Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Μεγάλη προσφορά από το Yoga Pilates House Kilkis


Φιλικό του Κιλκισιακού με τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί το τέταρτο φιλικό του Κιλκισιακού, ο οποίος θα ταξιδέψει μέχρι την Αλεξάνδρεια για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Φίλιππο στις 6 το απόγευμα.

"O ναζισμός και ο κομμουνισμός θα πρέπει να εξεταστούν αυτόνομα και σε συνδυασμό μεταξύ τους"

Γράφει  ο Γρηγόρης Κυριακού
Γραμματέας Ν.Ε. ΔΗΜ.ΑΡ Κιλκίς
Μέλος Περιφερειακού Συντονιστικού Κεντρικής Μακεδονίας της ΔΗ.ΣΥ.
Η οργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου για την Ευρωπαϊκή ημέρα μνήμης των θυμάτων του ναζισμού και του κομμουνισμού, από την εσθονική προεδρία της Ε.Ε. έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας μας και ως ένα βαθμό αναμοχλεύει διαχωριστικές γραμμές που αυτή τη στιγμή κάθε άλλο παρά αναγκαίες είναι.

Παγκόσμια Εβδομάδα Θηλασμού 2017: «Στηρίζουμε τον Θηλασμό Μαζί»

Το φετινό μήνυμα της Παγκόσμιας Εβδομάδας Θηλασμού είναι «Στηρίζουμε τον Θηλασμό Μαζί», δίνοντας έτσι έμφαση στη δικτύωση, την πληροφόρηση και τη δραστηριοποίηση όλων των φορέων με σκοπό την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης έως το 2030.

27.557.600 ευρώ, στους δικαιούχους του προγράμματος εγκατάστασης νέων γεωργών

Πληρώθηκαν την πρώτη δόση των ενισχύσεων οι δικαιούχοι του προγράμματος εγκατάστασης νέων γεωργών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Πρόκειται για συνολικά κονδύλια 27.557.600 ευρώ, από το σύνολο των περίπου 43 εκ. ευρώ που έχουν κατανεμηθεί για την Κεντρική Μακεδονία.

Δέσμευση 80 τόνων παράνομα διακινούμενων ακτινιδίων

Μετά από ελέγχους κλιμακίων του ΥΠΑΑΤ σε συνεργασία με την ΥΕΔΔΕ (Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημόσιων Εσόδων) και την Ελληνική Αστυνομία, για κρούσματα παράνομης κοπής και διακίνησης ακτινιδίων σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, ήδη έχει διαπιστωθεί η παράνομη συγκομιδή και διακίνηση ποσότητας πάνω από 80 τόνους ακτινιδίων, τα οποία και έχουν δεσμευτεί και θα καταστραφούν.

Στη Μεγάλη Βρετανία για ορνιθοπαρατήρηση και οικοτουρισμό

Στη, μεγαλύτερη παγκοσμίως, έκθεση ορνιθοπαρατήρησης και οικοτουρισμού “Birdfair” συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης Κερκίνης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πόλη Oakham της Μεγάλης Βρετανίας (18-20 Αυγούστου 2017).

Η ταινία “Ο Αρχιτσιγκούνης” στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο Κιλκίς


Την Πέμπτη 24 και Παρασκευή 25 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ η ταινία “Ο Αρχιτσιγκούνης” στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός”.

Θέλεις να απαντήσεις στην κλήση ή να επιστρέψεις σπίτι σου με ασφάλεια;


Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς ενημερώνουν 
Η οδήγηση με χρήση κινητού βάζει σε κίνδυνο τη ζωή σου. Το κινητό τηλέφωνο μας αποσπά την προσοχή, όταν οδηγούμε και προκαλεί ατυχήματα.

"Σημεία και τέρατα" στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς στο πλαίσιο του θεσμού που εγκαινιάστηκε το 2016 με γενικό τίτλο «Διακοπές στο Μουσείο πριν το Σχολείο», θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά σε κοινή δράση με την Δημοσία Κεντρική Βιβλιοθήκη με τίτλο: «Σημεία και τέρατα - συναντήσεις με μύθους και μυθικά πλάσματα». 

Κιλκίς: Δικογραφία σε βάρος 47χρονου για ληστεία σε κατάστημα

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 47χρονου υπηκόου Αλβανίας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα αφαίρεσε το προηγούμενο διάστημα από κατάστημα στο Κιλκίς, εξοπλισμό αξίας 5.000 ευρώ. Μέρος των κλεμμένων αντικειμένων βρέθηκε στην οικία του 47χρονου και αποδόθηκε.

Γαλλικός Κιλκίς: Τα "Κίτρινα Ποδήλατα" στο 4th Toumpa River Party

Ανακοίνωση Στεκιού Νέων Γαλλικού
Το 4th Toumpa River Party είναι εδώ και παρουσιάζει το γνωστό ελληνικό μουσικό συγκρότημα "Κίτρινα Ποδήλατα". Η βραδιά της 26 Αυγούστου προβλέπεται όπως κάθε χρόνο μαγική καθώς με παρέα τους Γιώργο και Αλέξανδρο Παντελιά που είναι οι εμπνευστές και δημιουργοί και τα μοναδικά μέλη, το TRP ήρθε η ώρα να αλλάξει επίπεδο.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Εκδήλωση για την παρουσίαση αποτελεσμάτων έργων του Erasmus+ (Video)


Η εκδήλωση έγινε την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Επιμορφωτικής Κιλκίς τις ώρες 9:00 έως 13:00

Ευρωπιώτικα 2017: Υπέροχη μουσικοχορευτική εκδήλωση με τρία υπέροχα χορευτικά - Video


Υπέροχη μουσικοχορευτική εκδήλωση με τρία υπέροχα χορευτικά στον Ευρωπό Παιονίας την Τρίτη 22 Αυγούστου 2017.

Δύο νέα απορριμματοφόρα στο Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Ο δήμος Παιονίας προέβη στην προμήθεια δύο απορριμματοφόρων για την ενδυνάμωση του υφιστάμενου στόλου στην υπηρεσία της καθαριότητας.

Ξεκινά εγγραφές και προπονήσεις ο στίβος του ΓΑΣ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΓΑΣ Κιλκίς
Την Τετάρτη 30 Αυγούστου ξεκινούν οι προπονήσεις, εν όψει των υποχρεώσεων για την νέα αγωνιστική περίοδο, στο αγωνιστικό τμήμα κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς.

Παιδικά τμήματα ενόργανης γυμναστικής στο ΚΔΑΠ Kinesis for Kids

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids 
Παιδικά τμήματα ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής για ηλικίες από 5 έως 12 ετών τρεις φορές την εβδομάδα σε ολιγομελή τμήματα από εξειδικευμένους πτυχιούχους Τ.Ε.Φ.Α.Α. γυμναστές.

Την κιλκισιώτισσα ολυμπιονίκη Μαρία Φουλεδάκη υποδέχτηκαν Τσίπρας και Μητσοτάκης

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Την Ολυμπιακή Ομάδα Deaf, παράγοντες και προπονητές, κάλεσε ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου στις 1 Αυγούστου 2017. 

Σε Θεοδώριανα και Κεραμωτή τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Στα Θεοδώριανα στα Τζουμέρκα έγινε και φέτος ο Αγώνας «Στη σκιά του Κριάκουρα». Διαδρομές ιδιαίτερης δυσκολίας και ομορφιάς με ελατοδάση, ορμητικά ποτάμια, καταρράχτες και μονοπάτια ξεχασμένα στα χρόνια εντυπωσίασαν τους αθλητές που συμμετείχαν.