Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Τατίδης: "Σταματήστε τα παιχνίδια με το Τ.Ε.Ι. Κιλκίς κύριοι της Ν.Δ."

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Όλα ήταν έτοιμα για την μεταφορά του Τ.Ε.Ι. Κιλκίς από τα κτίρια του Ο.Α.Ε.Δ. στο νέο κτίριο του Τ.Ε.Ι. Κιλκίς. Εγκρίθηκε από το Υπουργείο ένα μέρος της δαπάνης λειτουργίας του εκπαιδευτικού ιδρύματος, χαρακτηριστικά όμως έχει εγκριθεί το ποσό για την μεταφορά των υλικών από το κτίριο του Ο.Α.Ε.Δ., στο νέο κτίριο του Τ.Ε.Ι. Κιλκίς. 

Επιδοτεί ο Δήμος Κιλκίς αμορτισέρ και λάστιχα αυτοκινήτων;

Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου*
Τους τελευταίους μήνες σε κεντρικές οδούς του Κιλκίς γίνονται έργα για διάφορους λόγους. Αρχικά ο ΟΤΕ τοποθέτησε υπογείως οπτικές ίνες και πολύ καλά έκανε, πέρασε όμως περίπου 1 μήνας μέσα στο χειμώνα για να κλείσουν τις τόσες τρύπες, αφήνοντας πίσω τους ακαλαίσθητα μπαλώματα για να τους θυμόμαστε.

Δώδεκα αποχετευτικά έργα σε δέκα Δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Δώδεκα αποχετευτικά έργα σε δέκα Δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας, συνολικού προϋπολογισμού 67 εκατομμυρίων ευρώ εντάσσονται στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας, όπως ανακοίνωσε σε σημερινή συνέντευξη τύπου ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, παρουσία των Δημάρχων των πέντε Δήμων της Θεσσαλονίκης, έργα των οποίων περιλαμβάνονται στα ενταγμένα.

Έργα οδοποιίας στην πόλη και σε οικισμούς του Δημοτικής Ενότητας Κιλκίς

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Έργα κατασκευής, βελτίωσης και αποκατάστασης οδοποιίας υλοποιούνται αυτή την περίοδο στην πόλη του Κιλκίς και σε οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Κιλκίς. 

Πετυχημένη η 2η Γιορτή Καλαμποκιού στο Σ.Σ. Μουριών

Νοσταλγικές μνήμες ξύπνησαν από το παρελθόν και αντάμωσαν με τη σύγχρονη εποχή στη Γιορτή του καλαμποκιού, των ανθρώπων της γης, των μεταναστών και της παράδοσης που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Σ.Σ. Μουριών την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017.

Νέο ξεκίνημα για τους Ατρόμητους Παντελεήμονος - Νέας Σάντας

Δελτίο τύπου Ατρόμητων Παντελεήμονος-Νέας Σάντας
Το ανδρικό τμήμα των ΑΤΡΟΜΗΤΩΝ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ - ΝΕΑΣ ΣΑΝΤΑΣ, μετά την αποχώρηση αρκετών παιχτών, κινήθηκε σε δύο ουσιαστικές και ποιοτικές προσθήκες με εμπειρία σε πρωταθλήματα Θεσσαλονίκης και Αθηνών.

Από τις «Φιλίες» και τις υποσχέσεις... στο «πήραμε ψίχουλα»

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης 
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Παιονία της Προόδου”
Την περίοδο των αρνητικών διαπιστώσεων και της επίρριψης ευθυνών από πλευράς της δημοτικής αρχής στους «πάντες πλην ημών» βιώνει για μιαν ακόμη φορά ο δήμος μας με «φόντο» τα όσα διαδραματίσθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια στο θέμα του Μεταναστευτικού Ζητήματος.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (25/7/2017)


Σέρρες: Τούμπαρε το τρακτέρ και σκότωσε τον 83χρονο ιδιοκτήτη του

Χθες (24-7-2017) το πρωί σε αγροτική περιοχή των Σερρών, 83χρονος ημεδαπός, κατά τη διάρκεια εργασιών σε αγρόκτημα του με γεωργικό ελκυστήρα ιδιοκτησίας του, έχασε τον έλεγχο και ανετράπη σε πλαγιά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. 

Συνέχιση συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Συνεχίζεται αύριο Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017, στις 14:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, που διακόπηκε χθες λόγω παρέλευσης του προβλεπόμενου χρόνου συνεδρίασης (πεντάωρο).

ΚΚΕ: Λαϊκό – ποντιακό γλέντι στο Πευκόδασος του Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Ιούλη το λαϊκό – ποντιακό γλέντι που διοργάνωσε η ΚΟΒ Παιονίας της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, στο χωριό Πευκόδασος.

Με Καζαντζίδου και Μαβίδη ο ΓΑΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων

Με έναν αθλητή και μία αθλήτρια θα συμμετάσχει το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και Γυναικών (U22) του ΣΕΓΑΣ, που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Αλκαζάρ” της Λάρισας στις 29 & 30 Ιουλίου, ολοκληρώνοντας με αυτές τις παρουσίες στα φετινά Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Δράσεις του Σαββατοκύριακου, 22-23 Ιουλίου, των Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις στη χώρα μας που προσελκύει κάθε χρόνο αθλητές και από το εξωτερικό, έλαβε χώρα στους ορεινούς όγκους της Τύμφης και του Ζαγορίου. 

Αρρώστησε το ΕΚΑΒ Κιλκίς

Αναφορά- Καταγγελία Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς
Με την παρούσα σας αναφέρουμε ότι το ΕΚΑΒ-2 τομέας Κιλκίς έχει 36 διασώστες και 7 ασθενοφόρα. Με το υπάρχον προσωπικό καθημερινά στον νομό επιχειρούν 10 ασθενοφόρα: 4 το πρωί, 3 το απόγευμα και 3 την νύχτα.