Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Ανοίγει ένα νέο "Παράθυρο στην ενημέρωση" στην "Βεργίνα Τηλεόραση"

Δελτίο τύπου του τηλεοπτικού σταθμού "Βεργίνα"
Στο πλαίσιο της επιπλέον αναβάθμισης του ενημερωτικού προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού "Βεργίνα Τηλεόραση", ανακοινώνουμε την έναρξη της εκπομπής "Παράθυρο στην ενημέρωση", με τον Χρήστο Γιασκουλίδη και τον Γιάννη Γετίμη, από την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017.

"Ησυχία θα ξυπνήσουν συνειδήσεις"


Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Και στον 21ο αιώνα, ένα φάντασμα πλανιέται πάνω απ' την Ευρώπη. Όχι σαν αυτό που περιγράφει το κομουνιστικό μανιφέστο, αλλά ένα άλλο, περισσότερο ύπουλο και τρομαχτικό.

Τα νέα του Κιλκισιακού (Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ισόπαλος 0-0 ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Κιλκισιακού με τον Αρη Παλαιοχωρίου για τη δεύτερη αγωνιστικού του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Ηταν το πρώτο παιχνίδι εφέτος για τον ΑΟΚ καθώς στη πρεμιέρα είχε ρεπό.

Μπράβο στο Δήμο Κιλκίς - Επιτέλους αξιοποιεί τη δημόσια περιουσία

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Ήταν πριν 3,5 χρόνια περίπου (συγκεκριμένα 13 Μαΐου του 2014), όταν η Γνώμη Κιλκίς έθετε σαν ερώτημα στον νέο Δήμαρχο Κιλκίς, ένα ακόμη από τα δεκάδες άλυτα προβλήματα της πόλης μας.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν χασισοκαλλιεργητή στην Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη χθες (7-10-2017) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 61 ετών ημεδαπός, για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης.

Συνελήφθη 48χρονος διεθνώς διωκόμενος στο Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (7-10-2017) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας 48χρονος υπήκοος Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, διωκόμενος με Ερυθρά Αγγελία Αναζητήσεων που εκδόθηκε από Αρχές του Καζακστάν, για το αδίκημα της απάτης, πράξη που έγινε στο Καζακστάν από το Φεβρουάριο του 2010 έως το Μάρτιο του 2011.

Θέση εργασίας στον Παντελεήμονα Κιλκίς (8/10/2017)

Ελληνική Βιομηχανία τροφίμων με έδρα τον Παντελεήμονα Κιλκίς ενδιαφέρεται για πρόσληψη Γραμματέως Διοίκησης.
Δείτε ΕΔΩ

Μπορώ να κάνω κάτι για να έχει το παιδί μου γερά δόντια;

Γράφει ο Dr. Θωμάς Μακρυνιώτης*
Πολλοί γονείς αναρωτιούνται αν το παιδί τους θα κληρονομήσει την ίδια “πάστα” δοντιών με αυτούς. Ειδικά αν οι γονείς έχουν ή είχαν πολλά προβλήματα με τα δικά τους δόντια, είναι λογικό να φοβούνται ότι τα παιδιά τους θα πάθουν τα ίδια.

Τι είναι τα περιπρωκτικά συρίγγια και πως αντιμετωπίζονται

Γράφει ο Αντώνιος Ευαγγέλου*
Χειρουργός
Τα περιπρωκτικά συρίγγια αποτελούν μια μη φυσιολογική παράπλευρη επικοινωνία μεταξύ του πρωκτικού σωλήνα και του δέρματος γύρω από τον πρωκτό. Συνήθως προκαλούνται από φλεγμονές που οδηγούν σε αποστήματα και εκδηλώνονται με πόνο, ερυθρότητα και διόγκωση στην περιοχή του πρωκτού.

Ροχαλίζει το παιδί σας; Κοιμάται με το στόμα ανοιχτό;


Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος 
Ροχαλίζει το παιδί σας; Κοιμάται με το στόμα ανοιχτό; Έχει εκκρίσεις που τρέχουν από τη μύτη του; Εμφανίζει συχνές λοιμώξεις του αυτιού; Μια από τις αιτίες αυτών των συμπτωμάτων ενδέχεται να είναι η υπερτροφία των αδενοειδών εκβλαστήσεων (κρεατάκια), η οποία είναι πολύ συχνή στην ηλικία των 3-5 ετών. Με την πάροδο της ηλικίας τα κρεατάκια βαθμιαία ατροφούν και μετά την εφηβεία κατά κανόνα δεν προκαλούν ενοχλήματα.