Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς, ευχαριστεί από καρδιάς...

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Ακόμα μια χρονιά ο ΕΕΣ Κιλκίς στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και με τις ενέργειες και τις δράσεις του κάλυψε όσο ήταν ανθρωπίνως δυνατό τις πάμπολλες ανάγκες των ωφελουμένων του. Αλλά όπως πάρα πολλές φορές έχουμε αναφέρει τίποτα από αυτά δεν θα ήταν εφικτό, αν σε κάθε ενέργειά μας και σε κάθε δράση μας δεν υπήρχαν δίπλα μας οι ανώνυμοι και επώνυμοι χορηγοί μας.

Ότι και να πούμε για τη διαρκή και ανιδιοτελή στήριξή τους είναι πολύ λίγο, γιατί σε πείσμα των οικονομικών δυσχερειών στέκονται ακλόνητοι στυλοβάτες ανθρωπιάς και το μεγαλείο της αλληλεγγύης τους μας δίνει φτερά για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με περισσότερο κουράγιο και δύναμη προς κάθε πάσχοντα συνάνθρωπο. 

Επιτακτική λοιπόν στοιχειώδης υποχρέωσή μας είναι να εκφράσουμε ομόφωνα από καρδιάς και δημόσια τις ευχαριστίες μας, σε όλους αυτούς που μας δίνουν κυριολεκτικά τη δυνατότητα να υπάρχουμε. Για όλους τους παραπάνω λόγους απευθύνουμε:

2018 ευχές με πολλά ευχαριστώ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους:

Οικογένεια Κουκούντζου (Kleemann)

Κουκάκη Αθανάσιο (Φάρμα Κουκάκη)

Παπαϊορδάνου Πέτρο

Χειμωνίδη Σταύρο (Γαλαξίας)

Κωνσταντινίδη Σταύρο (Eurimac)

Μαγλουσίδου Ελένη

Τσινασλανίδη Απόστολο

Ναούμη Ανθή

Ναούμη Αναστάσιο

Κωνσταντινίδη Κώστα

Νικολή Κωνσταντίνο (Jumbo)

Παναγιωτίδη Ιωσήφ 

Οικογένεια Αργύρη – Σουλτάνας Βεργή 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.