Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Πρεμιέρα “Στον τόπο που γεννήθηκα...” από την Όσσα

Πρεμιέρα την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 11:45 για την εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...”. Πρώτος σταθμός μας η Όσσα, την οποία η ομάδα της εκπομπής αναδεικνύει μέσα από δυο εκπομπές (Κυριακή 1 Οκτωβρίου το Α΄ μέρος και Κυριακή 8 Οκτωβρίου το Β΄ μέρος)

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κιλκίς
Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κιλκίς ως συντονιστικό σχολείο, στα πλαίσια συλλογής πλαστικών καπακιών, θέλοντας να αναδείξει, να αναπτύξει και να ενισχύσει μέσα από την πραγματοποίηση δράσεων που αφορούν στο ανακυκλώσιμο υλικό (καπάκι), την περιβαλλοντική συνείδηση, τις απαραίτητες συμπεριφορές για τη διά βίου προστασία του περιβάλλοντος και τη διαχείριση και αντιμετώπιση των προβλημάτων της κοινωνίας, συνεχίζει με ιδιαίτερη συνέπεια και υπευθυνότητα την ευόδωση του αρχικού στόχου της δράσης αυτής.

Το πείραμα του Ερατοσθένη στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Το πείραμα του Ερατοσθένη γίνεται στο σχολείο μας για 3η χρονιά και για 4η φορά συνολικά, μιας και από πέρσι το κάνουμε και στις δυο ισημερίες, φθινοπωρινή κι εαρινή.

Παρουσίασε την νέα του φανέλα ο Κιλκισιακός


Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Το απόγευμα της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου 2017 στην αίθουσα "Βασίλειος Σεργιαννίδης" του Επιμελητηρίου Κιλκίς, έλαβε χώρα η παρουσίαση της φανέλας του Κιλκισιακού για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, που βρίσκει την ομάδα μας στη Γ΄ Εθνική.

Μαριάς: Να επιστρέψουν οι Βούλγαροι τα ιερά κειμήλια της Μονής Εικοσιφοινίσσης

Δελτίο τύπου Νότη Μαριά
Το χρονίζον εδώ και εκατό χρόνια εθνικό και εκκλησιαστικό θέμα των λεηλατηθέντων από τους Βουλγάρους ιερών κειμηλίων της Ιεράς Μονής Εικοσιφοινίσσης του νομού Σερρών, όπως είχε δεσμευθεί, έφερε στην Ευρωβουλή με σημερινή Γραπτή του Ερώτηση ο Πρόεδρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Το 2ο Ελληνογαλλικό Φόρουμ καινοτομίας «MAZINNOV»

Το 2ο Ελληνογαλλικό Φόρουμ καινοτομίας « MAZINNOV» θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 10 και 11 Νοεμβρίου 2017. 
Δελτίο τύπου της Πρεσβείας της Γαλλίας 
Το ελληνικό δυναμικό σε θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικών πρωτοβουλιών είναι αξιόλογο και πρόκειται να αυξηθεί περαιτέρω. Αυτός ο θησαυρός είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένος στον τομέα της κοινωνικής καινοτομίας και της καινοτομίας στον χώρο των πολιτών, όπου η Ελλάδα παρουσιάζεται ως πρωτοπόρος.

Video: Ημερίδα της Επιμορφωτικής και του δήμου Κιλκίς για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας


Η Επιμορφωτική και ο δήμος Κιλκίς υλοποίησαν την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, ημερίδα για την «Παρουσίαση αποτελεσμάτων Α’ Οκταμήνου του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας Β’ Φάση για 34 Δήμους Θύλακες Ανεργίας» στο οποίο συμμετείχαν 137 ωφελούμενοι του Δήμου Κιλκίς.

Μέχρι τις 7 Οκτωβρίου οι δηλώσεις για ένταξη εκτάσεων στα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης

Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 11 του Ν. 4351/2015 «Βοσκήσιμες Γαίες της Ελλάδας και Άλλες Διατάξεις» (Α’ 164) εκδόθηκε η αριθ. 1058/71977/03.07.2017 (ΦΕΚ 2331 Β’) Κοινή Υπουργική Απόφαση με θέμα «Καθορισμός των Προδιαγραφών και του Περιεχομένου των Διαχειριστικών Σχεδίων Βόσκησης, στο πλαίσιο εφαρμογής των διατάξεων του ν. 4351/2015 (ΦΕΚ 164 Α’)».

Kinesis-Gym Kilkis: Ομαδικά προγράμματα άθλησης σεζόν 2017-18

"Να εγκριθούν άμεσα όλα τα ολιγομελή τμήματα των Ε.ΠΑ.Λ της Δ.Δ.Ε Κιλκίς"

Δελτίο τύπου ΕΛΜΕ Κιλκίς
Το Δ.Σ ΕΛΜΕ Κιλκίς σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποίησε την Παρασκευή 22/9/2017 κ ώρα 12.30 μ.μ στα γραφεία της ΕΛΜΕ Κιλκίς με αφορμή την κατάργηση ειδικοτήτων στη Γ Λυκείου του ΕΠΑΛ Αξιούπολης και του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς καθώς και την κατάργηση Τομέων στη Β’ Λυκείου του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (Αρ.Απόφασης : 1470/20-09-2017) αποφάσισε:

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, οι οποίες είχαν ανασταλεί λόγω της επίσκεψης της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στη Θεσσαλονίκη, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σούπερ προσφορά από το Golden Athlos Fightclub and Gym

Σούπερ προσφορά από το Golden Athlos Fightclub and Gym. 
Τρίμηνη προσφορά έως 10 Οκτωβρίου 2017 για τα προγράμματα 
Crossfit-Tabatα-Kettlebel-Trx-Tae bo 
Μόνο 55 ευρώ!
Πρόλαβε την προσφορά

Ο "Αστυνομικός της Γειτονιάς" και στον δήμο Παιονίας

Κλιμάκιο της υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. «Αστυνομικοί της Γειτονιάς» επισκέφθηκε το Δήμαρχο Παιονίας για να τον ενημερώσει για την έναρξη λειτουργίας του θεσμού αλλά και τις αρμοδιότητες και τα καθήκοντα τους στο πλαίσιο του κανονισμού λειτουργίας. 

Γεωργαντάς: «Η κυρία Γεροβασίλη ψεύδεται και προκαλεί»

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η κυρία Γεροβασίλη ισχυρίστηκε ότι είναι ψευδείς οι ειδήσεις περί δημιουργίας “κομματικού στρατού” στο Δημόσιο και προκαλεί δημόσια οποιονδήποτε να καταγγείλει προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ.

Τα χασίσια πάνε κι έρχονται


Συνελήφθη χθες (26-9-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 38χρονη ημεδαπή, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή του σπιτιού της συνολικά 6 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 3,7 γραμμαρίων.

Ο Κιλκισιακός παρουσιάζει τη νέα του φανέλα

Πρόσκληση Κιλκισιακού
Ο ΕΝΙΑΙΟΣ Κιλκισιακός σας προσκαλεί σήμερα στις 6.45μ.μ. στην Αίθουσα "Βασίλειος Σεργιαννίδης" του Επιμελητηρίου Κιλκίς, για την παρουσίαση της νέας του φανέλας.
Θα χαρούμε πολύ να είστε δίπλα μας!

Κιλκίς: Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής για δεύτερη συνεχή χρονιά

Δελτίο τύπου Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς
Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς, μετά την επιτυχή διεξαγωγή του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής την περασμένη άνοιξη, η οποία αντιμετωπίσθηκε με ενθουσιασμό και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια, οργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής, με εισηγήτρια τη συγγραφέα και εκπαιδευτικό, Δρ. Χαρά Ανδρεΐδου. 

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς, ευχαριστεί...


Ευχαριστήριο Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η 15η Λαμπαδηφορία της Πανελλήνιας Οργάνωσης Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) από την πλατεία Ειρήνης μέχρι τα γραφεία του ΕΕΣ Κιλκίς (Δημοτικό Πάρκο). 

Ούτε να τα ξεράνει δεν πρόλαβε...

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, συνελήφθη χθες (26 Σεπτεμβρίου 2017) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης.

Εμβολιασμός των αλεπούδων κατά της λύσσας, το Φθινόπωρο του 2017

Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με τη διενέργεια του προγράμματος δια του στόματος εμβολιασμού των αλεπούδων κατά της λύσσας, το Φθινόπωρο του 2017: