Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Διαφημιστικά ταμπλώ οι πινακίδες στους δρόμους

Kanarie Club στο Άμστερνταμ - Άντε να το δούμε και στο Κιλκίς

Το Kanarie Club στο Άμστερνταμ είναι ένας χώρος διασκέδασης που λειτουργεί από το πρωί ως αργά το βράδυ. Με καφέ, χυμούς και χορταστικό πρωινό από νωρίς, με πλήρες μενού το μεσημέρι και το βράδυ, ενώ όσο μεγαλώνει η νύχτα τόσο το κέφι και η διάθεση ανεβαίνουν με άφθονη μουσική, χορό και φυσικά αλκοόλ, με έμφαση στα περίτεχνα κοκτέιλ. 

Αστυνομία: Χρήσιμες συμβουλές για συναλλαγές μέσω ΑΤΜ

Οι Αστυνομικοί της γειτονιάς Κιλκίς συμβουλεύουν τους χρήστες Αυτόματων Ταμειολογιστικών Μηχανών ( Α.Τ.Μ.)
Ως προς τον τρόπο χρήσης των Α.Τ.Μ.
➤Πριν ξεκινήσετε τη συναλλαγή ελέγξτε προσεκτικά το χώρο γύρω σας για τυχόν ύποπτες κινήσεις.

"Οι μικρές γέφυρες αντιστέκονται ακόμη"

Του Γιώργου Τσιμπούκα 
Μετά τις πρόσφατες καταιγίδες τα ποτάμια του Κιλκίς γέμισαν με ορμητικά νερά και οι μικρές γέφυρες αντιστέκονται. (Σημερινές φωτογραφίες στο δρόμο από Ευκαρπία προς Τέρπυλλο.) 

Γαλλικός: Η καταστροφική δύναμη του υγρού στοιχείου στην πράξη - Video


Γαλλικός: Η καταστροφική δύναμη του υγρού στοιχείου στην πράξη. Κυριακή 16 Ιουλίου 2017, 14:00 στις γέφυρες Σεβαστού, Αργυρούπολης, Επταλόφου και Τερπύλλου.

Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Σερρών

Ανακοινώνεται ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές των Σερρών, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 71χρονου για πορνογραφία ανηλίκων

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 71χρονου ημεδαπού για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Κιλκίς: Κουβαλούσε 16 γραμμάρια χασίσι με το αυτοκίνητό του

Συνελήφθη χθες (15-7-2017) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 40χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 16 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.

Στις Η.Π.Α. σε Ειδική Συνεδρίαση των Ηνωμένων Εθνών για τη μετανάστευση ο Γ. Γεωργαντάς

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς επελέγει από τη Νέα Δημοκρατία να συμμετάσχει σε διμελή αποστολή της Βουλής στις προπαρασκευαστικές διεργασίες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών που θα πραγματοποιηθούν στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Οργανισμού στη Νέα Υόρκη στις 24-25 Ιουλίου.

Τα "δόντια" του δείχνει ο Γαλλικός ποταμός - Video


Τα "δόντια" του δείχνει ο Γαλλικός ποταμός, στην ισόπεδη γέφυρα του οικισμού Σεβαστό στο Κιλκίς, την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017 στις 11:00 το πρωί.

18ο Ποντιακό Πανοϋρ στην Ποντοηράκλεια Παιονίας


Κάηκε ο λαιμός...


Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου*
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Μια από τις βαρύτερες τραυματικές κακώσεις, που μπορεί να υποστεί ο άνθρωπος, είναι το έγκαυμα. Είναι ένα τραύμα, το οποίο προκαλείται από την επίδραση διαφόρων θερμικών ή χημικών παραγόντων, και μπορεί να είναι διαφορετικού βαθμού, από επιπόλαιο και ασήμαντο μέχρι βαθύ και εκτεταμένο, με συνέπεια να αποτελεί κίνδυνο για τον άρρωστο.

Αναβάλλεται η "Γιορτή Ντολμά" στον Ευρωπό Παιονίας

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017 "Γιορτή Ντολμά" στον Ευρωπό Παιονίας. Για την νέα ημερομηνία θα υπάρξει ανακοίνωση εντός των επομένων ημερών.