Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Η Ενωτική Πρωτοβουλία Υγειονομικών, σας ευχαριστεί από καρδιάς...

Ανακοίνωση ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ
Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ σας ευχαριστεί για τη μαζική συμμετοχή σας, στις εκλογικές δημοκρατικές διαδικασίες και την ψήφο σας για την ανάδειξη των μελών του νέου ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων στο Γ. Νοσοκομείο Κιλκίς και των αντιπροσώπων στην ΠΟΕΔΗΝ την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018. 

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΕΝΑΝ ΝΙΚΗΤΗ:

ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ σεβόμενη την επιθυμία των εργαζομένων ομόφωνα στηρίζει τηνδίκαιη, αντιπροσωπευτική και αναλογική εκπροσώπηση όλων των συνδυασμών, στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου στο Σωματείο Εργαζόμενων Γ. Νοσοκομείου Κιλκίς σύμφωνα με το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε για ακόμη μία φορά, με την επιλογή και την ψήφο σας. Η συμμετοχή σας αποτελεί για εμάς μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας και δύναμης ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της εποχής, να προασπίσουμε την Δωρεάν Δημόσια Υγεία, να συνεχίσουμε τον αγώνα για την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων άλλα και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν στο Νοσοκομείο μας. 

 Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε ανεξάρτητα, ενωτικά, δημοκρατικά για όλους τους εργαζόμενους και των Δομών Υγείας του Νομού μας.

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΑΣ.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΔΩΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΟΥΡΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.