Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Κιλκίς: Μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο "Μικρή Πατρίδα"

Με δημοτικά τραγούδια, ερμηνείες από το σύγχρονο μουσικό ρεπερτόριο και ποντιακούς χορούς κύλησε η βραδιά του περασμένου Σαββάτου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Με πέντε αστέρια στην ασφάλεια το SKODA KAROQ

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Στις απαιτητικές δοκιμές του EuroNCAP, η Skoda έλαβε άλλη μια διάκριση για ένα νέο της μοντέλο: Το νέο SKODA KAROQ, σύμφωνα με τα πρόσφατα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο Euro NCAP απέσπασε την κορυφαία διάκριση των πέντε αστέρων, η οποία το καθιστά και επίσημα ως ένα από τα ασφαλέστερα SUV στον κόσμο! 

Ανακοίνωση Περιφέρειας για την «Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη»

Από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με την «Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη» όπως έχει καθιερωθεί 14η Νοεμβρίου:

Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων: 4 νέα σποτ με θέμα τη σεξουαλική παρενόχληση


Με αφορμή την 25η Νοεμβρίου 2018, Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ) εφιστά ιδιαίτερα την προσοχή στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης.

2.023 επιστροφές αλλοδαπών στις χώρες καταγωγής τους τον Οκτώβριο 2017

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της παράτυπης μετανάστευσης, άλλοι 2.023 αλλοδαποί διαφόρων υπηκοοτήτων επέστρεψαν συνολικά από όλη την επικράτεια, στις χώρες καταγωγής τους, τον μήνα Οκτώβριο.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού μέχρι την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 35/2017), το οποίο ισχύει από τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 μέχρι την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017:

Αιτήσεις χρηματοδότησης για «Οριστική παύση των αλιευτικών δραστηριοτήτων»

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καλεί τους δυνητικούς δικαιούχους να υποβάλλουν αίτηση ενίσχυσης-χρηματοδότησης στο Μέτρο 6.1.10 «Οριστική παύση των αλιευτικών δραστηριοτήτων», ΕΠΑΛ 2014-2020 (ΑΔΑ:7ΘΧΑ4653ΠΓ-ΜΜΑ).

Ο "'Αθλος" Κιλκίς στο φιλικό πρωτάθλημα Ταε κβο ντο στην Πυλαία (40 φωτογραφίες)

Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Στις 5 Νοεμβρίου 2017 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε το φιλικό πρωτάθλημα Ταε κβο ντο στο κλειστό στάδιο Πυλαίας της Θεσσαλονίκης για τις ηλικίες από 2006 έως 2010 γεννηθέντων.

"Κυρία Κυριακή Φράγκου, σας ευχαριστούμε θερμά"

Ευχαριστήριο Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς
"Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/ριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά την Κυριακή Φράγκου η οποία εκπροσωπεί τη Μέριμνα Φτωχών Θεσσαλονίκης, για την υποστήριξή της με την παροχή τροφίμων της εκπαιδευτικής κουζίνας."

Φραγγίδης: Η νικηφόρα επιλογή της επόμενης Κυριακής

Του Γιώργου Φραγγίδη
Η συγκλονιστική συμμετοχή, η ελπιδοφόρος δημοκρατική έκφραση της επιθυμίας όλων των φίλων και συνοδοιπόρων Κιλκισιωτών για το μέλλον του τόπου μας, για το μέλλον της Ελλάδας μας, με συγκίνησαν βαθιά, όπως συγκίνησαν όλους μας και ταρακούνησαν το πανελλήνιο εχθές.

Παιονία: 35χρονος Έλληνας μετέφερε παράνομα 2 Πακιστανούς


Συνελήφθη χθες (12-11-2017) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Ευζώνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 35χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να μεταφέρει με το όχημα του 2 υπηκόους Πακιστάν, έναντι χρηματικής αμοιβής, με σκοπό να διευκολύνει τη μη νόμιμη έξοδο τους από τη χώρα.

Κιλκίς: 18χρονος διέρρηξε και λήστεψε κατάστημα

Συνελήφθη σήμερα (13-11-2017) τα ξημερώματα στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 18χρονος Έλληνας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, διέρρηξε κατάστημα και αφαίρεσε διάφορα προϊόντα και ηλεκτρονική συσκευή, συνολικής αξίας 400 ευρώ.

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν.Μουδανιών

Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν.Μουδανιών από τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017.

Όταν ο χρόνος γίνεται κουρέλι

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Στο πλαίσιο του “εορτασμού” των δέκα ετών από τη λειτουργία του κουκλοθεάτρου “Άριμα” στο Ηράκλειο της Κρήτης, η εκ Θεσσαλονίκης Εύη Χατζημητάκου θα παρουσιάσει την performance “Εύζωνος τόπος”, την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017.

"Εδώ Πολυτεχνείο"

Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Σε λίγες μέρες άλλο ένα Πολυτεχνείο ξημερώνει. Κι η αγωνιστικότητα για μια φορά ακόμα βρυκολακιάζει και περιφέρεται ασκόπως. Άγεται και φέρεται ανέντακτη δίπλα στ' απομεινάρια και τούτου του Νοέμβρη.

Με μετάλλια επιστρέφει και πάλι το Kinesis Fight Club Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club Kilkis
Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Budokai που πραγματοποιήθηκε στις 12 Νοέμβριου στην Καλαμπάκα συμμετείχε το Kinesis Fight Club.