Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Κιλκίς και Πέλλα λόγω μεταφοράς υπέρβαρου και ογκώδους φορτίου

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με αποφάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο του Κιλκίς και της Πέλλας, λόγω ειδικής μεταφοράς υπέρβαρου και ογκώδους φορτίου από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης προς το ορυχείο της Δ.Ε.Η. στην Πτολεμαΐδα.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 και κατά τις ώρες 06.00 έως 17.00 θα ισχύσει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο εξής οδικό δίκτυο:

➤από το 28ο έως το 31ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς,

από το 28ο χιλιόμετρο (διασταύρωση Ν. Σάντας) έως το 29,7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς,

από το 38ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς (παράκαμψη για Πεδινό - Πέρινθο) έως το 31ο χιλιόμετροτης Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς,

στην Επαρχιακή Οδό Μικροκάμπου – Μανδρών και

από το 6,2ο έως 15,7ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μαυρονερίου – Βαθυλάκου.

Σημειώνεται ότι η διακοπή κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται σταδιακά και σύμφωνα με την πορεία της κίνησης του οχήματος, ενώ η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.

Την Δευτέρα (12 Φεβρουαρίου 2018) θα ισχύσει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο εξής οδικό δίκτυο:

τις ώρες 09.00 - 09.30 από το 35ο χιλιόμετρο (όρια με Νομό Θεσσαλονίκης) έως το 48,5ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.

τις ώρες 09.30 - 09.45 από το 48,5ο χιλιόμετρο ως το 53ο χιλιόμετρο (Κόμβο Μελισσίου) της Παλαιάς Εθνικής ΟδούΘεσσαλονίκης – Έδεσσας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών προς Γιαννιτσά (μέσω Αξού).

τις ώρες 09.45 - 09.55 από το 53ο χιλιόμετρο έως το 57,3ο χιλιόμετρο (διασταύρωση Καρυώτισσας) της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης –Έδεσσας.

τις ώρες 09.55 - 10.30 από το 58ο χιλιόμετρο (Καρυώτισσα) έως το 64,3ο χιλιόμετρο (διασταύρωση Καλλίπολης) της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης –Έδεσσας.

τις ώρες 10.30 - 11.00 από το 64,3ο χιλιόμετρο έως τη Διασταύρωση Γυψοχωρίου της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.

τις ώρες 11.00 - 11.30 από τη διασταύρωση Γυψοχωρίου έως το 71ο χιλιόμετρο (φωτεινοί σηματοδότες Μαυροβουνίου) της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.

τις ώρες 11.30 - 12.15 από το 71ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας έως το κέντρο Μαυροβουνίου και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.

τις ώρες 12.15 - 12.50 από το κέντρο Μαυροβουνίου έως το 80ο χιλιόμετρο (διασταύρωση Σεβαστειανών) της Εθνικής ΟδούΘεσσαλονίκης – Έδεσσας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Έδεσσας – Βέροιας (Σεβαστειανά – Σκύδρα – Μαυροβούνι).

τις ώρες 12.50 - 13.25 από το 80ο χιλιόμετρο έως το 85ο χιλιόμετρο (έξοδος Ριζαρίου – Άγιος Γεώργιος) της Εθνικής ΟδούΘεσσαλονίκης – Έδεσσας. Για τα οχήματα κάτω των 4 τόνων η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω ανώνυμης δημοτικής οδού Ριζαρίου, ενώ τα άνω των 4 τόνων είτε θα ακινητοποιούνται, είτε θα εκτρέπονται από την Επαρχιακή Οδό Έδεσσας – Αριδαίας (Έδεσσα – Άψαλος – Μαυροβούνι).

τις ώρες 13.25 - 15.10 από το 85ο έως το 87ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας. Για τα οχήματα κάτω των 4 τόνων η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Έδεσσας – Αριδαίας (Έδεσσα – Κλεισοχώρι – Ριζάρι), ενώ τα άνωτων 4 τόνων είτε θα ακινητοποιούνται, είτε θα εκτρέπονται από την Επαρχιακή Οδό Έδεσσας – Αριδαίας (Έδεσσα – Άψαλος –Μαυροβούνι).

τις ώρες 15.10 - 16.10 από το 87ο έως το 89ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Φλώρινας και ηκυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω της πόλης της Έδεσσας. 

Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 θα ισχύσει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο εξής οδικό δίκτυο:

τις ώρες 20.30 - 22.00 από το 89ο χιλιόμετρο έως το 97ο χιλιόμετρο (διασταύρωση Καρυδιάς) της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης –Έδεσσας – Φλώρινας.

Για τα οχήματα κάτω των 4 τόνων η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Κερασιάς – Λύκων Έδεσσας, ενώ τα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται.

τις ώρες 22.00 έως 00.50 από το 97ο χιλιόμετρο έως το 108ο χιλιόμετρο (Αλυσίδα) της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας –Φλώρινας. Για τα οχήματα κάτω των 4 τόνων η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Ξανθογείων – Βρυττών – Νησίου – Διασταύρωσης Καρυδιάς, ενώ τα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται.

τις ώρες 00.50 - 02.30 από το 108ο χιλιόμετρο έως το 118ο χιλιόμετρο (όρια με Π.Ε. Φλώρινας) της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης– Έδεσσας – Φλώρινας. Για τα οχήματα κάτω των 4 τόνων η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Φλώρινας, ενώ τα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται.

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι οδηγοί παρακαλούνται:

να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου,

να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση,

να ακολουθούν πιστά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,

να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες για να ελέγχουν καλύτερα το όχημά τους,

σε κάθε περίπτωση να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.