Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς


Επίσκεψη Ευρωβουλευτή και υποψηφίου για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017
Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα επισκεφτεί το Κιλκίς την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου.

Τα νέα του Κιλκισιακού (19/9/2017)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου προπονείται από τη Τρίτη η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού. Ο Λάζαρος Δελήπαλτας επικεντρώθηκε σήμερα στην ανάπτυξη με 1-2 που ολοκληρώνονταν με τελειώματα, ενώ ακολούθησε διπλό με πολλή τακτική. Πάνω από 20 κοπέλες σε κάθε προπόνηση, με την επόμενη να είναι το απόγευμα της Πέμπτης.

Γεωργαντάς: «Η Κυβέρνηση πληρώνει το τίμημα του λαϊκισμού της»


Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σε Όλυμπο, Καβάλα και Ιωάννινα ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκις

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκις
Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 4 αθλητές του Σ.Δ.Υ.Κ. συμμετείχαν στο Lost Trail αγώνα μήκους 57 χιλιομέτρων που γίνεται στα «ξεχασμένα» μονοπάτια του Ολύμπου. 

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων στα Σεμινάρια Λαϊκής Επιμόρφωσης του δήμου Κιλκίς

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ σας ενημερώνει ότι λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχής στα Σεμινάρια Λαϊκής Επιμόρφωσης του ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ αποφασίσθηκε από τον Δήμο Κιλκίς (αναθέτουσα αρχή) και την Επιμορφωτική (ανάδοχο έργου) να δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων.

Η εγκληματικότητα σε όλη την Επικράτεια τον Αύγουστο 2017

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα και για όλη την Επικράτεια.

Καταστάσεις πληρωμής της δράσης «Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές»

Ανακοινώνεται ότι στις 20/09/2017 θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς οι καταστάσεις πληρωμής και απορριπτόμενων του έτους 2015 που αφορούν την πρόσκληση 2340/30-01-2013 της δράσης 1.4. «Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές», προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι και κάθε τρίτος που έχει έννομο συμφέρον να μπορούν να καταθέσουν τυχόν ενστάσεις εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης δηλαδή από την 21/09/2017 έως και 27/09/2017.

Βραδιά όπερας για τη Μαρία Κάλλας στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς


Κομψοτεχνήματα του οπερετικού ρεπερτορίου κλασικών έργων του Πουτσίνι, του Βέρντι, του Μπόιτο και του Καταλάνι απόλαυσαν οι Κιλκισιώτες στη βραδιά όπερας που διοργάνωσε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, με τη συμπλήρωση σαράντα χρόνων από το θάνατο της Μαρίας Κάλλας.

Ο προσβάσιμος τουρισμός θέμα ημερίδας στο αρχαιολογικό μουσείο Θεσσαλονίκης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, στις 27 Σεπτεμβρίου, το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σωματείων Ξεναγών (FEG) και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Προσβάσιμου Τουρισμού (ENAT) διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».
Θα πραγματοποιηθεί στις 5μμ στην αίθουσα «Μ. Ανδρόνικος». 

Κιλκίς: Συνελήφθησαν 2 άτομα κατοχή λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθησαν χθες (18-9-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 36 και 30 ετών, για κατοχή λαθραίων τσιγάρων και καπνού.

Κύπελλο Δεξιοτεχνών Βορείου Ελλάδος με την σφραγίδα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Μία σπάνια ευκαιρία θα έχουν οι Κιλκισιώτες φίλοι της δεξιοτεχνίας καθώς την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στην είσοδο της πόλης (αρχή 21ης Ιουνίου) θα διεξαχθεί η 1η Δεξιοτεχνία ΧΩΜΑ Κιλκίς στα πλαίσια του 7ου Γύρου του Κυπέλλου Δεξιοτεχνών Βορείου Ελλάδος.

Προκήρυξη Υποτροφίας από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και την εταιρία Eurocatering A.E.

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, στο πλαίσιο του μακρoxρόνιου προγράμματος υποτροφιών της και σε συνεργασία με την εταιρία Eurocatering A.E., προκηρύσσει μια υποτροφία, για ένα σπουδαστή ή σπουδάστρια για φοίτηση στο μονοετές βιωματικό πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης «Σύγχρονες Γεωργικές Πρακτικές», με έναρξη τη σχολική χρονιά 2017-2018. Η υποτροφία καλύπτει τα δίδακτρα, τη διαμονή αλλά και τη σίτιση στη σπουδαστική εστία του ιδρύματος.

Πετυχημένη συμμετοχή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στην Εμποροπανήγυρη 2017

Δελτίο τύπου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Μάγεψαν οι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στο περίπτερο που έστησαν στο Κέντρο του Κιλκίς το κοινό της πόλης, με την παρουσίαση των δράσεων όλων των τμημάτων καθώς και με τη διανομή χρήσιμου πληροφοριακού υλικού. 

Κιλκίς: Χάλασαν την χασισοπαραγωγή 49χρονου

Συνελήφθη χθες (18-9-2017) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας 49χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια κάνναβης.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς και οι Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Ανακοίνωση Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς 
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχει στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς, οι οποίες για το έτος 2017 έχουν τίτλο «ΠΟΛ(ε)ΙΣ» και είναι αφιερωμένες στη δυναμική των πολυδιάστατων πόλεων, μεγάλων ή μικρών, σπουδαίων ή μη, παλιών ή και νέων, με τις ακόλουθες δράσεις:

Εκδρομή στην Αδριανούπολη πάει το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς

Το Τοπικό Τμήμα Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην Αδριανούπολη 7-8 Οκτωβρίου 2017. Τιμή συμμετοχής 60,00 ευρώ. Περιλαμβάνει μεταφορά με πούλμαν, μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 5 αστέρων με πρωινό.

Διήμερη εκδρομή στην Αδριανούπολη πάει ο «Άγιος Τρύφων» Κιλκίς

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στενημαχιτών «Ο Άγιος Τρύφων» Κιλκίς διοργανώνει διήμερη εκδρομή στις 28-29 Οκτωβρίου στην Αδριανούπολη.
Τιμή: 60€ (με πρωινό).
Πληροφορίες: 694 267 5176 

Κιλκίς: Προσλήψεις από τον Σύλλογο «ΒηματίΖΩ»

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» για τις ανάγκες του, ζητά να προσλάβει, με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου-πλήρους απασχόλησης στις παρακάτω ειδικότητες:

77η Επέτειος από τη Μάχη των Οχυρών: Δράσεις Συνδέσμου Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη

Ανακοίνωση Συνδέσμου Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη
Ο Σύνδεσμος Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη, όπως κάθε χρόνο από την ίδρυση του, δρομολογεί επετειακές εκδηλώσεις για τον Απρίλιο του 2018, οι οποίες εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Στρατιωτική Αρχή, με σκοπό την ανάδειξη της ιστορικής Μάχης των Οχυρών.