Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Και τώρα μπάλα για τον Κιλκισιακό

 Δελτίο τύπου Κιλκισιακού 
Το πρωί της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Κιλκισιακού βρέθηκαν στο γυμναστήριο για βάρη, και το απόγευμα έριξαν πολύ τρέξιμο στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου.

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής για την απώλεια της Αρλέτας

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια της Αρλέτας, της τραγουδοποιού που σφράγισε την εποχή της και συγκίνησε πολλές γενιές με τα τραγούδια και την τόσο χαρακτηριστική ερμηνεία της.

Χαλκιδική: Έγιναν 13.700 έλεγχοι, βεβαιώθηκαν 3.340 παραβάσεις και συνελήφθησαν 110 άτομα

Στο πλαίσιο του γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας, πραγματοποιήθηκαν κατά το μήνα Ιούλιο από κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, στοχευμένοι και συστηματικοί έλεγχοι σε διάφορες τουριστικές και παραλιακές περιοχές της Χαλκιδικής.

Κιλκίς: Πανευρωπαικό τουρνουά τένις «KILKIS CUP”

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς διοργανώνει για 11η χρονιά Πανευρωπαικό τουρνουά τένις «KILKIS CUP” και σας καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τον τελικό αγοριών και κοριτσιών που θα γίνει το Σάββατο 12/8/2017 στις 10:00 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.

Γεωργαντάς: "Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και στη δημόσια διοίκηση έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες"

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (8/8/2017)

Ζητείται χειριστής τσάπας και χειριστής γκρέιντερ με δίπλωμα, από εταιρεία χωματουργικών εργασιών στο Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ

"Το χαμίνι" του Τσάρλι Τσάπλιν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς - Video


Στο πλαίσιο του θεσμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου του ΥΠΠΟΑ, τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς υποδέχτηκε φέτος το κοινό στον κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου της πόλης, διοργανώνοντας υπό το φως του φεγγαριού την προβολή της ταινίας "το χαμίνι" του Τσάρλι Τσάπλιν, διάρκειας 60 περίπου λεπτών.