλείνει οριστικά σε 2 χρόνια το Αεροδρόμιο «Μακεδονία». Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για την κατασκευή του νέου υπερσύγχρονου αερολιμένα στην πεδιάδα του Κιλκίς! Η παράδοση και έναρξη λειτουργίας αναμένεται στις 30 Δεκεμβρίου του 2088 μΧ …. 

Δημιουργική γραφή για παιδιά στο ΚΔΑΠ Kinesis for Kids

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
"Από τη νέα σχολική χρονιά 2017-2018 εντάσσεται στα πλαίσια του προγράμματος ΚΔΑΠ Kinesis for kids η δημιουργική γραφή για παιδιά. Η δημιουργική γραφή είναι ένα μέσο για να καλλιεργήσουν τα παιδιά τη γλωσσική τους έκφραση. 

Το θερινό ωράριο του Φροντιστηρίου Κίνητρο Κιλκίς

Το φροντιστήριο Κίνητρο Κιλκίς θα είναι ανοιχτό καθημερινά για εγγραφές
και ερωτήσεις γονέων και μαθητών τις εξής ώρες:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 – 13:30 , 18:00 – 20:00
Σάββατο : 10:00 – 14:00
Λόγω διακοπών, το φροντιστήριο θα είναι κλειστό από 2 έως και 7 Αυγούστου.
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν για τη Γ’ Λυκείου στις 16 Αυγούστου.

Όχι στις "Επιχειρήσεις χορηγούς" σε δημόσια σχολεία

Ανακοίνωση Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Το τελευταίο χρονικό διάστημα συναντά κανείς σε πάρκα, πλαζ, πλατείες, συναυλίες, πιθανόν και σε εκκλησίες, γονείς και μαθητές σχολείων που ζητούν να κάνουμε “like” για να «σουλουπωθεί» το σχολείο που φοιτούν τα παιδιά τους από την ιδιωτική εταιρία Coca-Cola – 3Ε.

Οι αστυνομικοί του νομού έπαιξαν μπάλα και ευχαριστούν...

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Ένωσή μας για φιλανθρωπικό σκοπό όπου και συμμετείχαν ομάδες των Αστυνομικών Υπηρεσιών που εδρεύουν στην Περιφέρεια του Κιλκίς, με τον τελικό που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στο Κιλκίς, ανάμεσα στις ομάδες του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης.

Bitty and Beaus Cafe στο Ουίλμινγκτον. Πότε θα το δούμε στο Κιλκίς;

Το Ουίλμινγκτον είναι παραθαλάσσια πόλη και λιμάνι 115.000 περίπου κατοίκων και βρίσκεται στη νοτιοανατολική Βόρεια Καρολίνα στις ΗΠΑ, αποτελεί δε το διοικητικό κέντρο της κομητείας του Νιού Χάνοβερ. 

Νότης Μαριάς: Άμεση αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Δελτίο τύπου Νότη Μαριά
Την αναγκαιότητα συσπείρωσης και αγώνα προκειμένου όλοι μαζί να πετύχουμε επιτέλους την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επισήμανε χθες 14/7 ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς μιλώντας στο 19ο Συναπάντημα Ποντιακής Νεολαίας που έλαβε χώρα στην Παναγία Σουμελά.

Περισσότερα από 300 εκατομμύρια ευρώ σε δικαιούχους για επεμβάσεις δασικού χαρακτήρα

Εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β΄ 2380) των Υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελου Αποστόλου και του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου με την οποία ορίζεται η Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και Αγροπεριβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ως Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης και εκχωρούνται σε αυτήν από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 οι κατάλληλες αρμοδιότητες.

"Η βροχή, η βρώμα και το Κιλκίς"

Παρέμβαση κατοίκου της πόλης του Κιλκίς, αναγνώστη της Γνώμης
"Καλημέρα. Αυτές οι φωτογραφίες είναι σημερινές. Γεμίσαμε ακαθαρσίες και βρώμα. Αυτό γίνεται μετά από κάθε βροχή. Οι υπεύθυνοι φορείς του Κιλκίς, που είναι;"

Το πρόγραμμα των φιλικών του Κιλκισιακού

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Στις 24 Ιουλίου ξεκινά η νέα χρονιά για τον Κιλκισιακό, ο οποίος όμως έχει κλείσει μια σειρά φιλικών. Στις 12 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Δόξα Λιθότοπου, ενώ μια εβδομάδα αργότερα θα υποδεχθεί την Α.Ε. Κοζάνης.

Στην Πικρολίμνη Κιλκίς: Άνοιξαν τον χώρο και την καρδιά τους στα μικρά παιδιά - Video


Στην Πικρολίμνη του νομού Κιλκίς, ένα μικρό, αλλά φιλόξενο χωριό, πραγματοποιήθηκε η κατασκήνωση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Η διάρκειά της ήταν από την Κυριακή 9 έως το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017.