Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας


Τα νέα του Κιλκισιακού, Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2017

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Προπαίδων με αυτούς του 2006 της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού να αντιμετωπίζουν το πρωί της Κυριακής στο Πολύκαστρο το Πάικο Γουμένισσας.
Τελικό αποτέλεσμα 4-2 υπέρ των πρασίνων που εκμεταλλεύτηκαν την ευστοχία τους.

Ετήσιο Φεστιβάλ Εφηβικού Θεάτρου από την Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Ο Κήπος Σεμινάρια μας προσκαλεί την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 στις 18:00, στη ανοιχτή εκδήλωση στην οποία θα προβληθούν δωρεάν τρεις θεατρικές παραστάσεις από το Φεστιβάλ Εφηβικού Θεάτρου που διοργανώνει κάθε χρόνο η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, με παραστάσεις που αγγίζουν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των εφήβων. 

Το 5 στα 5 πέτυχε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Το απόλυτο νικών πέτυχε η ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου στην έδρα του το Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς επί της Αναγέννησης Πλαγιάς με 1-0. Έτσι σκαρφάλωσε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας κάνει και το ρεπό του με 15 βαθμούς και πλέον είναι σε θέση να διεκδικήσει με αξιώσεις τους στόχους που από την αρχή της σαιζόν έχει θέσει.

Κιλκίς: Πολιτική εκδήλωση στήριξης Φώφης Γεννηματά

Πολιτική εκδήλωση της επιτροπής στήριξης υποψηφιότητας της Φώφης Γεννηματά για την ανάδειξη από την βάση του επικεφαλής του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα της κεντροαριστεράς, θα γίνει την Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017, 19:00 στο Επιμελητήριο Κιλκίς (Στενημάχου 2, Κιλκίς) με θέμα, "Σχέδιο ΠΑΣΟΚ και Φώφης Γεννηματά για την αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξης".

Κιρσοί κάτω άκρων – που οφείλονται και πως αντιμετωπίζονται

Γράφει ο Αντώνιος Ευαγγέλου*
Χειρουργός
Οι κιρσοί χαρακτηρίζονται από τη μόνιμη παθολογική διάταση των επιφανειακών φλεβών των κάτω άκρων, σε συνδυασμό με αλλοίωση του τοιχώματος τους. Όσον αφορά την αιμοδυναμική, υπάρχει μια βαλβιδική δυσλειτουργία η οποία μεταφράζεται σε παλινδρόμηση του αίματος στην όρθια στάση, το οποίο αντί να επιστρέφει πίσω στην καρδιά, λιμνάζει στις παθολογικές αυτές φλέβες.