Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Στο Παλαιοχώρι Ημαθίας η εκπομπή "Στον τόπο που γεννήθηκα" της 4Ε τηλεόρασης

Ανακοίνωση 4Ε
Αυτή την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 13:00, η εκπομπή "Στον τόπο που γεννήθηκα" της 4Ε τηλεόρασης σας ταξιδεύει στο Παλαιοχώρι του νομού Ημαθίας.

Σε επανάληψη την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις 16:45.

Στη γη των πατεράδων μας, στη Μακεδονία στο περήφανο Ρουμλούκι θα βρεθούμε. Μιλάμε για την πλούσια ιστορία του τόπου με τον ερευνητή της τοπικής ιστορίας και λαογραφίας της περιοχής του Ρουμλουκιού, Δημήτρης Πανταζόπουλος.

Επισκεπτόμαστε τους Ιερούς Ναούς σε Παλαιοχώρι και Λιανοβέργι, ενώ μαγειρεύουμε εκλεκτά εδέσματα.

Ενημερωνόμαστε για τις πλούσιες δραστηριότητες του Πολιτιστικού συλλόγου αλλά και εντυπωσιαζόμαστε από το Λαογραφικό Μουσείο.

160 παιδιά (!) φοιτούν στο δημοτικό σχολείο ενώ δεκάδες οι χορευτές που θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν στο αφιέρωμα αυτό γεμάτο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που θα δείτε αυτή την Κυριακή 18/2 στη 1. Φυσικά οι εξαιρετικές νοικοκυρές στρώνουν τραπέζι για να μας κεράσουν όλους.

Σε επανάληψη Τετάρτη 28/2 στις 16:45

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.