Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Άτυχη η ομάδα των Ελπίδων παρά το πολύ ωραίο ποδόσφαιρο

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα των Ελπίδων είχε καλή επιθετική λειτουργία και σωρεία χαμένων ευκαιριών είχαμε την εφαρμογή του άγραφου κανόνα του ποδοσφαίρου με την μπάλα να τιμωρεί την δυστοκία των νεαρών ποδοσφαιριστών. 

Το τελικό 2-1 υπέρ του Άρη Παντελεήμονα αδικεί πολύ τη νεαρή ομάδα των Ελπίδων που πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση χωρίς όμως κάποιο θετικό αποτέλεσμα 

Στο 1’ , 3’ & 6’ με τον Μπούνζτρα όταν ο αντίπαλος τερματοφύλακας του είπε όχι σε ισάριθμα τε τα τετ. Στο 6’ σουτ του Τζιάνα στο οριζόντιο δοκάρι , στο 7’ χαμένο τε τα τετ του Αλεξανδρίδη και στο 9’ σουτ του Παπαδοπούλου κατέληξε σε corner. Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα της Ακαδημίας φαινόταν να ελέγχει το παιχνίδι και δημιουργούσε ευκαιρίες αλλά στο 17’ βρέθηκε πίσω στο σκορ όταν δέχτηκε τέρμα με εκτέλεση φάουλ. 

Στο 25’ έφερε το ματς στα ίσια όταν από ωραίο και γρήγορο συνδυασμό των Τζιάνα (που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα) , Παπαδοπούλου ο Μπούνζτρα σημείωσε το τέρμα ενώ ο GK Ορμανίδης κράτησε το 1-1 μέχρι τη λήξη του 1ου ημιχρόνου όταν χρειάστηκε.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν και προσπαθούσαν μόνο να αμύνονται , να αναχαιτίζουν τις προσπάθειες των Ελπίδων, και να βλέπουν με μεγάλη τύχη υπέρ τους τις ευκαιρίες των νεαρών να μην βρίσκουν στόχο με χαρακτηριστικές του Μπαλάσκα στο 69’, Παπαδόπουλου 75’ & Νικολαΐδη 82’ ελάχιστα out αλλά και στο 84’ να κλέβουν τους 3 βαθμούς όταν σε αντεπίθεση και ίσως την μοναδική επίθεση στην περιοχή να κάνουν το 1-2. Επόμενο παιχνίδι, εκτός έδρας, στον Απόλλωνα Μαυρονερίου.

Σύνθεση : Ορμανίδης , Αλμπανίδης , Τσακιρίδης ( 46’ Μαχμουτάι ) , Νικολαΐδης , Ανανιάδης , Τζιάνας , Παπαδόπουλος , Μπούνζτρα , Μπαλάσκας , Αλεξανδρίδης ( 68’ Κουρουζίδης ) , Κεσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.