Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Κιλκίς: Τσάκωσαν 25χρονο Αλβανό για καταδικαστική σε βάρος του απόφαση

Συνελήφθη χθες (21-7-2017) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 13 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράνομη είσοδο και δήλωση ψευδών στοιχείων.

Πιερία: Συνελήφθησαν 22 άτομα και κατασχέθηκαν πάνω από 25.000 είδη παρεμπορίου

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας σε τουριστικές και παραλιακές περιοχές της Πιερίας, για την καταπολέμηση του φαινομένου του παρεμπορίου.

Θεσσαλονίκη: Ο υπαστυνόμος Ρεξ των Σερρών εντόπισε 258 γραμμάρια ηρωίνη

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν χθες (21-7-2017) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ένας 47χρονος και μία 36χρονη, για διακίνηση ναρκωτικών.

Ενημέρωση των επαγγελματιών αγροτών σχετικά με την εκκαθάριση των φορολογικών τους δηλώσεων

Στις περιπτώσεις όπου δεν είναι προσυμπληρωμένοι οι κωδικοί 037-038 στη δήλωση φορολογίας εισοδήματος, οι επαγγελματίες αγρότες ελέγχουν την ορθότητα των προσωπικών τους στοιχείων (ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ) όπως είναι δηλωμένα στον πρώην ΟΓΑ.