Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Νέα ώρα προπόνησης του ΠΑΟΚ στο Κιλκίς

Το Σάββατο με νέα ώρα η καθιερωμένη προπόνηση για το Προπονητικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ του Νομού Κιλκίς. Οι προπονήσεις θα γίνουν το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου υπό τις οδηγίες του Θεόφιλου Χατζηστάθη (Προπονητή της Κ13 των Τμημάτων Υποδομής ΠΑΕ ΠΑΟΚ) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Συνεχίζουν τις εντυπωσιακές εμφανίσεις οι Παίδες του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς

Με σκοπό τη συνέχιση των πολύ καλών εμφανίσεων που θα τον διατηρήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, ο Αλέξανδρος Κιλκίς υποδέχεται τον Ιωνικό Διαβατών στις εγκαταστάσεις του Ατέρμων το ερχόμενο Σάββατο.

Πλούσιο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο έρχεται για τους μικρούς αθλητές
της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς.

Δηλώσεις Αλέξη Τσίπρα και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο Μέγαρο Μαξίμου

Δηλώσεις του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Κύριε Πρόεδρε, να σας καλωσορίσω ξανά στην Ελλάδα. Είναι σημαντικό που σας καλωσορίζω, για πρώτη φορά έρχεστε ως Πρόεδρος της Τουρκίας. Είναι μια επίσκεψη Προέδρου της Τουρκίας μετά από 65 χρόνια.

Πλειστηριασμοί: Ο εκχυδαϊσμός της πολιτικής και οι… ενάρετοι υποστηριχτές του!

Του Δημήτρη Μάρδα
Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Θεσσαλονίκης
Δεν είναι μόνο ο κιτρινισμός του τύπου, που χρωματίζει όπως θέλει διάφορες δηλώσεις πολιτικών. Υπάρχει και η εσκεμμένη παρανόηση ή το απρόσεκτο διάβασμα θέσεων και απόψεων με πρωτεργάτες πολιτικούς, που παρουσιάζουν κατά το δοκούν το περιεχόμενο διαφόρων δηλώσεων τρίτων.

Αναβάλλεται η εκδήλωση παρουσίασης του έργου του ΕΣΠΑ που αφορά στην Αμφίπολη

Μετά την πρόσφατη έγκριση από το ΚΑΣ του διασυνοριακού έργου του Interreg, που αφορά στην Αμφίπολη και την απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού να παρουσιαστεί το συγκεκριμένο έργο την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, στη Θεσσαλονίκη, η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 εκδήλωση παρουσίασης του έργου του ΕΣΠΑ που αφορά στον Τύμβο Καστά της Αμφίπολης στις Σέρρες αναβάλλεται, προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια ενιαία και ολοκληρωμένη παρουσίαση για το σύνολο των εργασιών, που θα γίνουν στην Αμφίπολη (μέσω ΕΣΠΑ και Interreg).

Η οδική ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία τον Νοέμβριο 2017

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Νοέμβριο του έτους 2017, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία τον Νοέμβριο 2017

Κατά τη διάρκεια του μήνα Νοεμβρίου του 2017, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -583- άτομα και ειδικότερα:

Νίκη πρωτιάς για τον Αίαντα Κιλκίς στις Κορασίδες

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς 
Λίγο πριν από την εκπνοή του Α γύρου η ομάδα των κορασίδων του Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ έχει εδραιωθεί στην 1η θέση και διατηρεί βαθμολογική διαφορά ασφαλείας από τον δεύτερο Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών 4 βαθμών.

Συμμετοχή του Αίαντα Κιλκίς στο 1ο Διεθνές Σεμινάριο Τζούντο στο Πανόραμα

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Το διήμερο 03 – 04 Δεκεμβρίου ο Αίαντας Κιλκίς συμμετείχε στο 1ο Διεθνές Σεμινάριο Τζούντο στην Ελλάδα στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Πανοράματος «Ηλίας Τριανταφυλλίδης» στη Θεσσαλονίκη με 8 αθλητές των ακαδημιών του. 

Έναρξη του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς


"Στην ξεχασμένη Δοϊράνη"

Κείμενο και φωτογραφίες: Γιώργος Τσιμπούκας
Με την σκέψη πόσα αξιόλογα μέρη έχει ο νομός Κιλκίς, στάθηκα σ' έναν όμορφο προορισμό, την λίμνη της Δοϊράνης . Αποφάσισα να την επισκεφτώ, έχοντας στο μυαλό μου το φυσικό κάλλος ενός χειμωνιάτικου πλέον τόπου.

Κατεβάστε δωρεάν και διαβάστε το βιβλίου του Κιλκισιώτη Χρήστου Γκόλιαρη “Σοσιαλισμός. Μύθος και πραγματικότητα”

Υπογράφει ο συγγραφέας του βιβλίου Χρήστος Γκόλιαρης
"Γνωρίζετε ότι πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε σε ψηφιακή-ηλεκτρονική μορφή ένα βιβλίο μου, με τίτλο: “Σοσιαλισμός. Μύθος και πραγματικότητα”. Η έκδοσή του έγινε στον εκδοτικό ιστότοπο www.Easywriter.gr και η διάθεσή του είναι δωρεάν.

Ξεκινά η δωρεάν διάθεση κουπονιών για τις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης

Τις επόμενες ημέρες, και πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, ξεκινά από την Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η δωρεάν διάθεση κουπονιών για τις λαϊκές αγορές στους δικαιούχους του νομού Θεσσαλονίκης.

ΣΥΡΙΖΑ: Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για την προστασία πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ
1. Η προστασία πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς λήγει το Δεκέμβριο 2017;
Όχι. Η προστασία της πρώτης κατοικίας ισχύει μέχρι και τις 31/12/2018 και εξασφαλίζεται μέσω αίτησης στο «Νόμο Κατσέλη», όπως τροποποιήθηκε από τον «Νόμο Σταθάκη».

Κιλκίς: Βροντερό μήνυμα, ενάντια στους αποκλεισμούς και τις προκαταλήψεις


Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Πολλαπλά είναι τα μηνύματα που πέρασαν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Η 3 Δεκέμβρη αποτελεί ορόσημο στην προσπάθεια ενημέρωσης του κόσμου για θέματα αναπηρίας και ευαισθητοποίησής του για τους συνανθρώπους μας που τη βιώνουν καθημερινά.Είναι ένας αγώνας ζωής και συνεχούς προσπάθειας, τόσο για τους ίδιους,όσο και για το συγγενικό περιβάλλον.

Δείτε Video από την βραδιά ταβέρνας του «πόλις», στο «Ράντσο Κιλκίς»


Το τμήμα εκμάθησης τραγουδιού του «πόλις» βρέθηκε την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 21:00 στο «Ράντσο Κιλκίς» με την ορχήστρα του για μια βραδιά ταβέρνας.

9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δυσλεξίας

Η εξελεγκτική διαδρομή των Ειδικών Μαθησιακών Δυσκολιών– Δυσλεξία, στη προσχολική – σχολική και μετασχολική ηλικία, θα βρεθεί το επίκεντρο του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Δυσλεξίας που διοργανώνουν –με την υποστήριξη της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής- η Πανελλήνια Ομοσπονδία και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες Θεσσαλονίκης και Βόρειας Ελλάδας. 

Λαϊκό Γλέντι της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ στην Κορομηλιά

Την Παρασκευή 8 Δεκέμβρη 2017, στις 8:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο λαϊκό γλέντι της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, στην Κορομηλιά Κιλκίς, στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου, με την ορχήστρα των αδερφών Ιακωβίδη.

Ο Ευθύμης Παπαδόπουλος, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει ο
Ευθύμιος Παπαδόπουλος
Μηχανολόγος Μηχανικός
"Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους για τις φετινές εκλογές του Επιμελητηρίου και να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, παρέχοντάς μου για άλλη μια φορά την ευκαιρία να συνιστώ κομμάτι της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κιλκίς.
Οι εν λόγω εκλογές ήταν μια ακόμη αφύπνιση πως οι πολίτες πρέπει να πάψουμε να αντιλαμβανόμαστε τα επιμελητήρια ως κομματικούς κρατήρες, και, αντιθέτως, να δραστηριοποιούμαστε για έναν ακηδεμόνευτο, αχρωμάτιστο και πολυσυλλεκτικό φορέα.