Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Με τρεις αθλητές ο ΓΑΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο Ανωμάλου Δρόμου στην Πηγή Τρικάλων

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στο αθλητικό κέντρο Σκαμνιές Πηγής Τρικάλων, θα διεξαχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου για το 2018 με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών, των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων από όλα τα σωματεία της δύναμης του ΣΕΓΑΣ.

Το Τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς θα συμμετέχει, για ακόμη μία χρονιά , στη μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση με τρεις αθλητές στην κατηγορία των Παίδων. Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Αλερού, Δημήτρη Καραμανίδη και Χαρίλαο Παπαδόπουλο, που ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και είναι έτοιμοι να κάνουν το καλύτερο δυνατό στην κορυφαία Ελληνική διοργάνωση ανωμάλου δρόμου.

Την αποστολή στους αγώνες θα συνοδέψουν ο Αντιπρόεδρος του ΓΑΣΚ Γιώργος Κωνσταντινίδης και ο προπονητής Κωνσταντίνος Μηναρετζής, ενώ την μέρα του αγώνα αναμένεται να βρεθούν στα Τρίκαλα γονείς και φίλοι των αθλητών για να ενισχύσουν την προσπάθεια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.