Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Με πρακτική άσκηση συνεχίζεται η εκπαίδευση των Νέων Αγροτών – Κτηνοτροφών στην Πιερία

Το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ) το οποίο υλοποιεί την εκπαίδευσή των νέων αγροτών της ζωικής παραγωγής, στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο: «Δράσεις κατάρτισης και ανάπτυξης δεξιοτήτων για νέους γεωργούς και μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις» πέρα από την θεωρητική κατάρτιση, πραγματοποιεί και εκπαιδευτικές επισκέψεις – πρακτική άσκηση, σε συναφή επιχειρηματικούς χώρους με το αντικείμενο κατάρτισης τους. 

Κιλκίς: Χιλιάδες πρόσφυγες μετακινούνται επειγόντως στην Αττική για δεντροφυτεύσεις των καμένων δασών

Κιλκίς 2.047 μ.Χ.
Μεταδίδει η απεσταλμένη της ΓΝΩΜΗΣ, Αϊσέ Τσαμουροχτισμέντσα
Σήμερα αν και διανύουμε το έτος 2.047 μΧ, η Αττική ζει μια ακόμη μεγάλη πυρκαγιά. Μόλις μεγάλωσε το δάσος μετά την καταστρεπτική πυρκαγιά του 2.017 μΧ, ξαναζούμε τις ίδιες εφιαλτικές στιγμές όπως τότε. 

Η ταινία “Το Παιχνίδι της Μίμησης” στο θερινό σινεμά Κιλκίς


Μη χάσετε στις 17 και 18 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ την υπέροχη ταινία “Το Παιχνίδι της Μίμησης” (The Imitation Game) στον Δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός”.

Η Αστυνομία υποστηρίζει την Πυροσβεστική, με προσωπικό και μέσα

Το πενθήμερο από 10 - 15 Αύγουστου 2017 διατέθηκαν σε όλη τη χώρα 948 οχήματα (περιπολικά και μοτοσυκλέτες) και 2.053 αστυνομικοί.
Στο πλαίσιο του σχεδιασμού της Ελληνικής Αστυνομίας προβλέπεται διαρκής ετοιμότητα και διαθεσιμότητα αστυνομικού προσωπικού και μέσων, όλο το διάστημα της αντιπυρικής περιόδου, για την υποστήριξη των Υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος, σε όλη τη χώρα.

Η εγκληματικότητα σε όλη την Ελλάδα τον Ιούλιο 2017

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα και για όλη την Επικράτεια.

Η Γνώμη στην πρόβα των χορευτικών τμημάτων του "Ορφέα" Πεδινού - Video



Νικήτη Χαλκιδικής: Σκοτώθηκε 86χρονος σε τροχαίο

Χθες (15-8-2017) το απόγευμα στο 34ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Πολυγύρου – Σιθωνίας, στο ύψος της Νικήτης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 63χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 38χρονος υπήκοος Ρουμανίας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 86χρονου ημεδαπού που επέβαινε στο πρώτο όχημα. 

Πανηγύρι Δεκαπενταύγουστου 2017 στο Πεδινό Κιλκίς - Video