Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Long Live live at Take Five Live Stage

Βασίλης Ιωαννίδης & Friends at Take5 Live Stage


Jam Night at Take5 live stage

Με το δεξί ξεκίνησε η ανδρική ομάδα των Ατρόμητων

Δελτίο τύπου "Ατρόμητων" Παντελεήμονα - Νέας Σάντας
Με το δεξί ξεκίνησε η ανδρική ομάδα των Ατρόμητων το πρωτάθλημα της Β ΕΚΑΣΚΕΜ κερδίζοντας την ΑΚΕ Πιερίας στο κλειστό γυμναστήριο του Καμπάνη με σκορ 74-66 για την 1 αγωνιστική.

Με το μυαλό στη Καρδία, ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ρεπό είχαν τη Τρίτη οι παίκτες του Κιλκισιακού, και από το μεσημέρι της Τετάρτης ξεκινά η προετοιμασία για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Α.Ο. Καρδίας.

"Ευχαριστούμε τον ανώνυμο φίλο..."

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας
"Ενωμένα χέρια μπορούν να κάνουν πολλά. Όταν το Νοιαζόμαστε, Μοιραζόμαστε είναι τόσο ισχυρά σίγουρα προσφέρουν ανακούφιση στον ανήμπορο διπλανό μας. 

Προγράμματα ενημέρωσης και αγωγής υγείας σε σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας

Συνεχίζονται και για το φετινό διδακτικό έτος τα προγράμματα αγωγής υγείας και ενημέρωσης στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Δείτε τις ερωτήσεις που κατέθεσε στη Βουλή ο Χ. Χατζησάββας

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Oι ερωτήσεις καθώς και οι τυχόν απαντήσεις τους, που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή του Νομού Κιλκίς κ. Χατζησάββας Χρήστος.
Δείτε ΕΔΩ

Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος" του Αλέξανδρου
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης ΠΑΙΔΟΣΚΟΣΜΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. Αίθουσες με χαρά δημιουργίας και πλούσια παιδικά χαμόγελα. Τα παιδιά μπορούν καθημερινά να συμμετάσχουν σε όλες τις δράσεις μας, ώστε να αποφασίσουν αυτές που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον τους βάσει των προσωπικών τους κλίσεων και προτιμήσεων!

Θεσσαλονίκη: Το αστυνομικό θρίλερ του Πάτρικ Χάμιλτον «Το φως του γκαζιού» στο θέατρο Αυλαία


Ύστερα από τον επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων την άνοιξη οι Θεατρικές Επιχειρήσεις Λεμπέση παρουσιάζουν ξανά το κλασικό αστυνομικό θρίλερ του Πάτρικ Χάμιλτον «Το φως του γκαζιού» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν, στο θέατρο Αυλαία για λίγες παραστάσεις.

Ποδόσφαιρο: Νίκη με θέαμα για τις Ελπίδες Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Με νίκη 3-1 επί του ιστορικού Ποντιακού Νέας Σάντας συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας για τις Ελπίδες Κιλκίς. Παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και χωρίς να δώσουν δικαίωμα αμφισβήτησης κυριαρχίας, με 12 τελικές πέτυχαν 3 γκολ είχαν δυο δοκάρια και βρήκαν έναν πολύ καλό τερματοφύλακα απέναντι τους. 

Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα στο Ίσωμα Κιλκίς


1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Τζούνιορ και Προτζούνιορ της ΕΠΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Τζούνιορ και Προτζούνιορ της ΕΠΣ Κιλκίς, που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας στην 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η λειτουργία του πληροφοριακού κέντρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, στο πλαίσιο της 8ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας, που πραγματοποιήθηκε από 29 Σεπτεμβρίου έως και 4 Οκτωβρίου 2017, στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης.

Χατζησάββας: Ο Σύριζα χτυπάει τα ζωτικά κύτταρα του Ελληνικού Έθνους


Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
O συναγωνιστής και βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας στην ομιλία του για το νομοσχέδιο της αλλαγής ταυτότητας φύλου κατήγγειλε τον Σύριζα που διατρανώνει πως νομοθετεί υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενώ στην ουσία, ότι νομοθετεί, είναι ενάντια στα δικαιώματα των Ελλήνων.

Zumba Super-προσφορά στο Yoga Pilates House

Δύο μήνες Zumba στο γυμναστήριο
Yoga Pilates House Kilkis,
με την Κάτια Κανακάκη
 στην προνομιακή τιμή των 40€
Ισχύει έως 20/10/2017
Πληροφορίες στο τηλ 2341771719

Ο Χάρος βγήκε παγανιά στο 2ο χιλ Κιλκίς Ευκαρπίας

(Η Γνώμη αναδεικνύει το θέμα αυτό μετά από παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου Κιλκίς Γιώργου Αμανατίδη)
Ο αέρας έχει ξεριζώσει ήδη το τεράστιο δέντρο που βλέπετε, με αποτέλεσμα να γέρνει επικίνδυνα πάνω στον δρόμο (2ο χιλ Κιλκίς Ευκαρπίας, πρώην Κέντρο Εκάλη - Αρχοντικό). Είναι θέμα τύχης το γεγονός ότι δεν θρηνήσαμε ακόμη θύματα. Ας επιληφθούν οι αρμόδιοι προτού να είναι αργά. Και μέχρι να επιληφθούν οι αρμόδιοι ας προσέχουν οι οδηγοί στο συγκεκριμένο σημείο.

Θέση εργασίας στο ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς (10/10/2017)

Ζητείται Γυμναστής – Γυμνάστρια για να αναλάβει τμήματα στο ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6942 409447

Εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας

Εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από αύριο Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 ως και την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Κιλκίς: Ξεκίνησαν οι εναέριοι εμβολιασμοί των αλεπούδων

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ.Α.Ο.Κ. της Π.Ε. Κιλκίς σας ενημερώνει ότι περίπου από τις 10 Οκτωβρίου 2017 και μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2017 θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή της ΠΕ Κιλκίς εναέριοι εμβολιασμοί των αλεπούδων με δολώματα κατά της λύσσας.

Ενημερωτικές εσπερίδες - συναντήσεις στον δήμο Παιονίας

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας, λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω σχετικά, συνδιοργανώνουν Ενημερωτικές Εσπερίδες-Συναντήσεις που θα υλοποιηθούν στον Δήμο Παιονίας.

Η οδική ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία τον Σεπτέμβριο 2017

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Σεπτέμβριο του έτους 2017, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία τον Σεπτέμβριο 2017

Κατά τη διάρκεια του μήνα Σεπτεμβρίου του 2017, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -755- άτομα και ειδικότερα:

Θεωρία και καθηλωτική ισχύς του φόβου

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Η γνώση είναι ζήτημα θάρρους. Η διαπίστωση δεν είναι δική μου, αλλά την προσυπογράφω, χωρίς, ωστόσο, να παραγνωρίζω ότι επίσης είναι και (οφείλεται σε) πολλά άλλα πράγματα.

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει η Ελένη Τεχλικίδου
Διευθύντρια Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς
Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/ριες του  Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς  ευχαριστούν θερμά την Πρότυπη Βιομηχανία Γάλακτος “Λύκας” για την πολύχρονη υποστήριξή της, χορηγώντας ετησίως γάλα στη σχολική μας μονάδα.