Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Τα νέα του "Άτλαντα" Κιλκίς (12/2/2018)

Δελτίο τύπου "Άτλαντα" Κιλκίς
Ανδρικό Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας, (Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ Ανδρών, Ε΄όμιλος)
Ο Άτλας Κιλκίς νίκησε εύκολα στο εκτός έδρας παιχνίδι του και τον Αίολο Κατερίνης με 3-0 σετ (25-17, 25-12, 25-15).

Η διαφορά δυναμικότητας που υπήρχε στις δύο ομάδες, δεν έδωσε περιθώρια στην ομάδα του Άτλαντα να αναπτύξει το παιχνίδι του όπως θα το ήθελε. Γενικά ο αγώνας ήταν χωρίς ρυθμό, άτονος, με εξαίρεση κάποιες ατομικές εκρήξεις.

Ο Άτλας Κιλκίς αν και ξεκίνησε τον αγώνα πολύ μουδιασμένα, εν τούτοις συνήλθε πολύ γρήγορα και καλύπτοντας την διαφορά των 5 πόντων δεν επέτρεψε στην συνέχεια του σετ και του αγώνα τον Αίολο να διεκδικήσει την νίκη. Ο Άτλας Κιλκίς σε όλα τα σετ έλεγχε το σκορ και το παιχνίδι και με τα καλά του ΣΕΡΒΙΣ έπαιρνε πάντα την διαφορά που ήθελε.

Λόγω του τριημέρου της καθαρής Δευτέρας, το ερχόμενο Σάββατο-Κυριακή δεν θα διεξαχθούν αγώνες.

Η σύνθεση της ομάδος:

Πολιτίδης Χάρης, Χειρούλης Γεώργιος, Πελτιάν Κυριάκος, Ιακωβίδης Κυριάκος, Κουρομπήλιας Ιωάννης, Ουστάς Αναστάσης, Παπαδόπουλος Ραφαήλ (L), Καπούλας Κων/νος.

Coach: Χατζηγεωργιάδης Σταύρος

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα στο κανάλι μας στο YouTube, κάντε εγγραφή για να σας στέλνουμε ενημερώσεις των δράσεων των τμημάτων του συλλόγου μας σε video.

https://youtu.be/PzRVa-BpL1M

Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΣΠΕΜ
Οι παίδες του Άτλαντα Κιλκίς νίκησαν εύκολα στο εκτός έδρας παιχνίδι τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών με 3-0 σετ (25-11, 25-13, 25-16) και παραμένουν σταθερά στην Τρίτη θέση με 13 βαθμούς.

Η σύνθεση της ομάδος

Καπούλας Κων/νος, Πελτιάν Κυριάκος, Κουρομπήλιας Ιωάννης, Ιακωβίδης Κυριάκος, Ουστάς Αναστάσιος, Παπαδόπουλος Ραφαήλ, Καραδήμος Παναγιώτης (Libero), Ασημακίδης Δημήτριος.

Coach: Χειρούλης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.