Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Τα νέα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς (14/2/2018)

Δελτίο τύπου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς
Με νέο τρίποντο και ωραίο ποδόσφαιρο συνέχισε το ΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ επικρατώντας με 3-1 του 3ου της Βαθμολογίας ΑΟΚ Α. Αθανασίου.


Έτσι, παραμένει στην πρώτη θέση του ομίλου και φτάνει πιο κοντά στην πρόκριση της επόμενης φάσης αφού αύξησε την διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα. Η έναρξη του παιχνιδιού βρήκε τους φιλοξενούμενους να ξεκινάνε πιο δυνατά το παιχνίδι αφού χρειάζονταν τους βαθμούς για να διεκδικήσουν έστω και την 2η θέση που οδηγεί στα play off με αποτέλεσμα στο 17’ να κάνουν το 0-1. 

Από εκείνο το σημείο ο Αλέξανδρος Κιλκίς ανέβασε ταχύτητα πίεσε, περιόρισε τους αντιπάλους τους και στο 23’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα όταν σε αντεπίθεση από τον αριστερό έξω διάδρομο ο Σπασόπουλος οδήγησε και μεταβίβασε πανέμορφα παράλληλα με την εστία στον Τουτσίδη ο οποίος σημείωσε το τέρμα. Μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και όταν απειλήθηκε η εστία των νεαρών ποδοσφαιριστών ο GK Σιαπκάρης είπε "όχι" με δυο εκπληκτικές αποκρούσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέξανδρος Κιλκίς επέβαλε τον ρυθμό του, δημιουργούσε φάσεις έως το 59’ όπου μετά από ασίστ του Σοφή ο Ζάλτος έκανε το 2-1 ενώ στο 69’ ο ίδιος το 3-1 από μαγική μεγάλη μεταβίβαση του Φρεγγίδη στην περιοχή του τερματοφύλακα από τον πλάγιο διάδρομο. Επόμενο παιχνίδι το Σάββατο 24/02/18 στην Χαλάστρα με τις εκεί τοπικές Ελπίδες.

Σύνθεση : Σιαπκάρης , Μακάριος (40’ Γεωργιάδης), Ζιούτας (62’ Μανής) , Παρτσαλίδης , Περπερίδης , Κατσάρας , Τουτσίδης (65’ Φρεγγίδης) , Σοφής , Βαφειάδης (36’ Ζάλτος), Ρεμπετσιώτης , Σπασόπουλος (57’ Μπατσέλι ).

Κόλλησε στο 0-0-Απώλεια 1ης θέσης για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Στην λευκή ισοπαλία έμεινε η αντρική ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς στον εντός έδρας αγώνα της με την ομάδα του Πάικου Γουμένισσας.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς φάνηκε νωθρός στο ξεκίνημα του αγώνα με την ομάδα της Γουμένισσας να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Μετά τα πρώτα 20’ πήρε τον έλεγχο του αγώνα, κάνοντας κάποιες ευκαιρίες στην εστία του αντιπάλου χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέξανδρος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, περιόρισε τον αντίπαλο σε ένα αμυντικό ρόλο αλλά φάνηκε φλύαρος και επιπόλαιος στην τελική προσπάθεια.

Ο Αλέξανδρος φαίνεται πως ‘’πλήρωσε’’ τις σοβαρές ελλείψεις (Κάργας, Ντουντούκης λόγω τραυματισμών και Κοτσαμποικίδης λόγω τιμωρίας ), ωστόσο κρίνεται επιτακτική ανάγκη η ομάδα να αναπληρώσει τις σημαντικές αυτές απουσίες και να ανακάμψει ξανά στην κορυφή .

Ένα όμορφο πρωινό Κυριακής ήταν αυτό που πέρασε για έντεκα (11) τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Από το πρωί η αποστολή αναχώρησε με δύο λεωφορεία για τις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Αστέρα όπου τα τμήματα Μπαμπίνι Α1, Προ τζούνιορ Μάντσεστερ, Ντορντμουντ και Τσέλσι, τζούνιορ Ιντερ, Ατλέτικο, Φιορεντίνα και Μαρσέιγ και προ παιδικό Μίλαν , Γιούβε και Ρεάλ αγωνίστηκαν σε ένα πολύ όμορφο αγωνιστικό περιβάλλον με τα αντίστοιχα τμήματα του Αγροτικού Αστέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.