Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Πλέγμα προστασίας παραγωγού και καταναλωτή με το νόμο του ΥΠΑΑΤ που ψηφίστηκε σήμερα στη Βουλή

Δύο μεγάλες τομές για την καταπολέμηση των παράνομων ελληνοποιήσεων εισαγόμενων αγροτικών προϊόντων στην εγχώρια αγορά, αλλά και την προστασία των παραγωγών από αθέμιτες εμπορικές πρακτικές των αλυσίδων χονδρικής, εισάγει το νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με τίτλο «Διακίνηση και εμπορία νωπών και ευαλλοίωτων αγροτικών προϊόντων και άλλες διατάξεις» που ψηφίστηκε σήμερα από τη Βουλή.

«Αντι-θέσεις»: Έκθεση ενηλίκων ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς και Ομάδας Χαρακτικής Νάουσας

Μια ενδιαφέρουσα έκθεση, αποτέλεσμα της συνεργασίας των Εικαστικών Τμημάτων ενηλίκων της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς και της Ομάδας Χαρακτικής του Συλλόγου Διάδοσης Εικαστικών Τεχνών Νάουσας, εγκαινιάζεται την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017, στην αίθουσα «Κούρος Ευρωπού» της ΤΕΧΝΗΣ (25ης Μαρτίου 20), στις 7.30μ.μ.

Αυτοί είναι οι απαγωγείς του Λεμπιδάκη

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες επτά ημεδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν την 2 Οκτωβρίου 2017 στο Ρέθυμνο, για την υπόθεση της απαγωγής του 53χρονου Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων, των μαθητών του ΚΔΑΠ Kinesis For Kids

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis For Kids 
Στις 14 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 12:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων, των μαθητών του ΚΔΑΠ Kinesis For Kids στις εγκαταστάσεις μας, 21ης Ιουνίου 20. 

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα νέα του Κιλκισιακού (12/10/2017)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού 
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τη τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Τον εκτός έδρας αγώνα του Κιλκισιακού με τη Καρδία θα διευθύνουν οι κ.κ. Δημητριάδης, Πασσαλής και Χρυσαΐδης του Συνδέσμου Χαλκιδικής.

Στο Ηράκλειο Λαγκαδά η εκπομπή «στον τόπο που γεννήθηκα…» της 4Ε

Στο Ηράκλειο Λαγκαδά μας πάει αυτή την Κυριακή στη 1, η εκπομπή «στον τόπο που γεννήθηκα…» της 4Ε. 

Αξιούπολη: Ενημερωτική Συνάντηση με θέμα "Ενδοοικογειακή Βία"

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος
Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας, «ανοίγουν» τον κύκλο των Ενημερωτικών Εσπερίδων-Συναντήσεων στον Δήμο Παιονίας το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 και ώρες 18.00 – 21.00.

Έκτακτη μετάθεση διεξαγωγής της λαϊκής αγοράς του Κιλκίς

Από τη Διεύθυνση Τοπικής και Οικονομικής Ανάπτυξης Κιλκίς, ανακοινώνεται ότι μεταφέρεται την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου η διεξαγωγή της λαϊκής αγοράς Κιλκίς, λόγω του εορτασμού της εθνικής μας επετείου το Σάββατο 28 Οκτωβρίου.

Κιλκίς: Εσωκομματικές εκλογές στην Δημοκρατική Παράταξη

Ανακοίνωση Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας Δημοκρατικής Παράταξης
Όπως ανακοινώθηκε από την Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας (ΑΕΔΔ), για την εκλογή επικεφαλής νέου πολιτικού φορέα της Δημοκρατικής Παράταξης (επιτροπή καθηγητή κ. Αλιβιζάτου):

Συνελήφθη 39χρονος για καταδικαστική σε βάρος του απόφαση

Συνελήφθη χθες (11-10-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς,από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, για παραβίαση κατάσχεσης και υπεξαίρεση.

Ερώτηση Γεωργαντά για την συνδεδεμένη ενίσχυση βαμβακοπαραγωγών

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Βουλευτής ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς σε συναντήσεις του με βαμβακοκαλλιεργητές του Νομού έγινε αποδέκτης της ανησυχίας τους για τη φετινή παραγωγή. 

"Ντροπή τους - Ανταποδοτικά τέλη, χωρίς ανταπόδοση"

Παρέμβαση του αναγνώστη της Γνώμης Α.Δ.
"Είμαι κάτοχος ΙΧ από τα 18 μου, τώρα είμαι 45. Πληρώνω τόσα χρόνια το ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ του κράτους που το ονομάζει τέλη κυκλοφορίας. Ποτέ μου δεν κατάλαβα ποια ανταπόδοση έχω σαν οδηγός στους Ελληνικούς δρόμους.