Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Οι ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς επισκέφτηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη

Δελτίο τύπου ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17/01/2018, επίσημη επίσκεψη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τον Αντιπεριφερειάρχη, της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Στην συνάντηση, από πλευράς ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ παρευρέθηκαν, η Συντονίστρια Ελισσάβετ Γεωργιάδου, ο Γραμματέας Κυριάκος Ανανιάδης και οι πολιτευτές, Νικόλαος Τατίδης και Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ανδρέα Βεργίδη.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έθεσαν ζητήματα μείζονος σημασίας που απασχολούν την Π.Ε. Κιλκίς, όπως, θέματα πολιτικής προστασίας, υποδομών, παιδείας, αγροτικά, λειτουργίας δημόσιας διοίκησης κ.ά. Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης, μας υποσχέθηκε πως κάποια από αυτά, θα λυθούν και κάποια δρομολογούνται στο άμεσο μέλλον.

Τόσο τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όσο και οι πολιτευτές, διαβεβαιώσαμε τον κύριο Βεργίδη, πως θα έχουμε συνεργασία στο πλαίσιο επίλυσης των θεμάτων που απασχολούν τους πολίτες και θα σταθούμε αρωγοί στην προσπάθειά του, ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής των πολιτών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.