Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Σερρών

Ανακοινώνεται ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές των Σερρών, για το χρονικό διάστημα από 4 έως και 16 Σεπτεμβρίου 2017, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

Προσοχή: Απατεώνες των κοινωνικών δικτύων "δίνουν" δάνεια

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σχηματίσθηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας, για απόπειρα απάτης κατ΄ εξακολούθηση, για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αναρτήσεις σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία έχουν ως σκοπό να πείσουν, με απατηλό τρόπο («ψάρεμα»), πρόθυμους και ανυποψίαστους χρήστες του διαδικτύου, που αναζητούν την χορήγηση χρημάτων ή δανείου, να αποστείλουν προσωπικά τους δεδομένα και χρηματικά ποσά.

Ο ρόλος του φθορίου στα δόντια μας (μέρος 3ο)


Γράφει ο Dr. Θωμάς Μακρυνιώτης*
(Διαβάστε το πρώτο μέρος του άρθρου ΕΔΩ και το δεύτερο ΕΔΩ)
Αναζητώντας κανείς στο διαδίκτυο επιστημονικές πηγές που αφορούν στο φθόριο σε σχέση με την υγεία των δοντιών μας έρχεται αντιμέτωπος με δεκάδες άρθρα που παρουσιάζουν το φθόριο σαν δηλητήριο, επικίνδυνο έως και θανατηφόρο για τον άνθρωπο. 

Όγκοι της βάσης της γλώσσας


Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου*
Η βάση της γλώσσας δεν είναι συνήθης περιοχή ανάπτυξης καρκίνου. Προδιαθετικοί παράγοντες θεωρούνται η κατάχρηση αλκοόλ και καπνού (ιδιαίτερα η μάσηση καπνού). Η αναλογία ανδρών προς γυναίκες είναι 4:1, ενώ η πλειονότητα των ασθενών είναι άνω των 50 ετών.