Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Αυτός είναι ο επιδειξίας της Γλυφάδας

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 54χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατελήφθη πρωινές ώρες της 20-9-2017, πλησίον σχολικού κτιρίου στην Γλυφάδα να προβαίνει σε άσεμνες πράξεις.

Ανθυπολοχαγός Θεόδωρος Κανδηλάπτης: Πόντος - Έβρος - Βόρειος Ήπειρος

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Ο Ανθυπολοχαγός Θεόδωρος Κανδηλάπτης, τέκνο του σπουδαίου Πόντιου εκπαιδευτικού και συγγραφέα Γεωργίου Κανδηλάπτη  (Κάνις) γεννήθηκε την 1η Ιανουαρίου 1918 στην Αργυρούπολη. Στα εξήμισι χρόνια του έχοντας ζήσει μαζί με την οικογένειά του τη Γενοκτονία, μέσω Τραπεζούντας, έφτασε στην Αλεξανδρούπολη τον Ιούνιο του 1924. Εισήχθη στη Σχολή Ευελπίδων και όταν έγινε η εισβολή των Ιταλών φασιστών ήταν δύο μηνών Ανθυπολοχαγός, όταν στάλθηκε στην πρώτη γραμμή του μετώπου. 

Φραγγίδης: Για να αλλάξουν οι ισορροπίες, χρειάζεται ένα πολιτικό σοκ

Του Γιώργου Φραγγίδη
Τα πρόσφατα αποτελέσματα των εκλογών σε Γερμανία και Αυστρία γεννούν σε όλους έντονη ανησυχία. Από τη μία η Ακροδεξιά καλπάζει και από την άλλη η Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία εμφανίζεται λαβωμένη. Το ερώτημα που τίθεται, μοιάζει εύλογο: Έχει μέλλον η Σοσιαλδημοκρατία στην Ευρώπη; Έχει μέλλον στην Ελλάδα;

Αστυνομικοί έλεγχοι στον Προμαχώνα Σερρών για την πάταξη του λαθρεμπορίου

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πάταξη του λαθρεμπορίου, από ειδικά αστυνομικά κλιμάκια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, συνελήφθησαν το χρονικό διάστημα από 23 Οκτωβρίου έως 26 Οκτωβρίου 2017, στην ευρύτερη περιοχή του Προμαχώνα, συνολικά 7 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα και άλλων διατάξεων.

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 30 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Video: Γίνε από παθητικός καπνιστής, ενεργητικός αντικαπνιστής


Υλοποίηση δράσεων πρόληψης και προαγωγής υγείας 2017 - 2018, στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 45χρονο για 262 γραμμάρια χασίσι και λίγη ηρωίνη

Συνελήφθη το πρωί της 24-10-2017 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 αυτοσχέδιες συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 262,4 γραμμαρίων, καθώς και μικροποσότητα ηρωίνης.

Κιλκίς: Πανηγυρικός Εσπερινός για τον Άγιο Δημήτριο (Φωτογραφίες)

Με λαμπρότητα και ιεροπρέπεια οι Κιλκισιώτες, αψηφώντας τη βροχή, τίμησαν όπως αρμόζει την ιερά μνήμη του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου, στον ομώνυμο περικαλλή Ιερό Ναό του Κιλκίς, στην περιοχή "Στενημαχίτικα".

Προληπτικά μέτρα προστασίας των οικόσιτων πουλερικών από την γρίπη των πτηνών

Ενημέρωση από το Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ.Α.Ο.Κ. Π.Ε. Κιλκίς
Εξαιτίας των πρόσφατων κρουσμάτων γρίπης των πτηνών υψηλής παθογονικότητας (Η5Ν8) σε δύο εκμεταλλεύσεις πουλερικών στη Βουλγαρία, μία εκ των οποίων βρίσκεται στην επαρχία του Χάσκοβο, στα νότια της χώρας και πλησίον περιοχών της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης καθώς και των αντίστοιχων κρουσμάτων στη Βόρεια Ιταλία που έφτασαν τα πενήντα πέντε από την αρχή του έτους, σας υπενθυμίζουμε ότι:

Μήνυμα Γκουντενούδη για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940



"Η εποποιία του ’40 και ο απαράμιλλος ηρωισμός των πατριωτών μας που αγωνίσθηκαν για την απόταξη ενός ακόμη ζυγού, του φασισμού, αλλά και την κατάκτηση για μια ακόμη φορά της Ελευθερίας και της Ανεξαρτησίας μας ως Έθνος, μας εφοδιάζει με τα απαραίτητα διδάγματα και την συλλογική ευθύνη για να πορευθούμε στο μέλλον με Αξιοπρέπεια και υψηλό Εθνικό Φρόνημα.

Η Τόλμη Κιλκίς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing στην Αθήνα

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Πανελλήνιο πρωτάθλημα πανπαίδων/πανκορασίδων, παίδων/κορασίδων και εφήβων/νεανίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Kick Boxing ΠΟΚ διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα στις 20-21-22 Οκτωβρίου 2017.