Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Σέρρες: Τσάκωσαν επ’ αυτοφώρω 2 πιτσιρίκες 15 και 16 ετών για διάρρηξη

Οι συνεχείς περιπολίες των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν επ’ αυτοφώρω χθες (6 Φεβρουαρίου 2018) το πρωί στις Σέρρες, 2 ανήλικες ηλικίας 15 και 16 ετών, για διάρρηξη οικίας.

Ειδικότερα, εντοπίστηκαν οι 2 νεαρές γυναίκες τη στιγμή που εξέρχονταν από οικία 58χρονης που είχαν διαρρήξει νωρίτερα, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν οτιδήποτε από το εσωτερικό του σπιτιού.

Από την περαιτέρω έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, προέκυψε ότι οι ανήλικες ενεργώντας από κοινού διέπραξαν μία ληστεία και 2 διαρρήξεις οικιών, που έγιναν το πρωί της 4 Φεβρουαρίου 2018 στην πόλη των Σερρών. Συγκεκριμένα:

με χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν 81χρονη ημεδαπή μέσα στο σπίτι της και αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό,

➤διέρρηξαν παράθυρο οικίας που διέμενε 69χρονη ημεδαπή και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα και

αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αντικείμενα από οικία 54χρονης.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.