Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Φεστιβάλ αγώνων και επιδείξεων από τον ΑΘΛΟ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς 
Ο ΑΣ Άθλος Κιλκίς διοργανώνει Φεστιβάλ Μαχητικών αθλητικών επιδείξεων kick boxing και Tae Kwon do στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς στις 11/02/2018 ημέρα Κυριακή.


Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το πρωί στις 10.00 ώρα με δυναμικές επιδείξεις αγώνων στο άθλημα του Kick Boxing και θα συνεχιστούν το απόγευμα στις 17.00 ώρα με αγωνιστικές θεαματικές επιδείξεις στο άθλημα του Tae Kwon do.

Θα ακολουθήσει βράβευση των καλύτερων αθλητών που πραγματοποίησαν διακρίσεις την προηγούμενη σεζόν και στα δύο αθλήματα αλλά και οι απονομές των ζωνών που κατέκτησαν. 

Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί έκθεση ζωγραφικής και χειροτεχνίας από τους μικρούς μας ζωγράφους ,και θα τοποθετηθούν εμβόλιμα χορευτικά σόου ,και τραγούδια από τα αντίστοιχα τμήματα χορού και χορωδίας που διατηρεί το Σωματείο Άθλος στις εγκαταστάσεις του.

Θα ήταν χαρά και τιμή μας να παρευρεθείτε σε αυτήν την εκδήλωση στηρίζοντας τα παιδιά μας/σας σε αυτήν τους την προσπάθεια τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.