Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Αυτά είναι τα 10 άτομα που παρίσταναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και λήστευαν ηλικιωμένους

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δέκα (10) ημεδαπών, μελών εγκληματικής ομάδας, που διέπρατταν κλοπές από οικίες ηλικιωμένων, στις οποίες εισέρχονταν προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρείας ηλεκτρικού ρεύματος ή τους συντηρητές ανελκυστήρων, ή τους ηλεκτρολόγους και εξαρθρώθηκε στις 27-11-2017 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

ΚΚΕ: "Ιστορικό θράσος η αποσιώπηση της αναφοράς της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ για τις γερμανικές αποζημιώσεις"

Δελτίο τύπου Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ
Το κλείσιμο της αναφοράς της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ για τις γερμανικές αποζημιώσεις και την αποσιώπησή της από την Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου, κατήγγειλε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος στη συζήτηση της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο στις 14-12-2017 για τις «Εργασίες της Επιτροπής Αναφορών το 2016».

Ναύπλιο: 9ο αντάμωμα συλλόγων καρκινοπαθών Ελλάδος

Της Γεωργίας Κολεσιώτου
Στο 9ο αντάμωμα των συλλόγων καρκινοπαθών Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 στο Ναύπλιο συμμετείχε ο σύλλογος καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας “Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος” με μέλη και φίλους του. 

"Το σπίτι με τις λεύκες" του Βλαδίμηρου Λαλόπουλου

Γράφει η
Γεωργία Κολεσιώτου
Μια αυτοβιογραφία με έντονα τα φιλολογικά και λογοτεχνικά στοιχεία που κυκλοφόρησε σε βιβλίο πριν μερικούς μήνες με τίτλο «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ», ήταν για χρόνια το όνειρο του φιλόλογου εξ
Αργυρουπόλεως Κιλκίς Βλαδίμηρου Λαλόπουλου. 

Χριστουγεννιάτικη συναυλία των ΠΑΙΟΝΩΝ στη Γουμένισσα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'', σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 7 μ.μ, στο Πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας.

Ευχές Χριστουγέννων από την Ε.Π.Σ. Κιλκίς


Προκήρυξη Μέτρου για τη Σύσταση Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών, προϋπολογισμού 25 εκατ. ευρώ

Την προκήρυξη του Μέτρου 9 για το Σύσταση Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020 ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, κατά την 4η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

Κιλκίς: Δημοπρασία ακινήτων της Επιτροπής Θεμάτων Γης

Ανακοινώνεται ότι η δημοπρασία η οποία είχε προγραμματιστεί για την 14η-12-2017 λόγω της Γενικής Απεργίας της ΑΔΕΔΥ δεν διεξήχθη.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας

ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 21η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 18.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Προσοχή: Εργασίες διαγράμμισης θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη

Εργασίες διαγράμμισης θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα, από τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 ως και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης. 

Θεσσαλονίκη: Φεστιβάλ Χορωδιών με τίτλο «Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες Αγγέλων 3»

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει Φεστιβάλ Χορωδιών με τίτλο «Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες Αγγέλων 3» την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1).

Προκήρυξη για τα Σχέδια Βελτίωσης προϋπολογισμού 316 εκατ. ευρώ

Την προκήρυξη των Σχεδίων Βελτίωσης προϋπολογισμού 316 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου από το βήμα της 4ης συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 που πραγματοποιείται στην Αγριά Βόλου.

Ήθελε βόλτα με κλεμμένο λεωφορείο

Συνελήφθη χθες (14 Δεκεμβρίου 2017) τα ξημερώματα σε περιοχή των Σερρών, ύστερα από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 20χρονος ημεδαπός, για κλοπή Δ.Χ. λεωφορείου.

Video: "Άξιος, Άξιος, Αστυφύλακα Αθανάσιε Γρηγοριάδη"


Την 15 Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00, στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς (οδός Ανθυπαστυνόμου Γεωργίου Καμπούρογλου 3 – Κιλκίς), πραγματοποιήθηκε τελετή απονομής του Αστυνομικού Μεταλλίου «Αστυνομικός Σταυρός» και αντίστοιχου διπλώματος, στον Αστυφύλακα Αθανάσιο Γρηγοριάδη του Νικολάου.

Στο Δήμαρχο Κιλκίς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Δελτίο τύπου Συντονιστικής Επιτροπής  Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κιλκίς
Επίσκεψη πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 η Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αποτελούμενη από την Συντονίστρια Ελισσάβετ Γεωργιάδου, τον Γραμματέα Κυριάκο Ανανιάδη καθώς και τους Πολιτευτές Βασίλειο Σιαμπάνη και Νικόλαο Τατίδη, στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτριο Σισμανίδη.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, στις 13.30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Η παράσταση «Ο Καραγκιόζης και η νύχτα των Καλικαντζάρων», σήμερα στο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου

Οι παραστάσεις του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς ολοκληρώνονται σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:00 με την παράσταση «Ο Καραγκιόζης και η νύχτα των Καλικαντζάρων» από το Θέατρο Σκιών του Χρήστου Στανίση.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, για το Σαββατοκύριακο

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 40/2017), το οποίο ισχύει από το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 μέχρι την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017: