Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Κιλκίς: Ο Πέτρος Παρασκευάς και ο Χρήστος Τοκατλίδης live στο Take Five Stage

Acoustic Live Rock Night στο Take Five Stage Κιλκίς


Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς σχετικά με τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Από το ιστολόγιο του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε από τους μαθητές της Γ' Γυμνασίου το 2015-16 στα πλαίσια του μαθήματος της Τοπικής Ιστορίας. Είναι ένα ταξίδι στην ιστορία του Κιλκίς και του 2ου Γυμνασίου μέσα από τα μάτια παλιών και νέων μαθητών. Φυσικά το ιστολόγιο θα εμπλουτίζεται με υλικό σε όλη τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς και, ελπίζουμε, και των επόμενων.

Περί καζινοποίησης της χώρας

Του Δημήτρη Μάρδα
Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Β' Θεσσαλονίκης
«Οδηγείτε τη χώρα σε καζινοποίηση, με την εγκατάσταση 35.000 παιχνιδομηχανών (VLTs)», τα λεγόμενα φρουτάκια. Αυτό ήταν το αφήγημα, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, πριν από λίγο καιρό. Ποιος όμως άνοιξε την Κερκόπορτα για την καζινοποίηση της χώρας;

Επιμελητήριο Κιλκίς: Διακήρυξη Αγωνιστικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης

Διακήρυξη Αγωνιστικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης  επαγγελματιών βιοτεχνών και εμπόρων
"Συνάδελφoi συναδέλφισσες,
Η Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση απευθύνεται σε σένα
Που προσπαθείς να επιβιώσεις σε δύσκολες συνθήκες, κάτω από την κυριαρχία και την επέκταση των μονοπωλίων στην αγορά.

Η γιορτή του Ευαγγελιστή Λουκά στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος
Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος η μνήμη του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά.

Αυστροελληνική Κιλκίς: Αναδρομική έκθεση εικαστικών του Θανάση Κατσιάνη

Εγκαινιάζεται την Κυριακή 22 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής η αναδρομική έκθεση εικαστικών του εκπαιδευτικού και αυτοδίδακτου γλύπτη Θανάση Κατσιάνη με τίτλο ''731 – Εαρινή Αντεπίθεση – Ατίμητοι Νεκροί''.

Ο Γ. Γεωργαντάς εισηγητής στο Ν/Σ για την αγορά παιγνίων

Με απόφαση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τσιάρα, ο Βουλευτής Κιλκίς Γεώργιος Γεωργαντάς ορίστηκε εισηγητής στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Ρυθμίσεις για την αγορά παιγνίων».

Η Αξιούπολη τίμησε την μνήμη του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση προς τιμή της μνήμης του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8-10-2017 στην Αξιούπολη. 

Επίσκεψη Βεργίδη σε αμπελώνα στο Χέρσο Κιλκίς

Ένα σύγχρονο αμπελώνα στο Χέρσο επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Βεργίδης συνοδευόμενος από τον γεωπόνο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς κ. Βασίλη Ιωαννίδη.

Συνελήφθησαν 2 άτομα στη Χαλκιδική για παραισθησιογόνα μανιτάρια

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν χθες (19 Οκτωβρίου 2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Κασσάνδρας, ένας 31χρονος υπήκοος Πολωνίας και ένας 34χρονος υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου, για εισαγωγή και κατοχή παραισθησιογόνων μανιταριών.

Το Κιλκίς υποδέχεται την ολυμπιακή φλόγα των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2018

Με μια λιτή και περιεκτική τελετή ο Δήμος Κιλκίς υποδέχεται το Σάββατο 28 Οκτωβρίου την ολυμπιακή φλόγα των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2018 που θα διεξαχθούν στην πόλη PyeongChang της Νότιας Κορέας.

Κιλκίς: Συνέλαβαν 62χρονο για 13 γραμμάρια χασίσι

Συνελήφθη χθες (19-10-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 62χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 13,1 γραμμαρίων.

Πολύκαστρο: Τσάκωσαν Πακιστανό για παράνομη μεταφορά 3 Αφγανών

Συνελήφθη χθες (19-10-2017) το βράδυ στην Νέα Εθνική Οδών Αθηνών – Ευζώνων, στο ύψος του Πολυκάστρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 36χρονος υπήκοος Πακιστάν, καθώς διαπιστώθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. όχημα και να μεταφέρει 3 υπηκόους Αφγανιστάν, οι οποίοι δεν διέθεταν νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα, διευκολύνοντας τη μη νόμιμη έξοδο τους από τη χώρα μέσω της συνοριακής γραμμής Ελλάδας – π.Γ.Δ.Μ. 

Εορτασμός «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα (20-10-2017) οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Σκηνοθέτησε ληστεία σε βάρος του και αυτοτραυματίστηκε, αλλά...

Μετά από συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας 31χρονου ημεδαπού για ληστεία σε βάρος του, εξακριβώθηκε ότι η καταγγελία ήταν ψευδής και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδορκία και ψευδή καταγγελία χωρίς να καθίσταται άλλος ύποπτος.

Έδεσσα: Συνελήφθη 54χρονος, για κατοχή πάνω από 1,5 κιλό ηρωίνη - Φωτογραφίες

Οι στοχευμένες και συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί χθες (19 Οκτωβρίου 2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, 54χρονος ημεδαπός, για κατοχή σημαντικής ποσότητας ναρκωτικών.

Δείτε το video από την κοπή του επικίνδυνου δέντρου, στο δρόμο Κιλκίς - Ευκαρπίας


Κόπηκε το επικίνδυνο δέντρο, στο δρόμο Κιλκίς - Ευκαρπίας, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017.
Δείτε την σχετική ανάρτηση της Γνώμης ΕΔΩ.

Εορτασμός του έτους Καζαντζάκη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς και ο Σύλλογος Αποφοίτων Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών ΑΠΘ καλούν τους μικρούς φίλους του Αρχαιολογικού Μουσείου να γνωρίσουν τον Νίκο Καζαντζάκη μέσα από το θέατρο, τη μουσική και το παιχνίδι.

Ο Σπύρος Λαζαρίδης παρουσιάζει στο Ηλιόλουστο το βιβλίο «Μελάφτσα, Ηλιόλουστο: μνήμη πρώτων»

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Ηλιόλουστο του Κιλκίς, θα παρουσιαστεί από τον συγγραφέα κ. Σπύρο Λαζαρίδη η πολύτομη σειρά «Μελάφτσα, Ηλιόλουστο: μνήμη πρώτων», με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου τόμου, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, 11:30 πμ. Στην εκδήλωση θα γίνει και αναφορά στο πλούσιο αρχειακό υλικό που συγκεντρώθηκε από οικογένειες του χωριού και στον τρόπο αξιοποίησής του στη συγκεκριμένη σειρά.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων επετείου απελευθέρωσης της Γουμένισσας από τους Τούρκους

105η επέτειος Απελευθέρωσης της Γουμένισσας και της Παιονίας από τον Τουρκικό Ζυγό  την 23η Οκτωβρίου 1912

Δήλωση Σούλη Καζαντζίδη για την γιορτή του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας

Υπογράφει ο Σούλης Καζαντζίδης
Πολιτευτής Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου εορτάζει ο Άγιος Αρτέμιος, προστάτης της Ελληνικής Αστυνομίας. Με την ευκαιρία της εορτής, εκφράζουμε τις θερμότερες ευχές μας σε όλα τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας που υπηρετούν καθημερινά τον πολίτη προστατεύοντας με αυταπάρνηση τη ζωή και την περιουσία του.