Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

"Ελάτε να σκιτσάρουμε"

Τα δέντρα μιλούν, τα γράμματα περπατούν, τα κτίρια αποκτούν ζωηρά χρώματα και τα πεζοδρόμια χαμογελούν στους διαβάτες!

Εκεί που η φαντασία παίρνει μορφή και ό,τι περάσει από το μυαλό μας μπορεί να αποτυπωθεί στο χαρτί, εκεί αρχίζει η περιπέτεια στον μαγικό κόσμο του σκίτσου.

Η μοναδική εκπομπή εκμάθησης σκίτσου στην ελληνική τηλεόραση, ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ, από τον σκιτσογράφο Δημήτρη Νικολαΐδη (ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ), βρίσκεται καθημερινά κοντά σας, στις 15:00μ.μ, στην ΕΓΝΑΤΙΑΤηλεόραση.

Μία εκπομπή που στόχο και σκοπό έχει να παρουσιάσει την απλότητα και την ευκολία του σκίτσου, με απλές γραμμές και εύκολο τρόπο, βασισμένη στα 4 πρώτα βιβλία – εγχειρίδια που έχει εκδώσει ο σκιτσογράφος.

Ελάτε μαζί μας, μικροί και μεγάλοι, να σκιτσάρουμε και να πλάσουμε τη δικιά μας ιστορία.

Γιατί το σκίτσο δεν θέλει κόπο, θέλει… τρόπο!

Τα μαθήματα σκίτσου είναι μία προσφορά του σκιτσογράφου και του Σωματείου Τέχνης Μορφογένεσης, στον κόσμο της τέχνης και του πολιτισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.