Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Η Κινεζική μαφία και το παράνομο εμπόριο «αγγουριών της θάλασσας» στον Μαλιακό

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και συντονισμένων ερευνών, εντοπίστηκαν προχθές (29 Ιουλίου 2017) το πρωί, δύο παράνομα εργαστήρια επεξεργασίας, τυποποίησης και συσκευασίας αλιευμάτων του γένους «HOLOTHURIA», τα οποία ήταν εγκατεστημένα σε αντίστοιχες οικίες – αποθήκες, στην περιοχή της Ανθήλης Φθιώτιδας.

Γεωργαντάς προς Γαβρόγλου: "Το Νομοσχέδιο σου δεν θα προλάβει να εφαρμοστεί"


Ομιλία του Βουλευτή Κιλκίς Γ. Γεωργαντά κατά τη συζήτηση του Νομοσχεδίου για την Παιδεία.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών και στον δρόμο Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών και στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 1η Αυγούστου έως την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ποντιακού Ελληνισμού στη Θεσσαλονίκη

Ανακοίνωση Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων
Η Διεθνής Συνομοσπονδία Ποντίων Ελλήνων διοργανώνει το 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ποντιακού Ελληνισμού στις 5 και 6 Αυγούστου 2017, στην αίθουσα «Λίτσα Φωκίδη» του Δημαρχείου Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια κορυφαία εκδήλωση δημοκρατίας του οργανωμένου ποντιακού χώρου που αφορά στον οικουμενικό ποντιακό ελληνισμό.

Πίνακες ικανών ιδιωτών υποψηφίων για την εισαγωγή στις Αστυνομικές Σχολές

Πίνακες ικανών ιδιωτών υποψηφίων για την εισαγωγή στις Αστυνομικές Σχολές
Δείτε 
τους πίνακες ΕΔΩ

Αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Γενοκτονίας στον Άγιο Νικόλαο

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Τα αποκαλυπτήρια στον Άγιο Νικόλαο του Μνημείου της Γενοκτονίας, έργο του Γ. Κικώτη, επαναφέρουν για ακόμη μία φορά αυτό που έχουμε προτείνει εδώ και πολύ καιρό και αφορά το ζήτημα του Εθνικού Μνημείου Γενοκτονίας. 

Η έννοια της αθλητικής ψυχολογίας


Του Κώστα Πουντζουκίδη*
Η αθλητική ψυχολογία μελετάει τους αθλητές και την ψυχική συμπεριφορά τους στον αγώνα. Οι ψυχολογικές δεξιότητες στον αθλητισμό, μπορούν να καλλιεργηθούν και να βελτιώσουν την επίδοση του αθλητή ταυτόχρονα με τις φυσιολογικές κινητικές δεξιότητες . 

Το αστυνομικό θρίλερ "Το μικρό νησί" στον δημοτικό κινηματογράφο Κιλκίς


Στις 3 Αυγούστου 2017, στις 9.30 το βράδυ και μόνο για μια ημέρα μπορείτε να απολαύσετε στον  δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” το Ισπανικό αστυνομικό θρίλερ "Το μικρό νησί".

Στείλτε την προσωπική σας ιστορία για να γίνει σποτάκι

Δελτίο τύπου Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων
«Κομπλιμέντο ή σεξουαλική παρενόχληση; Τι ήταν αυτό τώρα;» αναρωτιούνται συχνά οι γυναίκες κατά την κοινωνική τους επαφή με έναν άντρα. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για σεξουαλική παρενόχληση. Απλά, οι γυναίκες διστάζουν να το ομολογήσουν τόσο στον εαυτό τους, όσο και στον περίγυρό τους, διότι κυριαρχεί ο φόβος ότι θα χαρακτηρισθούν "τρελές" ή "υστερικές". Συνεπώς, σιωπούν. Κι ανέχονται συμπεριφορές που έχουν κάθε δικαίωμα να αρνηθούν.

Λάρισα : Δύο τελικοί για τον ΓΑΣ Κιλκίς, στο πρωτάθλημα της νέας γενιάς

Δελτίο τύπου  ΓΑΣ Κιλκίς
Στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και Γυναικών, με το οποίο ολοκληρώθηκε για φέτος η σειρά των Πανελληνίων πρωταθλημάτων στίβου του ΣΕΓΑΣ.

Η "Γιορτή Ντολμά" στον Ευρωπό Παιονίας - Video



Γιορτή με το τοπικό έδεσμα του Ευρωπού, το γνωστό σε όλους Ντολμαδάκι την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 στον Ευρωπό Παιονίας.

Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος στο Νομοσχέδιο για την Παιδεία ο Γ. Γεωργαντάς

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς ορίστηκε από τη Νέα Δημοκρατία Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος στο Νομοσχέδιο που συζητείται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής για την «Οργάνωση και τη λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης».

Δωρεά υγειονομικού υλικού στον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς

Ανακοίνωση Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Το τοπικό τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς δέχτηκε από το διεθνή Ερυθρό Σταυρό δωρεά υγειονομικού υλικού καθώς και γραφική ύλη ως ένδειξη αναγνώρισης της άψογης συνεργασίας που αναπτύχθηκε και που χαρακτηρίστηκε από την άμεση ανταπόκριση του τοπικού μας τμήματος στις ανάγκες που προέκυψαν τα τελευταία έτη λόγω της προσφυγικής κρίσης που έπληξε το νομό μας. 

Δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων για βαμβακοπαραγωγούς

Το παρόν Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων απευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς με στόχο την αποτελεσματική φυτοπροστασία στον πραγματικό καλλιεργητικό χρόνο.