Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Ο Ευθύμης Καρασίμος και επίσημα παίκτης του Κιλκισιακού

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Ο Ευθύμης Καρασίμος είναι και επίσημα παίκτης του Κιλκισιακού, καθώς το βράδυ της Τρίτης έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του ΑΟΚ.

Το Πολύκαστρο που θα 'θελα να ζω

Της Σοφίας Μουστακίδου
Μόνιμη κάτοικος εξωτερικού αποφάσισα να περάσω τις διακοπές μου στην Ελλάδα. Να επισκεφτώ την γενέτειρα μου, το Πολύκαστρο. Η ανιψιά μου με περίμενε στα σύνορα. Λίγο μετά το απόγευμα φτάσαμε οδικώς. 

Η υπέροχη ταινία “Το μαγικό σπίτι” στο Θερινό Κινηματογράφο Κιλκίς


Με την υπέροχη ταινία για τους μικρούς μας σινεφίλ “Το μαγικό σπίτι” συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” την Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 στις 21:30.

Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών

Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας και πάλι μαζί, την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών.

Ο Κιλκισιακός ευχαριστεί...

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Η συμμετοχή στα προγράμματα ΕΣΠΑ ήταν τεράστια και ο Κιλκισιακός σας ευχαριστεί όλους για την εμπιστοσύνη σας. Φυσικά ο κάθε ένας μπορεί να συνεχίζει να εγγράφεται στα τμήματα της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, που φέτος θα λειτουργήσει υπό την εποπτεία του τεχνικού διευθυντή Τόνι Γκονζάλεζ.

Εκτεταμένες ζημίες σε περιοχές του Δήμου Σιθωνίας μετά την σφοδρή κακοκαιρία

Σφοδρή κακοκαιρία έπληξε τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017 τη Χαλκιδική και κυρίως το Δήμο Σιθωνίας, όπου σημειώθηκαν εκτεταμένες ζημίες σε κατοικίες, τουριστικές επιχειρήσεις και αυτοκίνητα ειδικότερα στην Τορώνη, το Πόρτο-Κουφό και τη Συκιά.

Μέρες απαξίωσης της Ειδομένης από την Πολιτεία

Γράφει ο Πάνος Μόλλιας
Οι μέρες του καλοκαιριού στάθηκαν αφορμή για να περάσω κάποιες μέρες χαλάρωσης. Μέσα σε αυτές τις μέρες επισκέφτηκα την Ειδομένη. Είχα υποσχεθεί τον κυρ Παναγιώτη άλλωστε ότι δεν θα ξεχάσω όπως όλοι οι υπόλοιποι την Ειδομένη. 

Πίνακες δικαιούχων, εν δυνάμει δικαιούχων, επιλαχόντων και απορριπτόμενων του προγράμματος «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχουν εκδοθεί και δημοσιοποιηθεί στη Διαύγεια οι πίνακες Δικαιούχων, Εν δυνάμει δικαιούχων, Επιλαχόντων και Απορριπτόμενων στο υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020, ανά Περιφερειακή Ενότητα ως εξής:

Αναγγελία γάμου Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου και Αγάπης Νικολαϊδου

Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος του Θεόφιλου και της Κυριακής, που γεννήθηκε στη Σουηδία και μένει μόνιμα στη Σουηδία και η Αγάπη Νικολαϊδου του Ιωάννη και της Κυριακής, που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μένει μόνιμα στη Σουηδία, πρόκειται να παντρευτούν τον Ιούλιο στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας και Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αργυρούπολη Κιλκίς.

Γεωργαντάς προς Σκουρλέτη: "Σταματήστε να κοροϊδεύετε τους πάντες"

Πυρκαγιά σε δασική περιοχή μεταξύ των οικισμών Πλαγίων και Χαμηλού του δήμου Παιονίας


Δελτίο τύπου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας
Πρόκειται για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 13η Ιουλίου 2017 ημέρα Πέμπτη και περί Ω/22:00΄περίπου σε δυσπρόσιτη δασική περιοχή που βρίσκεται μεταξύ των Τοπικών Κοινοτήτων Πλαγίων & Χαμηλού και σε απόσταση 2 χλμ. Βόρεια του οικισμού Πλαγίων του Δήμου Παιονίας. 

Ερώτηση Γεωργαντά σχετικά με τις παραιτήσεις των απλήρωτων ανταποκριτών του ΕΛΓΑ

Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς σχετικά με τις παραιτήσεις των απλήρωτων ανταποκριτών του ΕΛΓΑ. Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης :

Αποστόλου: Πλήρης απαγόρευση, χωρίς καμία εξαίρεση, της καλλιέργειας Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών

Γεωργία απαλλαγμένη από Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς, μια ευκαιρία για την αγροτική ανάπτυξη στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη υποστήριξε στην παρέμβασή του στο Συμβούλιο Υπουργών ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αποστόλου.

Ενοικιάζεται διώροφο νεοκλασικό κτίριο (Καφέ Μπαρ "Ερωδιός") στο Κιλκίς (17/7/2017)

Ενοικιάζεται κατάστημα διώροφο νεοκλασικό κτίριο (Καφέ Μπαρ "Ερωδιός") στην οδό Καλούδη 3, Κιλκίς με όλο τον εξοπλισμό.
Πληροφορίες στο τηλ. 6936747702, Χαριτίδου Ρούλα.


Η παράσταση «Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή…» στο Κιλκίς

«ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ…», 9os Χρόνος
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ 2017
ΚΙΛΚΙΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΘΕΑΤΡΟ ΛΟΦΟΥ, ΩΡΑ : 21.30

Πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στο Λειψύδριο Κιλκίς


Ποντιακό γλέντι στο Παλιό Αγιονέρι Κιλκίς

Οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιού Αγιονερίου "Το Καρς" θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του εορτασμού του Προφήτη Ηλία στις 20 Ιουλίου.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Εμποροπανήγυρη Κιλκίς 2017

Για τη φετινή χρονιά η Εμποροπανήγυρη της πόλης του Κιλκίς θα λειτουργήσει από 6 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη μέχρι και 10 Σεπτεμβρίου ημέρα Κυριακή.