Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Εκατοντάδες συμμετοχές στο 4ο Συνέδριο της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Η «καρδιά» του αγροτικού κλάδου χτυπάει στη Θεσσαλονίκη, όπου συζητούνται όλα τα ανοιχτά θέματα με έμφαση στο ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής γεωργίας και κτηνοτροφίας.

Βράβευση μαθητών που συμμετείχαν σε διαγωνισμό για τον Ποντιακό Ελληνισμό

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά χαιρέτισε και βράβευσε μαθητές που συμμετείχαν σε διαγωνισμό για τον Ποντιακό Ελληνισμό, τον οποίο συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης).

3ο Γυμνάσιο Κιλκίς: Ενίσχυση των ικανοτήτων των εκπαιδευτικών - STEM

"Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, την Επιμορφωτική Κιλκίς και το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων, στο πλαίσιo των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους, προκειμένου να επιτύχουν την αποτελεσματική λειτουργία των Σχολικών Μονάδων, διοργάνωσαν επιμορφωτική συνάντηση εταίρων από τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 έως την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ Key Action 2 με τίτλο: Ενίσχυση των ικανοτήτων των εκπαιδευτικών.

Αγώνες ομάδων Κιλκισιακού για το Σαββατοκύριακο

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού 
Σαββατοκύριακο γεμάτο Κιλκισιακό ξεκινά από αύριο, και πάμε να δούμε που αγωνίζονται οι ομάδες μας.

Συνεδριάζει το Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας στις 14 Νοεμβρίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, 26ης Οκτωβρίου 43, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Εργασίες συντήρησης επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης- Ν. Μηχανιώνας και Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Παράταση υποβολής αιτήσεων για δωρεάν κουπόνια στις λαϊκές αγορές Θεσσαλονίκης

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνουν ότι παρατείνεται έως την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων που αφορούν στη διάθεση των δωρεάν κουπονιών για τις λαϊκές αγορές του νομού Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: Θεατρική παράσταση στη βλάχικη γλώσσα

Ο Σύλλογος Βλάχων Βέροιας σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τη θεατρική παράσταση στη βλάχικη γλώσσα, με υπότιτλους στα ελληνικά,
“ Η συμπεθέρα από το περιβόλι - Cuscrapirvuliata” της Ζωής Παπαζήση - Παπαθεοδώρου σε διασκευή του Τάκη Γεωργίου, που θα παρουσιαστεί στο κινηματοθέατρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη Θεσσαλονίκη, Εθνικής Αμύνης 1 (έναντι Λευκού Πύργου), την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12 το μεσημέρι.

"Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Μηλαράκη"

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Ο πρόεδρος, κ. Θωμαϊδης, το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος Δημήτρη Μηλαράκη και την ευγνωμοσύνη τους για την διαχρονική και αμέριστη στήριξή της οικογένειας προς τις ανάγκες της δομής μας.

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας

➤Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017, στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

Πεζοπορία στο αρχέγονο δάσος των Σκουριών

Δελτίο τύπου Ο.Σ.ΠΕ.Γ.
Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 διοργανώνεται πεζοπορία στο όρος Κάκκαβος σε ένα μοναδικό τοπίο που καταστρέφεται μέρα με τη μέρα. 

Χωρίς φιλάθλους του ΠΑΟΚ το παιχνίδι Handball με τον ΦΙΛΙΠΠΟ Βέροιας

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Α.Σ. ΠΑΟΚ, για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Handball Premier Ανδρών 2017-2018, μεταξύ των ομάδων ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΠΑΟΚ, ο οποίος διεξάγεται αύριο 11-11-2017 και ώρα 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ» στη Βέροια, για τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Θριαμβευτής ο Κώστας Χαμουρούδης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βετεράνων Στίβου

Με μια ακόμη θριαμβευτική εμφάνιση για τον βετεράνο πρωταθλητή στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς ολοκληρώθηκαν στα τέλη Σεπτεμβρίου οι 27οι Αγώνες Στίβου Βετεράνων Αθλητών στο Στάδιο BEROE στην πόλη της STARA ZAGORA στην Βουλγαρία.

Κιλκίς: Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας

Την προγραμματισμένη συνεδρίαση, ενόψει της χειμερινής περιόδου, πραγματοποίησε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Προκήρυξη δύο θέσεων εργασίας στη Νέα Καβάλα του Κιλκίς

Ανακοίνωση Κοινωνικής Οργάνωσης Υποστήριξης Νέων ΑΡΣΙΣ 
Δύο νέες θέσεις εργασίας παιδαγωγών για το Youth Center της Νέας Καβάλας προκηρύσσει η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων.

Γκουντενούδης: "Κύριε Σκουρλέτη, ευχαριστούμε για τις 200,000 ευρώ"

Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Παιονίας προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη
"Κύριε Υπουργέ,
Σας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την άμεση ανταπόκρισή σας στο επείγον αίτημά της Δ.Ε.Υ.Α. Παιονίας για την επιχορήγηση της με 200.000 ευρώ για την εκτέλεση εργασιών για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας.

Κιλκίς: Δείτε την άσκηση «Τάλως» της πολυεθνικής στρατιωτικής δύναμης «HELBROC»


Η άσκηση «ΤΑΛΩΣ-17» είναι πολυεθνική άσκηση, ΤΑΑΣ, τύπου CPX (Command Post Exercize) και διεξάγεται στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευση του Σχηματισμού Μάχης HELBROG BG, ανά 2ετία.

Κιλκίς: 34χρονη Βουλγάρα έκλεψε 170 ευρώ από 83χρονη

Συνελήφθη χθες (9-11-2017) το πρωί στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, μία 34χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, διότι νωρίτερα αφαίρεσε από την κατοχή 83χρονης ημεδαπής, ένα πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε.

Κιλκίς: Ένας 18χρονος και μία 21χρονη, λήστεψαν δύο καταστήματα

Συνελήφθησαν χθες (9-11-2017) σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 18χρονος και μία 21χρονη, ημεδαποί, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 8 προς 9 Νοεμβρίου 2017, ο 18 χρονος διέρρηξε δύο καταστήματα καθ’ υπόδειξη της 21χρονης, από τα οποία αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Χοροεσπερίδα του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς


Προσοχή: Διακοπή υδροδότησης στην πόλη του Κιλκίς

Νέα ανακοίνωση ΔΕΥΑΚ
Η διακοπή υδροδότησης θα συνεχιστεί έως τις 15.00
Ενημερώνουμε τους καταναλωτές των περιοχών 21ης Ιουνίου (από την περιχή των TAXI), Καραγιαννοπούλου, Σαλαμίνος, Πόντου, Καυκάσου, Καμπάνη, Παπακυριαζή, Κ. Νικοτσάρα και των γύρω περιοχών του Δήμου Κιλκίς ότι την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 από τις 09.00 έως τις 13.00 θα γίνει διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών ύδρευσης.