Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό και στην Π.Ε.Ο. Βέροιας – Κοζάνης

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα της Εγνατίας Οδού και της Παλαιάς Εθνικής Οδού Βέροιας – Κοζάνης, κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, λόγω διέλευσης φάλαγγας υπερμεγεθών φορτηγών, προς μεταφορά τμημάτων ανεμογεννητριών αιολικού πάρκου.

Πάτησαν γήπεδο οι Γυναίκες του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου  Κιλκισιακού
Η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού πραγματοποίησε τη πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου το απόγευμα της Τρίτης στο γήπεδο της Αργυρούπολης.

Κιλκίς: Ημερίδα με θέμα, "Φούρνος της Γειτονιάς - Παντρεύοντας την Παράδοση με το Σύγχρονο Μάρκετιγκ"

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Χατζηευφραιμἰδης και το Δ.Σ. της Συντεχνἰας Αρτοποιών νομού Κιλκίς σας προσκαλούν στην ημερίδα ενημέρωσης με θέμα: "Φούρνος της Γειτονιάς - Παντρεύοντας την Παράδοση με το Σύγχρονο Μάρκετιγκ", που θα γίνει στην αίθουσα Ξενοδοχείου « Βικτὡρια » στο Κιλκίς την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017, στις 11:00 πμ

Σινεμά και live jazz concerts στη Μονή Λαζαριστών

Ένα μοναδικό διήμερο θα απολαύσουν οι κινηματογραφόφιλοι, αλλά και οι φίλοι της jazz, παρέα με εκλεκτές ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους και με live concerts. 

1,8 εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για την κοινωνική ένταξη των ατόμων με αναπηρίες

Κονδύλια ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ διαθέτει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω του ΕΣΠΑ, για την «Καταπολέμηση των διακρίσεων και την προώθηση της κοινωνικής ένταξης για άτομα με αναπηρίες».

Προστατεύστε το σπίτι σας ενόψει της εμποροπανήγυρης Κιλκίς

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς προειδοποιούν
Προστατεύστε το σπίτι σας από κλοπές ενόψει της εμποροπανήγυρης Κιλκίς. Πολλοί επιτήδειοι θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την απουσία σας.

Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας επιστρέφει στη ΔΕΘ

Υπογράφει η Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου 
Πρόεδρος Δ.Σ. Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας
Το 2015, το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας επιστρέφει - μετά από πολλά χρόνια απουσίας - στη ΔΕΘ, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 80 χρόνων του θεσμού. Η θερμή αντιμετώπιση του κόσμου, καθώς και το ενδιαφέρον των πολιτών της συμπρωτεύουσας για τις δράσεις και το έργο του φορέα, μας υποχρέωσαν να κάνουμε την παρουσία μας θεσμό, στο γεγονός αυτό.

"Τραγικό" τέλος στην υποψηφιότητα του γιου Τραγάκη έβαλε ο Κυριάκος


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε ότι ο κ. Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Σκοτώθηκε 33χρονος Ρουμάνος σε τροχαίο στις Σέρρες

Χθες (4-9-2017) το απόγευμα στην Εθνική Οδό Σερρών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Προβατά Σερρών, Ι.Χ.Φ. που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε νωτομετωπικά με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος υπήκοος Ρουμανίας και επέβαινε ως συνοδηγός 29χρονη ομοεθνής του, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 33χρονου οδηγού και τον τραυματισμό του 51χρονου και της 29χρονης. 

Επιστολή Παραστατίδη για την επαναλειτουργία του Α.Τ. Νέας Σάντας

Επιστολή του Θ. Παραστατίδη προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την επαναλειτουργία του Α.Τ. Νέας Σάντας. 
"Κύριε Υπουργέ,
Πρόθεση της επιστολής μου αυτής είναι η ενίσχυση του αιτήματος των πολιτών της νότιας περιοχής του νομού Κιλκίς καθώς και της βιομηχανικής περιοχής Νέας Σάντας. 


Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Κιλκίς με την γραμματεία Οργανωτικού Νέας Δημοκρατίας

Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ Κιλκίς 
Το οδοιπορικό της Γραμματείας Οργανωτικού συνεχίστηκε στο Νομό Κιλκίς, όπου την Κυριακή 04 Σεπτεμβρίου συναντήθηκε με μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Κιλκίς σε μια ανοιχτή συνεδρίαση.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο Κιλκίς

Κάλεσμα Εσπερινού Γυμνασίου Κιλκίς
Έχετε τελειώσει το Δημοτικό Σχολείο ή κάποιες από τις τάξεις του Γυμνασίου και δεν σας δόθηκε η ευκαιρία να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας, ώστε να αποκτήσετε το Απολυτήριο Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης;

Κιλκισιώτες αστυνομικοί του ξερίζωσαν 17 δίμετρες χασισιές

Οι συντονισμένες ενέργειες της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 61χρονου ημεδαπού, για καλλιέργεια κάνναβης.

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κιλκίς
Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κιλκίς ως συντονιστικός φορέας, στα πλαίσια συλλογής πλαστικών καπακιών, θέλοντας να αναδείξει, να αναπτύξει και να ενισχύσει μέσα από την πραγματοποίηση δράσεων που αφορούν στο ανακυκλώσιμο υλικό (καπάκι), την περιβαλλοντική συνείδηση, τις απαραίτητες συμπεριφορές για τη δια βίου προστασία του περιβάλλοντος και τη διαχείριση και αντιμετώπιση των προβλημάτων της κοινωνίας, συνεχίζει με ιδιαίτερη συνέπεια και υπευθυνότητα την ευόδωση του αρχικού στόχου της δράσης αυτής.

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.: Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στη ΔΕΘ


Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου Κιλκίς

Με τη συμμετοχή πολλών Κιλκισιωτών για δεύτερη φορά από τη σύσταση της πανηγύρισε τη μνήμη της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017, η ομώνυμη Ιερά ανδρώα Μονή που βρίσκεται 3 χιλ. έξω από την πόλη του Κιλκίς.

Αφετηρία νέων αγώνων κινητοποίηση στη ΔΕΘ

Ανακοίνωση Αριστερής Κίνησης Εργαζομένων ΟΑΕΕ
Η κυβέρνηση, επειδή πιστεύει, ότι τα μέτρα που αποφασίστηκε να εφαρμοστούν μετά την 1/1/2019 και αφορούν τη νέα μείωση μισθών και συντάξεων, μέσω της μείωσης του αφορολόγητου – από 8.637€ στα 5.600€ – του νέου τρόπου υπολογισμού των συντάξεων και της κατάργησης της προσωπικής διαφοράς, ότι θα έχει το χρόνο να δημιουργήσει το δικό της success story – το 2018 θα είναι το έτος εξόδου από τα μνημόνια και την επιτροπεία – για να μπορέσει ενδεχομένως από το Σεπτέμβρη και μετά του ίδιου έτους να πάει ακόμη και σε εκλογές.

Στο XTerra Porto Carras οι δρομείς υγείας του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Ο ΣΔΥΚ έδωσε δυναμικό παρών το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Σεπτεμβρίου στο XTerra Porto Carras. Ένα διήμερο με τρέξιμο 5, 10 και 21 χλμ μέσα σε μια καταπράσινη διαδρομή γεμάτη χρώματα, αρώματα και κολύμπι 1000, 2500 και 5000 χλμ, και μια απαιτητική διαδρομή με αρκετά μποφόρ και... μέδουσες!​ 

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (5/9/2017)

Ζητείται Φαρμακοποιός με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, ηλικίας έως 27 ετών, ως Υπεύθυνος σε Φαρμακαποθήκη στο Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ

Θέμα η κεραία της Cosmote, στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς - Video


Θέμα η κεραία της Cosmote στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017.

Zumba με την Κάτια, στο Yoga Pilates House Kilkis - Video


Zumba με την Κάτια, στο Yoga Pilates House Kilkis, την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017/

Έγινε η πρώτη συγκέντρωση του ΑΟΚ Γουμένισσας

Δελτίο τύπου ΑΟΚ Γουμένισσας
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, η πρώτη συγκέντρωση του Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαιριστών Γουμένισσας. στο Κλειστό Γυμναστήριο Γουμένισσας.