Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

"Ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς..."

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Η Πρόεδρος, το Δ.Σ και τα μέλη του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον Διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς κ. Ιωάννη Λιναρδάκη, τους καθηγητές και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, για την ευαισθησία που επέδειξαν απέναντι στον φιλανθρωπικό μας σύλλογο, στηρίζοντας μας με είδη τροφίμων για την κάλυψη των οικονομικά απόρων οικογενειών που έχει αγκαλιάσει ο σύλλογος μας. 

Αν ρουφήξετε αυτό το ρόφημα, μάλλον... θα σας ρουφήξει αυτό

Ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, μετά από έλεγχο που προέβη στο προϊόν με την εμπορική ονομασία «IASIS Σοκολατούχο Ρόφημα Choco Slim», σε συσκευασία των 175g ανά τεμάχιο, διαπίστωσε ότι περιέχει, σύμφωνα με τον κατάλογο των συστατικών του, τα μη εγκεκριμένα για τα τρόφιμα συστατικά «Rhodiola rosea» και «ρίζα Gonyak». 

Τι λένε οι υπάλληλοι ΟΑΕΔ για το πλεόνασμα μαμούθ του ΟΑΕΔ

Ανακοίνωση Πανελληνίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΟΑΕΔ – τ.Ο.Ε.Ε - τ.Ο.Ε.Κ
Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ καθημερινά ζούμε από κοντά την αγωνία των ανέργων κατά την αναζήτηση εργασίας που θα τους επιτρέπει να επιβιώσουν και να ζήσουν αξιοπρεπώς. Στην Ελλάδα οι προσφερόμενες θέσεις εργασίας συνεχίζουν και το 2017 να είναι λιγοστές. 

Συμμετοχή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών στην Έκθεση «SER-EXPO 2017»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λειτουργία του πληροφοριακού περιπτέρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, στο πλαίσιο της Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης, στην πόλη των Σερρών «SER-EXPO 2017».

Χαράτσι ταφής προ των πυλών

Ερώτηση ΚΚΕ προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Εσωτερικών για το Χαράτσι Ταφής («ειδικό τέλος ταφής»
"Ύστερα από αρκετές αναβολές το περιβόητο χαράτσι ταφής («ειδικό τέλος ταφής» η επίσημη ονομασία του) βρίσκεται τώρα προ των πυλών. Ο κ. Φάμελλος έχει ήδη αναγγείλει την «εφαρμογή από αρχές 2018 του τέλους ταφής ανεπεξέργαστων ΑΣΑ, σε σύνδεση με τη λειτουργία υποδομών επεξεργασίας αποβλήτων» με ό,τι το τελευταίο αυτό μπορεί να σημαίνει στην πράξη. 

Μπορούσε και τη νίκη ο ΑΡΗΣ Παντελεήμονα

Δελτίο τύπου Άρη Πανελεήμονα
Ισόπαλος με 1-1 σκορ ανεδείχθη ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΟΝΤΙΑΚΟ Νέας Σάντας.

Οι ηλικιωμένοι γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτη Ηλικίας

Η Παγκόσμια Ημέρα Τρίτη Ηλικίας, γιορτάστηκε στα Παραρτήματα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (ΚΚΠΚΜ), και συγκεκριμένα στο Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «ο Άγιος Παντελεήμων» και στο Παράτημα Κιλκίς (πρώην Οίκος Ευγηρίας Κιλκίς).

Τι λέει η ΕΛΜΕ Κιλκίς για την παγκόσμια ημέρα εκπαιδευτικού

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
«Ο δάσκαλος όχι μόνο πρέπει να έχει γνώμη και πίστη για το έργο του, αλλά και υποχρέωση ιερή να τρέφει τη μέριμνα του μέλλοντος και να βοηθάει με όλη του τη δύναμη την καλυτέρευση του παρόντος» (Δ. Γληνός)

Μεγάλες επιδόσεις και 3 μετάλλια για τους αθλητές του Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Μία από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις γίνονται κάθε χρόνο τέτοια εποχή στην πόλη των Σερρών. Τα "Μπεκιάρεια" έγιναν την Κυριακή (1/10) με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη τη Μακεδονία και Θράκη αλλά και καλές για την εποχή επιδόσεις 

Ψηλά βάζουν τον πήχη οι Κορασίδες του Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Ξεκινάει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της η ομάδα βόλεϊ Κορασίδων του Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Καλλικράτεια: 23χρονος, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 45χρονο

Χθες (3-10-2017) το βράδυ στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Νέας Καλλικράτειας – Θεσσαλονίκης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 45χρονο ημεδαπό. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλλικράτειας.

Πρόγραμμα επισκέψεων Κυριάκου Μητσοτάκη σε Κιλκίς και Σέρρες

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα πραγματοποιήσει περιοδεία την Πέμπτη 5 και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στους Νομούς Σερρών και Κιλκίς.

Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το νόμο για τα ζώα συντροφιάς

Ενημερώνουν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς του Κιλκίς 
O Νόμος 4039/2012 για τα ζώα περιλαμβάνει αλλαγές και τροποποιήσεις που θα πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες των κατοικιδίων.

Εκδήλωση – αφιέρωμα στο Μέγα Αλέξανδρο στην Πέλλα



Με μια εκδήλωση – αφιέρωμα στο Μέγα Αλέξανδρο ξεκινά από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας η σειρά των επτά εκδηλώσεων που προγραμματίζει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσα στο επόμενο δίμηνο σε όλες τις Περιφερειακές της Ενότητες, στο πλαίσιο της δράσης «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, από το χθες στο σήμερα».

4 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Με αφορµή τον εορτασµό της Παγκόσμιας Ηµέρας των Ζώων στις 4 Οκτωβρίου, το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και το Τµήµα Προστασίας των Ζώων της ∆/νσης Προστασίας των Ζώων, Φαρµάκων και Κτηνιατρικών Εφαρμογών της Γενικής ∆/νσης Βιώσιµης Ζωικής Παραγωγής και Κτηνιατρικής, επιθυµεί να επισηµάνει και να αναδείξει την ηθική δέσμευση που υπάρχει από πλευράς του ανθρώπου να σέβεται όλα τα ζωντανά δημιουργήματα, όπως αναφέρεται και στο προοίµιο της Ευρωπαϊκής Σύµβασης για την προστασία των ζώων συντροφιάς.

Παιχνίδι κυριαρχίας: 0,7% vs 99,3%

Του Δημήτρη Μάρδα*
Η ανισότητα που υφίσταται στον πλανήτη επισημαίνεται με γλαφυρό τρόπο ακόμη και από διάφορες τράπεζες, όπως η Credit Suisse, η οποία κάθε χρόνο δίνει την κατανομή του παγκόσμιου πλούτου (βλ. Διάγραμμα - Πυραμίδα του πλούτου για το 2016).

Δραστηριότητες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς, κατά την 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Υπογράφει η Ελένη Τεχλικίδου
Διευθύντρια Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς 
Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκαν στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς αθλητικές δραστηριότητες στα πλαίσια της εγκυκλίου που εξέδωσε η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του ΥΠ.Π.Ε.Θ. για την 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

«Κοινωνική Τράπεζα Αναπηρικών Αμαξιδίων στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς»

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος
Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Σας υπενθυμίζουμε ότι στον χώρο του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς (Ευθυμιάδου και Οδησσού) λειτουργεί, «Κοινωνική Τράπεζα Αναπηρικών Αμαξιδίων», που αφορά στη δυνατότητα διάθεσης, για ορισμένο χρονικό διάστημα, σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και πολίτες αναπηρικού αμαξιδίου. 

Κιλκίς: Συνελήφθη 48χρονος Σκοπιανός για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών

Συνελήφθη χθες (3 Οκτωβρίου 2017) το βράδυ στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων, στο ύψος του Πολυκάστρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας και του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 48χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ., για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Τσάκωσαν 3 Σκοπιανούς στους Ευζώνους Κιλκίς για εισαγωγή και μεταφορά 10 κιλών χασισιού

Μετά από οργανωμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνελήφθησαν χθες (3 Οκτωβρίου 2017) το βράδυ στους Ευζώνους Κιλκίς, 3 υπήκοοι π.Γ.Δ.Μ., ηλικίας 20, 39 και 46 ετών, για εισαγωγή και μεταφορά κάνναβης.

"43 χρόνια Νέα Δημοκρατία"

Ανακοίνωση ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς 
 "Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξη που ταυτίζει το έθνος με το λαό, την πατρίδα με τους ανθρώπους της, την πολιτεία με τους πολίτες της, την εθνική ανεξαρτησία με τη λαϊκή κυριαρχία, την πρόοδο με το κοινό αγαθό, την πολιτική ελευθερία με την έννομη τάξη και την κοινωνική δικαιοσύνη.''

Κιλκίς: Λαϊκή βραδιά στο Cafe-Bar Like


Σούλης: "ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η κυβέρνηση των ταυδακτυλουργών"

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Ανακοινώθηκε το προσχέδιο του Προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος 2018 από το αρμόδιο Υπουργείο και παραδόθηκε από τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Oικονομικών κ. Χουλιαράκη στον Πρόεδρο της Βουλής.

Σεμινάριο ΜΜΑ στο Kinesis Fight Club Kilkis

Σεμινάριο ΜΜΑ θα πραγματοποιηθεί στο Kinesis Fight Club στο Κιλκίς στις 6 Οκτωβρίου 2017. Ώρα έναρξης θα είναι στις 21:00 και θα ακολουθήσει ανοιχτό σπάρινγκ. Θα διδάξει ο Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης προπονητής του Α.Σ Σάρισα.
Για πληροφορίες καλέστε στο 23410 20450.

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για 26 θέσεις στη ΔΕΗ

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 12Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 30/18-9-2017, τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με 5σειρά προτεραιότητας είκοσι έξι (26) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. (ΔΕΗ Α.Ε.).

Το ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και το γυμναστήριο Kinesis-Gym, ευχαριστούν θερμά...

Ανακοίνωση Kinesis for Kids και Kinesis-Gym
Η διεύθυνση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και το γυμναστήριο Kinesis-Gym θέλει να ευχαριστήσει θερμά την συνάδελφο γυμνάστρια και διευθύντρια του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς κ. Αφροδίτη Ντίνου για την πρόσκληση, την εισήγηση και την παρουσία μας στην γιορτή του σχολείου στο ΔΑΚ Κιλκίς στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Κιλκίς 2.052 μ.Χ.: Κλείνει μετά από 30 χρόνια επιτυχίας το εκπληκτικό θέρετρο «Doirani Lake»

Της απεσταλμένης Αφρούλας Τσαπερδονοκολοσφυρίχτρας
Όνειρο ήταν και «μας τελείωσε» κι αυτό. Μετά από 30 χρόνια συνεχούς επιτυχίας, το εκπληκτικό θέρετρο « Doirani Lake» στη λίμνη Δοϊράνη του Κιλκίς, βάζει σε λίγες ημέρες «τίτλους τέλους». Κλείνει οριστικά, αφού το Ελληνικό Καντόνι αδυνατεί να αποπληρώσει στην κυβέρνηση (Γερμανική εδώ και 30 χρόνια) μερικές παλιές δόσεις κάποιων δις από δάνεια που είχε πάρει τη δεκαετία 2010-2020. 

ΧΩ.Μ.Α.: Ενθουσίασε η 1η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων στο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Συλλόγου Χωμάτινου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κιλκίς
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην είσοδο της πόλης την περασμένη Κυριακή 24/9 για να παρακολουθήσει το θέαμα που πρόσφεραν απλόχερα οι συμμετέχοντες στην 1η Δεξιοτεχνία ΧΩΜΑ Κιλκίς στα πλαίσια του 7ου Γύρου του Κυπέλλου Δεξιοτεχνών Βορείου Ελλάδος.