Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Νοέμβρης

Της Σοφίας Μαρωνίδη
Βυθίζοντας το βλέμμα μου
στο χάραμα της μέρας,
βλέπω στο δρόμο ένα παιδί,
να τρέχει σαν αέρας

Video: Παρέμβαση Γεωργαντά στην εξεταστική επιτροπή για την υγεία



Φιλικό παιχνίδι μπάσκετ: Αtermon Basketball vs KouPa Kilkis


Δροσάτο Κιλκίς: Εκδήλωση με θέμα, "Από το Κονγκ στο Δροσάτο - Από τη γενοκτονία στη δημιουργία"

WV AERTON 2018: Στη χώρα μας, ας αρκεστούμε στα 1400cc

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Η ελληνική αντιπροσωπεία της Volkswagen πραγματοποιεί την πανελλήνια παρουσίαση του εντυπωσιακού Arteon και παράλληλα ανακοίνωσε την εμπορική της πολιτική για αυτό.

"Ενδιαφέρομαι να νοικιάσω γκαρσονιέρα στο Κιλκίς"

"Ενδιαφέρομαι να νοικιάσω γκαρσονιέρα στο Κιλκίς από 100 έως 150 ευρώ ενοίκιο. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6907530018."

Παρεμβάσεις του Δ. Μάρδα στην Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη, στο πλαίσιο της προεδρίας Εσθονίας στην ΕΕ

Στην Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη, με θέμα την Σταθερότητα, τον Οικονομικό Συντονισμό και τη Διακυβέρνηση στην ΕΕ, που έλαβε χώρα στο Ταλίν της Εσθονίας με πρωτοβουλία της Εσθονικής Προεδρίας στην ΕΕ, στις 29-31 Οκτωβρίου, συμμετείχε ο κ. Δημήτρης Μάρδας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Β’ Θεσσαλονίκης, ως μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Κιλκίς: ''Στέγαση και Επανένταξη'' και συμβουλευτική υποστήριξη

Μέσω του προγράμματος ''Στέγαση και Επανένταξη'' αδύναμοι οικονομικά συμπολίτες μας ένιωσαν οικογενειακή θαλπωρή, στεγαστική ασφάλεια και ξαναβρήκαν τη δύναμη να συμμετέχουν με κανόνες στην αγορά εργασίας. Δεκαεπτά ωφελούμενοι του Δήμου Κιλκίς έχουν εξασφαλίσει ενοικιαζόμενη στέγη, μέσω των προνοιών του εν λόγω προγράμματος ενώ τέσσερις από αυτούς εργάζονται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην πόλη του Κιλκίς.

Παρούσα η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς, στις εθνικές εορτές (Video)


Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς 
Όπως κάθε χρόνο στις εθνικές εορτές, έτσι και φέτος, την 28η Οκτωβρίου, η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς συμμετείχε με τιμητικό άγημα στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας, δίνοντας το δυναμικό της παρών για ακόμη μία φορά.

Τροποποίηση δρομολογίων της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Χαλκιδικής

Το δίμηνο (Νοέμβριος – Δεκέμβριος) οι αστυνομικοί θα πραγματοποιήσουν ενημερωτικές δράσεις για την αποφυγή εξαπάτησης των πολιτών και την πρόληψη κλοπών

Κιλκίς: Τρεις 17χρονοι έκλεψαν μοτοσυκλέτα και την διέλυσαν, αλλά...

Συνελήφθησαν χθες (31-10-2017) σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, τρεις 17χρονοι ημεδαποί, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, αφαίρεσαν μία σταθμευμένη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας 19χρονου και στη συνέχεια τη μετέφεραν σε χώρο αποθήκης, όπου την αποσυναρμολόγησαν σε επιμέρους ανταλλακτικά.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου «Μακεδονία»

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου «Μακεδονία» θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Επαναληπτική γενική συνέλευση των συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς- Παιονίας

"Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς- Παιονίας σε επαναληπτική γενική συνέλευση για τη Τετάρτη 15 Νοέμβρη και ώρα 10,30 π.μ. Η Συνέλευση θα γίνει στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κιλκίς με τα ίδια θέματα αυτής που αναβλήθηκε ήτοι:

Θεσσαλονίκη: «Ο άνδρας με την πουά γραβάτα» στο Θέατρο Σοφούλη



Γέλιο, χαρά και ενθουσιασμός επικράτησε τον Οκτώβριο στο Θέατρο Σοφούλη με την παράσταση «Ο Άνδρας με την Πουά γραβάτα». Ο Νοέμβρης ήρθε και ήρθε η ώρα ο περίεργος αυτός κύριος να συγκρουστεί επιτέλους με το πεπρωμένο του. 

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου η καρδιά του ορεινού τρεξίματος χτυπάει στο Πάικο

Για 7η συνεχόμενη χρονιά οι συμμετοχές ξεπερνούν τις προσδοκίες των διοργανωτών του Ημιμαραθωνίου Πάικου. Με 280 αθλητές από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό να δηλώνουν συμμετοχή ο αγώνας δείχνει ότι έχει καθιερωθεί στο καλεντάρι των αγώνων βουνού της χώρας μας.