Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Τατίδης: «Η Ελλάδα είναι Μακεδονία και η Μακεδονία είναι Ελλάδα»

Υπογράφει
ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.
νομού Κιλκίς
Σύμφωνα με διάφορα μέσα στο Συλλαλητήριο ήμασταν περισσότεροι από 800.000, περάσαμε κάθε προσδοκία, για άλλους μερικές δεκάδες χιλιάδες, Κάποιοι απλά πήγαν έδωσαν συνέντευξη έβγαλαν την φωτογραφία τους και έφυγαν.

Από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, υπήρξε παρουσία στελεχών και βουλευτών μέχρι τέλους. Αλλά δεν έχει σημασία τι λέει ο καθένας για την ποσότητα του κόσμου. Ο Παύλος Μελάς ήταν με μία χούφτα συμπολεμιστές πολέμησε για την απελευθέρωση της Μακεδονίας και το πέτυχε, ακόμα υπάρχουν άνθρωποι σαν αυτούς... και ότι καταλαβαίνει ο καθένας.

Δεν συμφωνούμε σε κανένα όνομα που θα έχει πρόσθετο, συνθετικό οποιοδήποτε του ονόματος Μακεδονία. Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική

Έχουν άλλα ονόματα να ζητήσουν όπως Δαρδανία, Βαρδάρσκα, αν δεν θέλουν αυτά, μπορούν να έρθουν με την Ελλάδα και να γίνουν τρίτος δήμος του Κιλκίς, οπότε θα είναι Κεντρική Μακεδονία.

Μακεδονία και Ελλάδα είναι ένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.