Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Κιλκίς: Συνελήφθησαν άμεσα 2 άτομα για κλοπή από σπίτι

Συνελήφθησαν την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018, το μεσημέρι στο Κιλκίς, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 2 ημεδαποί ηλικίας 31 και 32 ετών, για κλοπή από οικία.

Ειδικότερα, τα 2 άτομα ενεργώντας από κοινού διέρρηξαν την πόρτα εισόδου διαμερίσματος 43χρονου και αφαίρεσαν πλήθος κοσμημάτων αξίας 5.000 ευρώ περίπου, σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντα και το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

Εντοπίστηκαν άμεσα από τους αστυνομικούς κατά τη στιγμή της διαφυγής τους, όπου ο 31χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ ο 32χρονος αρχικά προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης, ωστόσο συνελήφθη λίγο αργότερα.

Στην κατοχή του 32χρονου βρέθηκαν τα κλεμμένα κοσμήματα και το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, τα οποία αποδόθηκαν στον κάτοχο τους.

Στον χώρο εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ένα ρολόι και κομμάτι σπασμένου ομφαλού πόρτας, τα οποία απέρριψε ο 31χρονος, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.