Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Ο Όλυμπος, επίκεντρο των δράσεων των Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς Τρία μέλη του Συλλόγου μας έτρεξαν την Κυριακή 6/8/2017 στον Όλυμπο, στον 2ο ΖΕΥΣ των 47 χιλιομέτρων, οι Παναγιώτης Τριαρίδης, Μιχάλης Τσιτσόλκος και Σταύρος Αλέξογλου, τερματίζοντας με επιτυχία. 

Συνάντηση Βούλας Πατουλίδου με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου επισκέφθηκε το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων όπου την υποδέχτηκε στην Αίθουσα του Πατριαρχικού Θρόνου ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων και πάσης Παλαιστίνης κ.κ. Θεόφιλος.

Στις 5 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι Γυναίκες του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού θα πραγματοποιήσει τη πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.

Χαλκιδική: Τσάκωσαν 3 άτομα για διαρρήξεις σε σταθμευμένα αυτοκίνητα λουόμενων

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, οδήγησαν στη σύλληψη 2 αντρών ηλικίας 20 και 25 ετών, καθώς και μίας 25χρονης γυναίκας, όλοι τους ημεδαποί, για πολλές κλοπές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα λουόμενων σε παραλιακή περιοχή της Χαλκιδικής.

Συνέντευξη με τον προπονητή τερματοφυλάκων του Κιλκισιακού Πασχάλη Παυλίδη

Συνέντευξη με τον προπονητή τερματοφυλάκων του Κιλκισιακού Πασχάλη Παυλίδη:
Ποιος είναι ο Πασχάλης Παυλίδης;
Π.Π.: «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γερμανία, μέρος στο οποίο ξεκίνησα το ποδόσφαιρο. Είμαι διπλωματούχος προπονητής UEFA B΄ και παρακολουθώ σεμινάρια τερματοφυλάκων στο εξωτερικό. Εχω εργαστεί στην ΑΠΕ Λαγκαδά, στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, στον Γ.Σ. Ηλιούπολης, στην Ομόνοια Σίνδου, στον Αχιλλέα Τριανδρίας και στον Π.Ο. Τρίγλιας.»

Η γαλλική κομεντί “Οιδιπόδειο αλά γαλλικά” στο θερινό σινεμά Κιλκίς


Συνεχίζονται οι προβολές στον Δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” με τη γαλλική κομεντί “Οιδιπόδειο αλά γαλλικά” στις 15 και 16 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ.

Στο Κιλκίς σήμερα ο Α. Τζιτζικώστας

Στις εκδηλώσεις, σε Κιλκίς και Ημαθία, για την Κοίμηση της Θεοτόκου θα συμμετέχει σήμερα και αύριο ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Κιλκίς: Εξιχνιάστηκε κλοπή 19.000 ευρώ που έγινε τέλη Ιουλίου 2017

Μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, εξιχνιάστηκε κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από οικία σε περιοχή του Κιλκίς.

Μήνυμα του Προέδρου της Βουλής για την παγκόσμια πρωτιά της Εθνικής Ομάδας των Νέων Ανδρών στην υδατοσφαίριση

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Εθνική μας Ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών στην Υδατοσφαίριση, που διεξήχθη στο Βελιγράδι, δήλωσε:

Καλοκαιρινός χορός Δόξας Χέρσου Κιλκίς


Γουμένισσα: Μεγάλη συναυλία με τραγούδια Ζαμπέτα και Τσιτσάνη, από το μουσικό συγκρότημα "πόλις"

Δελτίο τύπου Καλλιτεχνικού Συνόλου "πόλις"
Την Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017 και ώρα 21:00 το μουσικό συγκρότημα "πόλις" θα παρουσιάσει τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα και Βασίλη Τσιτσάνη στα 42α Θεοτόκεια στην κεντρική πλατεία της Γουμένισσας.