Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της 82ης Δ.Ε.Θ.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο έναρξης και λειτουργίας της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, των παράλληλων εκδηλώσεων – ομιλιών και των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας-πορειών, στο κέντρο της πόλης θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

"Χρήστο Χατζησάββα, σ' ευχαριστούμε θερμά..."


Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ νομού Κιλκίς «ΒηματίΖΩ»
"Τα παιδιά, οι εργαζόμενοι και το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ νομού  Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», ευχαριστούν θερμά τον κύριο Χρήστο Χατζησάββα, Βουλευτή Κιλκίς με τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, για την χρηματική δωρεά προς το Κέντρο Αποκατάστασης-Αποθεραπείας, Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας, του Συλλόγου μας.

Μέτρα προστασίας μαθητών εφαρμόζονται από τη νέα σχολική περίοδο

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία, εν όψει της έναρξης και για όλη τη διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς (2017 - 2018), ενεργοποιεί ειδικό σχεδιασμό που αποσκοπεί στην εξασφάλιση συνθηκών ασφάλειας και απρόσκοπτης λειτουργίας των σχολείων της χώρας και στην προστασία της μαθητικής κοινότητας (μαθητών, εκπαιδευτικών) καθώς και των σχολικών συγκροτημάτων.

Προσφορά γυμναστηρίου Kinesis-Gym Kilkis

Εμείς στο Kinesis-Gym γνωρίζοντας τα πολλαπλά οφέλη της πρωινής γυμναστικής και τους πολλούς λάτρεις της, παρέχουμε χρήση παροχής γυμναστηρίου και ομαδικών προγραμμάτων άθλησης με προνομιακές τιμές.

Έκλεψαν την παράσταση τα νέα εκθεσιακά περίπτερα της Εμποροπανήγυρης


Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Η Εμποροπανήγυρη Κιλκίς ντύθηκε φέτος στα εθνικά μας χρώματα, ακτινοβολώντας ομορφιά, χάρη και ευταξία στους χώρους πέριξ του Δημαρχείου!

Κιλκίς: Τα φρόντιζε μέχρι να γίνουν 4 μέτρα, αλλά του τα ξερίζωσαν

Συνελήφθη χθες (6-9-2017) το πρωί, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης, 5 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 4 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. 

Κιλκίς: Πλούσια η δράση τελικά των 2 νεαρών ποντικών

Σε συνέχεια της χθεσινής (6-9-2017) ανάρτησης - Δείτε ΕΔΩ - σχετικά με τη σύλληψη ενός 15χρονου ημεδαπού και ενός 17χρονου υπηκόου Ρουμανίας, για κλοπή από κατάστημα, από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, προέκυψε ότι ενέχονται σε ακόμη δύο περιπτώσεις κλοπών από κατάστημα και σχολικό συγκρότημα σε περιοχή του Κιλκίς, από όπου αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές.

Προσοχή: Διακοπή υδροδότησης στην πόλη του Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς ότι το πρόβλημα της ελλιπούς υδροδότησης της πόλης συνεχίζεται και σήμερα, Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017, επειδή δεν μπορεί να καλυφθεί η μεγάλη ζήτηση νερού που υπάρχει.

Στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης συμμετέχει το Επιμελητήριο Κιλκίς

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς
Μετά την επιτυχημένη παρουσία στην περυσινή 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το Επιμελητήριο Κιλκίς συνεχίζοντας τις δράσεις του με στόχο τη στήριξη των επιχειρήσεων – μελών του και την προώθηση των τοπικών προϊόντων, συμμετέχει στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που διοργανώνεται από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Φτιαγμένη για μεγάλες προκλήσεις, η δική μας Άννα Τσομπάνη

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club 
Στο Strength Challenge Pro η αθλήτρια του Kinesis Fight Club Άννα Τσομπάνη. Σε ένα εντελώς διαφορετικό αγώνισμα από αυτό που έχουμε συνηθίσει την παγκόσμια πρωταθλήτρια του Kick Boxing θα αγωνιστεί τον Νοέμβριο στην Θεσσαλονίκη.

Δείτε το Video των εγκαινίων της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς 2017


Εγκαίνια Εμποροπανήγυρης Κιλκίς 2017, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017, στην Πλατεία Δημαρχείου Κιλκίς.