Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Διακήρυξη για το ΕΠΑΛ του μέλλοντος

Δελτίο τύπου Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών (ΠΕΚ)
"Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Το Υπουργείο Παιδείας των ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. όλο το προηγούμενο διάστημα επιδίδεται συστηματικά σε μια άνευ προηγουμένου δημαγωγία προσπαθώντας να παρουσιάσει τα μνημονικά μέτρα που έχει συμφωνήσει και την αντιεκπαιδευτική πολιτική του σε όλα τα πεδία του εκπαιδευτικού μας συστήματος ως «προοδευτική μεταρρύθμιση», αλλοιώνοντας βάναυσα το γλωσσικό μας κώδικα και κάθε έννοια ορθολογισμού.

Τελευταίος Αγώνας Ιππικής Αντοχής για το 2017, στο Ράντσο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ράντσου Κιλκίς
Με τον 16ο αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής κλείνει το αγωνιστικό πρόγραμμα για το 2017. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς την Κυριακή 26 Νοεμβρίου.

Μάζεψαν τρόφιμα για τα συσσίτια της Μητρόπολης Κιλκίς (Video)


Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά οι Πρόσκοποι Κιλκίς, πιστοί στην Υπόσχεση τους να βοηθούν κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση, ανέλαβαν πρωτοβουλία και πραγματοποίησαν συλλογή τροφίμων με σκοπό να ενισχύσουν τα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου. Η δράση έγινε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς.

Συμμετοχή της Χορωδίας των Παιόνων στην 4η συνάντηση χορωδιών στα Γιαννιτσά

Δελτίο τύπου Παιόνων Γουμένισσας
Εξαιρετική παρουσίαση είχε η μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'', στην 4η Χορωδιακή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού και κολακευτικά σχόλια για την άρτια μουσική απόδοση. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Χορωδίες από την Κοζάνη και τα Γιαννιτσά.

Δείτε Video από δράση της Χρυσής Αυγής στο Κιλκίς


Δράση της Χρυσής Αυγής Κιλκίς για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς.

Θεσσαλονίκη: Αυτοί είναι τα 4 άτομα που λήστευαν επιβάτες λεωφορείων

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων (4) αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης με αποκλειστικό σκοπό τη διάπραξη κακουργημάτων και δη κλοπών σε βάρος πολιτών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Αυτό το κάρυ μπορεί να σας καρυδώσει

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση μπαχαρικού, κάρυ σε σκόνη, Ισπανικής προέλευσης, που βρέθηκε να περιέχει γλουτένη χωρίς αυτή να αναγράφεται στην ετικέτα του προϊόντος. 

Έρχεται μικρό pick up από την Dacia

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Πηγή: www.gocar.gr
Μία μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε το περίπτερο του Ομίλου Renault στην έκθεση επαγγελματικών οχημάτων Cargo Truck & Van που διεξάγεται στο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. 

Γεωργία Κολεσιώτου: Υποψήφια με τον συνδυασμό "Το Επιμελητήριο Αλλάζει."


ΚΟΛΕΣΙΩΤΟΥ ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΑ
Υποψήφια στο ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Συνδυασμός ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΙΟΛΙΤΖΗ
"ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ"
Εκλογές ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
2, 3 & 4 Δεκεμβρίου 2017