Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΑΙΑΣ Κιλκίς: Νίκες σε Παγκορασίδες, Κορασίδες και Γυναίκες

Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Με νίκες σε όλες τις γυναικείες ομάδες έκλεισε ένα ακόμη Σαββατοκύριακο ο ΑΙΑΣ.
Πρωτάθλημα Κορασίδων
Το Σάββατο η ομάδα των Κορασίδων κέρδισε εκτός έδρας τον Μίλωνα Γιαννιτσών με 0-3 σετ (17-25, 8-25, 23-25) παραμένοντας στην 1η θέση του Πρωταθλήματος.

Πρωτάθλημα ΠαγκορασίδωνΤην σκυτάλη πήρε η ομάδα των Παγκορασίδων που κέρδισε την Κυριακή το πρωί με 3-0 σετ (25-17, 25-19, 25-23) τον Ποσειδώνα Βέροιας.
Η ομάδα των Παγκορασίδων βρίσκεται στην 2η θέση του Πρωταθλήματος.

Πρωτάθλημα Β' Εθνικής Γυναικών
Εξαιρετική εμφάνιση για έναν ακόμη αγώνα έκανε η γυναικεία ομάδα η οποία αντιμετώπισε τον Μίλωνα Γιαννιτσών. Είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και χωρίς να πιάσουν υψηλή απόδοση πέτυχαν μία εύκολη νίκη με 3-0 σετ (25-9, 25-12, 25-12) ενώ παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία στις νεαρές αθλήτριες να έχουν χρόνο συμμετοχής.

Με αυτή τη νίκη η Γυναικεία ομάδα παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος διατηρώντας το απόλυτο με 12 βαθμούς και 12-0 σετ.

Σύνθεση ομάδας: Κατικαρίδου Κατερίνα, Καντίδου Δέσποινα, Λάιου Ντία, Λιάλια Ιωάννα, Κωνσταντινίδου Χριστίνα, Κώστογλου Σοφία, Φούρα Ξανθή (L), Κώστογλου Σταυρούλα, Ναλπαντίδου Χριστίνα, Εμμανουηλίδου Αναστασία, Σταμπουλή Ηλέκτρα, Κωφίδου Ολυμπία

Προπονητής: Σολκίδης Άγγελος

Έφορος: Φούρας Πέτρος

Είναι φανερά τα αποτελέσματα της εξαιρετικής προπονητικής διαδικασίας που ακολουθεί ο σύλλογος και ξεκινάει από τα τμήματα υποδομών (ακαδημιών) και κορυφώνεται στα αγωνιστικά τμήματα Παγκορασίδων, Κορασίδων και Γυναικών.

Το αποτέλεσμα είναι τα τελευταία χρόνια ο ΑΙΑΣ Κιλκίς να θέτει υψηλούς στόχους Πρωταθλητισμού σε όλες τις γυναικείες κατηγορίες και να αποτελεί πλέον ένα αναγνωρίσιμο όνομα στο βόλεϊ με τις αγωνιστικές επιτυχίες που έχει πετύχει και συνεχίζει να επιτυγχάνει.


Εγγραφές στις ακαδημίες του συλλόγου για κορίτσια από 6 ετών και άνω.
Πληροφορίες: Αβραμίδης Ανδρέας (6972030876)
F: facebook.com/aias.kilkis.volleyball
E: info@aiaskilkis.gr

Η μεγάλη οικογένεια του βόλεϊ σας περιμένει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.