Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Αυτά είναι τα δύο άτομα που εξαπατούσαν ηλικιωμένους, στη Θεσσαλονίκη

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) ημεδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ως μέλη εγκληματικής ομάδας που ενέχεται σε υποθέσεις απάτης και κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων).

Παρελθόν ο Λεωνίδας Υφαντίδης για τον Κιλκισιακό

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
"Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Λεωνίδα Υφαντίδη. Ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου για να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες του.

Αποστόλου: Να συνταγογραφούνται τα φυτοφάρμακα όπως τα φάρμακα για τους ανθρώπους

Τη συνταγογράφηση των φυτοφαρμάκων ως απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά τους από τους αγρότες πρότεινε, μιλώντας σήμερα στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της Ε.Ε., ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.

Όλα έτοιμα για τις εκλογές της Δημοκρατικής Παράταξης

Όπως ανακοινώθηκε από την Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας (ΑΕΔΔ), για την εκλογή επικεφαλής νέου πολιτικού φορέα της Δημοκρατικής Παράταξης (επιτροπή καθηγητή κ. Αλιβιζάτου):

Μουσικοαφηγηματική εκδήλωση για το κρασί της Στενημάχου


Οι φημισμένες αμπελοκαλλιέργειες της Στενημάχου εξυμνήθηκαν σε μια μουσικο – αφηγηματική εκδήλωση που δόθηκε χθες στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, γεμάτη συμβολισμούς και γρήγορες εναλλαγές θεατρικών και χορευτικών δρώμενων.

Σχεδιασμός για την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης

Στην εκπόνηση μελέτης Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης προχωρούν από κοινού η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και οι Δήμοι Δέλτα, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς και Πυλαίας – Χορτιάτη.

Νέα νίκη για το ΠΑΙΔΙΚΟ του Αλέξανδρου Κιλκίς στην ΕΠΣ Μακεδονίας

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Με προσοχή και συντονισμένες ενέργειες χωρίς να χρειαστεί να πιάσει μεγάλη απόδοση, η Παιδική ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς, Ελπίδες Κιλκίς, η νέα φουρνιά του Αλεξάνδρου, επιβλήθηκε με σκορ 2-0 επί των Foul Training Διαβατών και αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση του αντίστοιχου βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της ΕΠΣ Μακεδονίας. 

Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" vs Ακαδημία Ντίνου Κούη

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Η Ακαδημία παράλληλα με τα επίσημα της παιχνίδια στην ΕΠΣ Κιλκίς και ΕΠΣ Μακεδονίας, συναντήθηκε στις εγκαταστάσεις της με την Ακαδημία του Ντίνου Κούη με τμήματα προπαίδων (2006), τζούνιορ(2007) και προτζούνιορ (2009)-(2010). 

Κιλκίς: Ζωντανά κάθε Παρασκευή με την Ιωάννα, τον Αχιλλέα και τον Κώστα


Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα εφαρμοστούν για αύριο και μεθαύριο (7 και 8 Νοεμβρίου 2017) προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης γέφυρας δυναμικής σήμανσης.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, έως και την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 33/2017), το οποίο θα ισχύσει από τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου 2017 έως και την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017.

Φραγγίδης: "Είμαστε στην τελική ευθεία"

Γράφει ο
Γιώργος Φραγγίδης
Πρώην Βουλευτής
ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς
Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ
Μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία για τον πρώτο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού στην Κεντροαριστερά. Οι προοδευτικοί πολίτες της χώρας καλούνται να συμμετέχουν στη συγκρότηση ενός σύγχρονου πολιτικού φορέα που με τις ιδέες και τις προτάσεις του μπορεί να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα του 21ου αιώνα.

Πρόγραμμα πρόληψης της λοίμωξης HIV σε μαθητές της Β΄ και Γ΄ Λυκείου’

Δελτίο τύπου Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων, το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων και το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Κέντρο Ζωής», με ευαισθησία σε θέματα που αφορούν στην υγεία και τις ψυχοκοινωνικές προεκτάσεις που προκύπτουν από τη διατάραξή της, σε επίπεδο πρόληψης, προβαίνουν στην ενημέρωση των μαθητών και μαθητριών της Β΄ και Γ΄ Λυκείου των σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών: Όλοι στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς, στις 9 Νοεμβρίου 2017

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Κιλκίς 
Η επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων της Ευρωζώνης και του ΔΝΤ αλλά και το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού, σημαίνουν νέα μέτρα εις βάρος της εργατικής λαϊκής οικογένειας.

Για 5η φορά υλοποιεί ευρωπαϊκό πρόγραμμα το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς είναι από τα ελάχιστα σχολεία στην Ελλάδα που υλοποιεί ευρωπαϊκό πρόγραμμα για 5η φορά. Το καινούριο πρόγραμμα στο οποίο θα συμμετέχει είναι διετές (2017-2019) και έχει τίτλο "Positive coexistence in the school society" - Θετική συνύπαρξη στη σχολική κοινότητα.

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις των προεθνικών ομάδων, με δυο αθλήτριες του "Άτλαντα" Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Άτλαντα" Κιλκίς
Ξεκίνησαν οι προπονήσεις των κλιμακίων προεθνικών ομάδων Παγκορασίδων σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΠΕ και την καθοδήγηση και υπεύθυνου Ανάπτυξης Βορείου Ελλάδος, Μπάμπη Καρασαρλίδη. 

Η πρωτότυπη εικόνα της Παναγίας Σουμελά στο Κιλκίς

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
H Ιερά Μητρόπολις Πολυανής, Κιλκισίου και Αγίου Αθανασίου με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει στους ευσεβείς ορθοδόξους χριστιανούς της Μητροπολιτικής μας επαρχίας πως φέτος στο Πανηγύρι των Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων πολιούχων Κιλκίς θα έχουμε την ιδιαίτερη ευλογία να υποδεχθούμε και να προσκυνήσουμε την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά (πρωτότυπη εικόνα) εκ της Ιεράς Μονής της στην Καστανιά Ημαθίας μετά από αίτημα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Εμμανουήλ και έγκριση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος και του Δ.Σ. του Ιδρύματος “ΠΑΝΑΓΊΑ ΣΟΥΜΕΛΑ”.

Θεσσαλονίκη: Έκθεση υδατογραφίας με τίτλο "Σαλόνι Υδατογραφίας"

Έκθεση υδατογραφίας με 120 σημαντικότατους καλλιτέχνες από την Ελλάδα
και το εξωτερικό θα πραγματοποιηθεί στην Πινακοθήκη της Εταιρείας
Μακεδονικών Σπουδών το Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2017.
Εγκαίνια 9 Νοεμβρίου. Διάρκεια έως 14 Δεκεμβρίου.

Έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής του Χαρίτωνα Παπαδόπουλου, στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017, στις 7.30μ.μ., στην αίθουσα «Κούρος Ευρωπού» της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής και γλυπτικής «ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ», του Χαρίτωνα Παπαδόπουλου.

Ιερά Πανήγυρις Παμμεγίστων Ταξιαρχών στον Όσιο Νικόδημο


Δείτε την εκδήλωση Αγίου Τρύφωνα Κιλκίς με τίτλο "Το κρασί των Αγίων - Νύμφες Στενημάχου"


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στενημαχιτών "ο Άγιος Τρύφων" Κιλκίς και ο Δήμος Κιλκίς διοργάνωσαν την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:30, εκδήλωση στο πλαίσιο των εορτασμών των Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων, πολιούχων του Κιλκίς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλατιανού και της Σχολής Μπαλέτου Ματίνας Κουρσάρη.