Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

"Ευχαριστούμε από καρδιάς την επιχείρηση Toyworld JUMBO Κιλκίς"

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου 
Πρόεδρος Δ.Σ.
"Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ Ν ΚΙΛΚΙΣ », θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης Toyworld JUMBO Κιλκίς κ Νικολή Κωνσταντίνο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας, για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία για ακόμη μία φορά προς τον φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας με Χριστουγεννιάτικα δώρα."

Δείτε Video από την εκδήλωση με θέμα "Τα νέα Θρησκευτικά στο Νέο Σχολείο", που έγινε στο Κιλκίς


Εκδήλωση με θέμα "Τα νέα Θρησκευτικά στο Νέο Σχολείο" στο Κιλκίς, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς.

Κιλκίς: 34χρονος προσπαθούσε να πουλήσει λάδι άγνωστης προέλευσης

Συνελήφθη χθες (2-12-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 34χρονος ημεδαπός, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματός του, διαπιστώθηκε να κατέχει με σκοπό των πώληση, 46 πλαστικά δοχεία που περιείχαν λάδι άγνωστης προέλευσης και στα οποία αναγραφόταν η ένδειξη «έξτρα παρθένο ελαιόλαδο», χωρίς να διαθέτει την προβλεπόμενη πιστοποίηση και κατασχέθηκαν όπως και το παραπάνω όχημα.

Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Σερρών

Ανακοινώνεται ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές των Σερρών, για το χρονικό διάστημα από 4 έως και 17 Δεκεμβρίου 2017, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πέλλα λόγω μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Παλαιά και Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Φλώρινας, λόγω ειδικής μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης προς το ορυχείο της Δ.Ε.Η. στην Πτολεμαΐδα.

Θρήνος στο Κιλκίς: «Έφυγε» ξαφνικά στα 47 του ο Κιλκισιώτης Παναγιώτης Διαλλινάς

Σοκ σε όσους τον γνώριζαν, αλλά και σε όλο το Κιλκίς, προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 47χρονου Παναγιώτη Διαλλινά. Η ΓΝΩΜΗ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.


Δείτε ένα backstage-Video της παράστασης "Το σακάκι που βελάζει"



Backstage-Video της παράστασης "Το σακάκι που βελάζει", που παίχτηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς από την Θεατρική Ομάδα της ΤΕΧΝΗΣ, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017.