Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

To φαρμακείο δίπλα στον σπίτι μας

Πηγή: www.idomeni.gr
Επιμέλεια: Μαρία Maniana 

Τα βότανα, όπως είναι γνωστό, χρησιμοποιούνται από αρχαίους χρόνους στη θεραπεία διαφόρων ασθενειών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο πατέρας της ιατρικής Ιπποκράτης υποστήριζε ότι η τροφή είναι το φάρμακο μας, ενώ στα συγγράμματα του αναφέρει 250 φαρμακευτικά φυτά. 

Του ξερίζωσαν 115 δίμετρα χασισόδεντρα

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 49χρονου ημεδαπού, για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης.

ΚΚΕ: Συμπληρώνονται φέτος 72 χρόνια από την ρίψη ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Συμπληρώνονται φέτος εβδομήντα δύο χρόνια από το ιμπεριαλιστικό έγκλημα των ΗΠΑ στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, μια ενέργεια που δεν υπηρετούσε καμία στρατιωτική ανάγκη εναντίον της ήδη ηττημένης Ιαπωνίας, παρά μόνο τον εκφοβισμό των λαών, της Σοβιετικής Ένωσης, του ανερχόμενου τότε σοσιαλιστικού συστήματος και κομμουνιστικού κινήματος. 

Εύζωνοι: Συνελήφθη 39χρονος Σέρβος καταζητούμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα

Συνελήφθη χθες (5-8-2017) το μεσημέρι στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, ένας 39χρονος υπήκοος Σερβίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των γερμανικών Αρχών, για το αδίκημα της κλοπής από κατοικία, πράξη που έγινε το Νοέμβριο του 2015 στη Γερμανία.

Κιλκίς: Συνελήφθη 41χρονος σωματέμπορος

Συνελήφθη χθες (5-8-2017) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 41χρονος ημεδαπός, για το αδίκημα της σωματεμπορίας.

Δράσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ειδικές αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν προχθές (4-8-2017) έως και πρωινές ώρες χθες (5-8-2017) στις Περιφερειακές Ενότητες Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας, την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

«Γιατρέ, έχει πρηστεί το μάγουλό μου… Τί να κάνω;»


Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος 

Σε μερικούς από μας έχουν ενίοτε εμφανιστεί διογκώσεις στην προωτιαία ή την υπογνάθια περιοχή. Είναι άραγε επικίνδυνες τέτοιες διογκώσεις; Πώς μπορεί κανείς να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της κατάστασης;

Γουμένισσα: Πρόγραμμα "Θεοτοκείων 2017"

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας  τις πολιτιστικές & θρησκευτικές εκδηλώσεις «42α ΘΕΟΤΟΚΕΙΑ» που διοργανώνει η Δημοτική Κοινότητα Γουμένισσας Δήμου Παιονίας, με την ευκαιρία της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, από 7 έως 17 Αυγούστου 2017 στη Γουμένισσα.

"Το χαμίνι" του Τσάρλι Τσάπλιν την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς

Στο πλαίσιο του θεσμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου του ΥΠΠΟΑ, τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς υποδέχεται φέτος το κοινό στον κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου της πόλης, διοργανώνοντας υπό το φως του φεγγαριού την προβολή της ταινίας "το χαμίνι" του Τσάρλι Τσάπλιν, διάρκειας 60 περίπου λεπτών. 

Προσφορές Αυγούστου του Γυμναστηρίου "Παλμός" Κιλκίς