Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Την αγάπη τους προσέφεραν απλόχερα, στους περιθαλπόμενους του Γηροκομείου Κιλκίς

Την αγάπη τους προσέφεραν απλόχερα, με αφορμή τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ομάδες συμπολιτών, προσφέροντας, δώρα, γλυκά, ευχές και έψαλαν τα κάλαντα, στους περιθαλπόμενους του Παραρτήματος Κιλκίς (πρώην Οίκος Ευγηρίας Κιλκίς), του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Κ.Μ.).

Η διεύθυνση, οι εργαζόμενοι και οι περιθαλπόμενοι του Παραρτήματος Κιλκίς (πρώην Οίκος Ευγηρίας Κιλκίς), του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Κ.Μ.) τους δέχθηκαν με αγάπη για την προσφορά τους και εξέφρασαν τις ευχαριστίες.

1. Στους μαθητές του ΟΑΕΔ και συγκεκριμένα τα μέλη του τμήματος κομμωτικής που έκαναν δωρεάν περιποίηση στους περιθαλπομένους του Παραρτήματος την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017.

Στο 5ο Δημοτικό σχολείο για τα δώρα τους, τα τραγούδια και τα κάλαντα που έψαλλαν στους ηλικιωμένους την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017. 


Στο ΕΠΑΛ Κιλκίς και συγκεκριμένα τα μέλη του τμήματος Βρεφονηπιαγωγών που παρουσίασαν δρώμενο με θέμα τα Χριστούγεννα, έψαλλαν κάλαντα από όλη την Ελλάδα με συνοδεία μουσικής και προσέφεραν χριστουγεννιάτικα σπιτικά εδέσματα, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017. 

Στην μπάντα της 71η Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας Πεζικού της Νέας Σάντας που έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 και της Πρωτοχρονιάς, την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017. 

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς πολυμελής ομάδα περίπου 50 ατόμων, από τα κατηχητικά τμήματα της Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου, έψαλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.